Kalbim muthis kirildi ...

Pandemi ne demek haberiniz var mı? Hala günde bine yakın vaka geliyor, sosyal mesafeye hala dikkat çekiliyor. Bunlara uymak toplum sorumluluğu, kul hakkıdır. Dikkat edilmeyen her konuya yazılıyor ki sizin gibi düşünenler az biraz bilinçlenir umuduyla.
Bu arada zırt markete gittim pat telefoncuya gittim olunca izole olunmuyor maalesef izole değilsiniz.
Hımmm o zaman aylarca bozuk telefonla otursun hamile kadın. Evde yalnızken de kuşlarla haber yollar

Eşinizin yaptığı hem yanlış hem abartı. Her kavgada süpürgeyi mi bırakacak ? O evde o da yaşıyor insanlık yapmıyor farkında mı ?
Size geli ce 2 şeyi anlamıyorum.
1-) Neden karsinizdaki rahatsiz olduğu halde videolari duruyor
2-)Neden misafir gelecek diye süpürfe yapıyorsunuz. Onlar sizin aileniz farkında mısınız ?

1.unutmustum
2.ablamın küçük kızı var ve sürekli yerlerde . Töz mu yutsun çocuk

Yani güzelsiniz çirkinsiniz diye demedim lütfen kırılmayınız :)))) Unutuluyor her şey, herkes... 😅😅😅 O 5 karış surattan aile nasiplenince olmamış işte. Üzülmüşlerdir onlar da. Hele de hamile kadın alıngan olur, sinirli olur. Hani o saçmalıkları siz yapsanız daha yerinde olurdu. E gelmiyorsa da gelmesin şu saatten sonra. Midem bulanıyor deyin serin kendinizi evde. Annenize gidin yiyin yemekleri. 1 haftaya kalmaz sürünür zaten koca kişisi.... Karıcım özür dilerimmm annen başımın tacı diye dolanıverir size. 🙄😏😏 Bunlara iyilik yaramıyor yoksa....
Yok yok siz güzel çirkin yorumu yapmadınız ben kocamın bakış açısını soyledim:)
Dışardan söyler. Ekmek arası yer gene de minnet etmez . Ama zaten yemek olmasa da başka konularda düşecek işi. Düşmese de 3 5 güne unutacak söylediğini zaten

Pandemi ne demek haberiniz var mı? Hala günde bine yakın vaka geliyor, sosyal mesafeye hala dikkat çekiliyor. Bunlara uymak toplum sorumluluğu, kul hakkıdır. Dikkat edilmeyen her konuya yazılıyor ki sizin gibi düşünenler az biraz bilinçlenir umuduyla.
Bu arada zırt markete gittim pat telefoncuya gittim olunca izole olunmuyor maalesef izole değilsiniz.
3 ay kapı dışarı çıkmadık biz . Napsaydim bozuk telefonumla otursa miydim ? Dumanla mi haberlesseydim. Zorunlu ihtiyaçlar dışında çıkmıyoruz çıkılmıyor

Kesinlikle geri adım atmayın. Suratına bakmayın. Bı haftaysa bı hafta, bı ayda bı ay. Sonuna kadar haklısınız. İnsan içinde sinir olurum böyle davranan adamlara bı de ufacık hata için dirdirdir insanın başını yiyenlere. Siz unutursanız eşiniz de unutur 3 gün sonra söylediklerini, nasilsa unutuyosunuz bidaha bidaha yapar

Hımmm o zaman aylarca bozuk telefonla otursun hamile kadın. Evde yalnızken de kuşlarla haber yollar
3 ay kapı dışarı çıkmadık biz . Napsaydim bozuk telefonumla otursa miydim ? Dumanla mi haberlesseydim. Zorunlu ihtiyaçlar dışında çıkmıyoruz çıkılmıyor
Şu forumda okuduğunu anlamayan, yazılı şeye ekler yapanların gerçek hayattaki olayları da buraya anlatırken doğru anlatamadığını düşünüyorum artık. Öyle mi demişim acaba? Çıkmasın yazdım mı? Izoleyiz denmiş ya, izole değilsiniz demeye çalıştım.
Zorunlu ihtiyaç halinde çıkamadığınız gibi topluca bir arada bulunmak, birbirinizle misafircilik oynamak için de ERKEN. Zorunlu olarak çıktığınız yerden hala virüs alabilir, asemptomatik olarak ailenize bulaştırabilirsiniz ya da onlar da size aynı şekilde.
Uyarıları dikkate almayanlar sizlerin sağlık durumunu çok düşündüğüm için değil bunun toplum sorumluluğu olması nedeniyle defaaten yazıyorum. Ben hala aynı mahalledeki annemle aynı masada yemek yemiyorum örneğin, uygulanmadığım bir şeyi savunmuyorum.

Şu forumda okuduğunu anlamayan, yazılı şeye ekler yapanların gerçek hayattaki olayları da buraya anlatırken doğru anlatamadığını düşünüyorum artık. Öyle mi demişim acaba? Çıkmasın yazdım mı? Izoleyiz denmiş ya, izole değilsiniz demeye çalıştım.
Zorunlu ihtiyaç halinde çıkamadığınız gibi topluca bir arada bulunmak, birbirinizle misafircilik oynamak için de ERKEN. Zorunlu olarak çıktığınız yerden hala virüs alabilir, asemptomatik olarak ailenize bulaştırabilirsiniz ya da onlar da size aynı şekilde.
Uyarıları dikkate almayanlar sizlerin sağlık durumunu çok düşündüğüm için değil bunun toplum sorumluluğu olması nedeniyle defaaten yazıyorum. Ben hala aynı mahalledeki annemle aynı masada yemek yemiyorum örneğin, uygulanmadığım bir şeyi savunmuyorum.
Ne güzel 👏 bir sene daha böyle yapın bence. Virüs zaten bitmeyecek. Evinizde okuduğunuzu çok iyi anlayarak oturun. Toplumumuzun size ihtiyacı var

Ben bunu yazdiktan sonra sormayin demis. Gayet dikkatli okudum
Evet siz ve ben gibi yazanlar olunca editledi.
Bize tepki gösteren ve beğenmedim bırakanlar da bu süreci iç içe geçirenler, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağının sebepleri. Hür iradesi ile durmayınca insanımız bunca şey açılmışken yine böyle yerinde bir karar verilmek zorunda kalınıyor. 🤷🏼‍♀️

aman telefoncu kotu niyetli olsa da o dediklerini yapsa ne olurmus ki,
insanin esinden cocugundan daha mi onemli,
kalbiniz kirilmis, umarim duzeltir bu davranisini esiniz.
Gece küs yattık. Yeni kalktım şimdi çıkmıyorum yataktan karşılaştığımızda da konusmayacagiz muhtemelen ve ben geri adim da atmayacagim bu kez . Sabaha kadar yattım ama uyuyamadım gözlerim davul gibi .

Evet siz ve ben gibi yazanlar olunca editledi.
Bize tepki gösteren ve beğenmedim bırakanlar da bu süreci iç içe geçirenler, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağının sebepleri. Hür iradesi ile durmayınca insanımız bunca şey açılmışken yine böyle yerinde bir karar verilmek zorunda kalınıyor. 🤷🏼‍♀️
Aynen oyle her yazdigina katiliyorum

Offf en yorucu insan modeli. Bir de temizliği siz o evi beraber kullandığınız için zaten yapması lazım size iyilik olsun diye değil. Hem haksız hem güçlü üzüldüm sizin için. Ayrıca bu kadar çok korkuyorsa akıllı telefon kullanmaması lazım.

İki tarafta hatalı. Silmenizi istediği ama silmediğiniz şeyler evet sizin ihmalkarlığınız. Eşinizin sizin galerinizi karıştırmak gibi bir hakkı yok. Ne olursa olsun bir başkasının yanında surat asması çok çirkin. Sizin yanlışınız eşinize aynı yanlışla karşılık vermeye çalışmanız. Sen yaparsan ben de yaparım demeniz. Süpürge konusuna gelince eşiniz eşek gibi süpürünce sorun yok siz eşek gibi süpürünce bir kere neden sorun oldu anlamadım, eşek gibi tabirini siz kullandığınız için yazıyorum o da hoş bir durum değil bilginiz olsun

Erkekler bu konularda Cok hassaslar. Babam mesela. Hatta ben bile dıkkat etmeye calısırım bir bayan olarak. Cok buyuk bir olay degil bence 😊

Back
X