- 20 Ekim 2009
- 8.202
- 13.244
- 823
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
Canım dediklerine aynen katılıyorum. Sanki hiç unutamayacağım gibi hissediyordum onu ama unuttum. Şimdi de bunun için aynı şeyler geçerli. Ama aslına bakarsan canım son günlerde bu kişiyi çok daha az düşünmeye başladım.
Whatsapp durumuna baktığımda ilk zamanlar çok üzülüyordum,şimdi neredeyse hiç üzülmüyorum. Bir başkasını düşünüyorum yani diyelim ki biri olsa diyorum yine olmuyor. O var diyorum,kalbim müsade etmiyor ama bilmiyorum sanki yavaş yavaş bazı şeyler geçiyor.
aah ah canım benim seni nasıl iyi anlıyorum
benimde 13-14 yaşındayken bir aşkım vardı o zamanlar düşünemyosun anı yaşamaya bakıyosun ve aşık oluyosun
oda benim için imkansızdı yaşı büyüktü herşeyden önce ben okuyordum
karşılıklı konuşmamız olmadı ama bakışmalarımız bana yetiyodu.. (ne delilik)
çok dua ettim hatta tesbih namazları kıldım unutayım diye ve unuttum zaman aldı ama başardım bazen aklıma düşüyor acaba napıyor dye face'den baktım evli ve 2 çocuğu var ama tamamen unuttum
herşeyin hayırlısı olmuş hem onun için hemde benim için
alnımıza ne yazıldı ise onu yaşarız güzellikler bizimle olsun..
Canım ben senin düşüncelerini,tavırlarını duygularını biraz ergen buldum.Sanırım yaşın küçük.Öğrencisin.Allah aşkına bırakın bu saçma sapan masalsı aşk oyunlarını.Platonik aşk dediğin nedir senin.Camdan cama aşk mı yaşıyorsun.Ne kadar tanıyorsun,hangi huyunu biliyorsun,hangi şeyi paylaştın,bir olayda bir konuda ki düşünce yapısını biliyor musun?
Ne bileyim teknoloji çağı diyuoruz,gençler daha aklıbaşında diyoruz.Bakıyorum etrafa gerçekten aklı başında ne istediğini bilen,hayatı sadece bir erkek olarak görmeyen sosyal,gençliğini yaşayan,okuma hırsı,gelecek kaygısı olan pırıl pırıl genç kızlarımız var.Gurur duyuyorum.Ama bir de şu forumda erkek için karalar bağlayanları,yok isteyenler oldu yok ben kimseyi istemiyorum gibi düşüncede olanları okuyunca gerçekten üzülüyorum.Ya yazık etmeyin hayatınıza.Bu gençlik bir daha geri gelmez.
Canım bak,ister kız bana ister darıl,senle yaş farkımız çok.Ben de 20 yaşında oldum ben de sevdim ama sen diyorsun ki
Amin canım güzellikler hepimizin olsun.
Ben de arada sırada eskiden sevdiğim çocuğa bakıyorum,hiçbir şey hissetmiyorum.
Onun sevgili var. Mutlu olur İnşAllah diyorum.
Yıllar önce onun için dualar eden ben değildim sanki.
Herkes yerinde mutlu olsun.
Bu dediğim kişi de mutlu olsun yerinde.
Zaten kaderimiz yazılmışsa birbirimize er ya da geç bir şekilde yolumuz birleşir.
Her şeyin en hayırlısını,en güzelini yazsın Rabb'im alınlarımıza.(AMİN)
20 yaşındayım artık ergen sayılmam ama.
Öyle bir karakter çizdim galiba.
Aslında karalar bağlayıp,hayata küsmüş bir halim yok canım ama bilmiyorum işte nasıl anlatayım.
Ben hayatı sadece erkekten ibaret görmüyorum. Tabi ki evlenmek,mutlu bir yuva kurmak istediğim şeyler arasında ama ondan önce okumak istediğim bir bölümüm var ve istediğim bölümde okuyabilmek için bazı şeyleri göze aldım.
Her zaman diyorum her şeyden önce okulum,geleceğim önemli benim için.
İsteyen oldu derken canım bunu farklı bir niyetle söylememiştim.
Her zaman diyorum bu kişi için de hayırlı olmayacak insanlar hayatıma girmesin,sevmeyeyim öyle insanları.
Eğer bu benim alnıma yazılmışsa bir şekilde olur zaten. Zorlamıyorum. O olmazsa asla olmam kimseyle gibi düşüncelerim de yok.
Belki de bu yazılarımı da 1 sene sonra okuyup 'Ne aptalmışım.' diyeceğim.
Yorumun için teşekkür ederim canım.
Canım bak,ister kız bana ister darıl,senle yaş farkımız çok.Ben de 20 yaşında oldum ben de sevdim ama sen diyorsun ki
ben 20 yaşındayım ama ergen değilim(canım sen şu an daha henüz bluğ çağını yaşıyorsun)
Hayatı erkekten ibaret görmüyorum diyorsun (daha önceden de birini sevmişsin hemde 3-4 yıl sürmüş)Yani 15 li 16 lı yaşlarda.Sen çocukluğunu,genç kızlığını yaşayacak zamanlarını birilerini severek ve senin deyiminle acı çekerek geçiriyorsun.Bilinçaltına yerleştiği için rüyalarına giriyor.
20 yaşında okuyan bir kızı da hangi aklı evvel ister anlamam.,
Hani Allah a dua ediyorum olmayacaksa unuttursun bana diyorsun ama unutamıyorum demişsin ya.Canım,Allah akıl vermiş,sebepler vermiş ve yol göstermiş.Yolu seçmek senin elinde.Yani unutursan ne olur,unutmazsan ne olur Allah bunların idrakini vermiş sana.Unutup unutmamak senin elinde.Sakın şöyle düşünme.Deemek ki,kısmetim Allah unutturmuyor.Bir de şu açıdan bak.Allah bunu sana bir imtihan olarak veriyor.Bu imtihandan başarılı çıkacak mısın bir de böyle bak.
Boşver gencecik kızsın.Daha neleeeeerrrr ne insanlar göreceksin.Bir hiç uğruna günlerini heba etme.Acı çekme.Dua etmek istiyorsan,güzel bir gelecek,sağlık,hayırlı bir hayat için et.Aklı Allah vermiş,iradeyi sana bırakmış.Git arkadaşlarınla gez,eğlen.Sinemaya tiyatroya git.Kendini yalnızlığa mahkum etme.
3
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki .s keşke zamanında söyleyebilseydin ama sende haliyle gelip geçicidir diye düşündün birşey söyleyemedin ee şimdide bir başkası var hayatında söyleyemiyorsun boşa koyuyorsun dolmuyor doluya koyuyorsun almıyor durumu sendeki. Zamana bırak bakalım ama eğer biri yoksa hayatında ya da onunkide platonik bir aşksa söyle ona olumsuz bir cevapta olsa için rahat eder.
İlk başlarda gelip geçicidir diye umursamadım,geçmediğini fark edince de cesaret edip söyleyemedim.
Facebook'tan eklemiştim,söyleyecektim,mesaj bile attım,konuştuk,ama o kadar.
Yapamadım.
Uzun bir süre ekli kalmıştı ama sonra çıkardım.
Şu anda da söylemeyi aklımın ucundan bile geçiremiyorum. Sevdiği birisi var.
Unutmayalım,buna mecburum ama 'Ha' deyince geçmiyor malesef.
Geçen gün aklıma az gelmeye başlamıştı. 'Unutuyor muyum acaba?' diye düşünmüştüm ama yine aklımda hep.
Kesinlikle ha diyince geçmez, ihtiyacın olan tek şey zaman sana zamanla unutacaksın demiyorum belki unutamayacaksın birini çok sevene kadar sadece alışacaksın bu duruma. Herşeyde bir hayır vardır rabbine sığın emin ol durumu senden kat kat kötü olanlarıda var.. İnş kısa zamanda kendini toparlarsın, gün geçtikçe daha az düşüneceksin, daha az ağlayacaksın ve bir gün bir bamışsın hiç gelmiyor aklına tamamen alıştın bunlar olucak canım sabret sadece üzülmemek elde değil ama üzülme olurmu ?
Allah büyük canım tek tesellim bu seninde öyle olsun üzülmiycem inş :)İnşAllah canım.
Onun için üzülsem de olmayacaksa eğer Allah bana yardım etsin de onu unutayım.
Tabi ki benden çok çok kötü durumda olanlar vardır.
Elimden geldiğince düşünmemeye üzülmemeye çalışıyorum. Sen de üzülme olur mu canım?
Allah büyük.
Allah büyük canım tek tesellim bu seninde öyle olsun üzülmiycem inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?