Canım bak,ister kız bana ister darıl,senle yaş farkımız çok.Ben de 20 yaşında oldum ben de sevdim ama sen diyorsun ki
ben 20 yaşındayım ama ergen değilim(canım sen şu an daha henüz bluğ çağını yaşıyorsun)
Hayatı erkekten ibaret görmüyorum diyorsun (daha önceden de birini sevmişsin hemde 3-4 yıl sürmüş)Yani 15 li 16 lı yaşlarda.Sen çocukluğunu,genç kızlığını yaşayacak zamanlarını birilerini severek ve senin deyiminle acı çekerek geçiriyorsun.Bilinçaltına yerleştiği için rüyalarına giriyor.
20 yaşında okuyan bir kızı da hangi aklı evvel ister anlamam.,
Hani Allah a dua ediyorum olmayacaksa unuttursun bana diyorsun ama unutamıyorum demişsin ya.Canım,Allah akıl vermiş,sebepler vermiş ve yol göstermiş.Yolu seçmek senin elinde.Yani unutursan ne olur,unutmazsan ne olur Allah bunların idrakini vermiş sana.Unutup unutmamak senin elinde.Sakın şöyle düşünme.Deemek ki,kısmetim Allah unutturmuyor.Bir de şu açıdan bak.Allah bunu sana bir imtihan olarak veriyor.Bu imtihandan başarılı çıkacak mısın bir de böyle bak.
Boşver gencecik kızsın.Daha neleeeeerrrr ne insanlar göreceksin.Bir hiç uğruna günlerini heba etme.Acı çekme.Dua etmek istiyorsan,güzel bir gelecek,sağlık,hayırlı bir hayat için et.Aklı Allah vermiş,iradeyi sana bırakmış.Git arkadaşlarınla gez,eğlen.Sinemaya tiyatroya git.Kendini yalnızlığa mahkum etme.
3