- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
.....................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmkansız derken? Sevgiliyken mi ayrıldınız,yoksa platonik miydi? Başkasını seviyor demişsiniz...Sizden sonra başkası hayatına girmişse ve onu bu kadar çabuk sevdiyse o sizi çok da sevmemiştir malesef ama biraz daha açsanız konuyu? Daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.
ben de su an bu durumdayim galiba.. umarim hakkimizda hayirlisi olur. yalniz degilsin bil yani.![]()
Amin canım Amin.
Hadi sevgilin olsa tartışmalar olsa o daha farklı da böyle uzaktan,hatta doğru düzgün görmeden,o bir başkasını severken onu sevmek çok canımı acıtıyor.
benim staj yaptigim yerde calisandi kendisi, facebooktan da ekliydi ama sonrasinda onemsenmeyince silmek zorunda kaldim.
simdi gozumden irak, haberinin falan da alamiyorum oyle uzaktan uzakten nereye kadar ben de bilmiyorum.
bu sekilde olacagini dusunmuyordum acikcasi, fazla takmam kapilmam diyordum ama baya baya asik olmusum ben.
ilk kez yasiyorum boyle bir duyguyu. unutayim Allahim hayirli degilse diyorum, olmuyor.
zaten mantiken onun bana gelmesi imkansizAllah yardimcimiz olsun ne diyelim.
kim ne derse desin bence gonul ferman dinlemeyecek. dualar bile yetmiyor bazen. sabretmeliyiz maalesef..![]()
İmkansız her zaman neden kazanır? Kalbimiz neden olacak kişileri seçmez de gider imkansızı seçer?
Çok önceden açtığım bir konum vardı. Çocukluk arkadaşım ve aynı zamanda kapı komşumuz oluyorlar. Geçen yaz onlara misafirliğe gelmişti. Tamamen platonik bir şey bu fakat ben aradan 1 sene geçmesine rağmen o kişiyi unutamadım.
Çok uğraşıyorum ama unutamıyorum. Sevdiğim kişinin de sevdiği birisi varmış, onun için üzülüyormuş o da.
Ne kötü değil mi? Benim sevdiğim bir başkasını seviyor ve ben bunu biliyorum. İnanın o kadar çok üzülüyorum ki.
Hep dua ediyorum Allah'a ''Allah'ım olmayacaksa onu unuttur bana'' diye. Çok uğraşıyorum ama unutamıyorum. Konuşmak isteyen birçok kişi oldu ama ben onu seviyorum diye kimseye şans vermedim,şu anda isteyenlere de vermiyorum,veremiyorum.
Canım çok acıyor. Neredeyse her gün rüyamda görüyorum onu ama rüyamda bile üzülüyorum.
Geçen gün rüyamda parmağımdan gümüş bir yüzük çıkarıp ona uzatıyordum,''Bu gerçek mi sahte mi bakar mısın?'' diyordum. Bana ''Gerçek'' diyordu.
Bir sonra ki gün de bana mesaj atmış oluyor ''Biz çok geç kaldık bir şeylere ama ben yine geleceğim sizin oraya.'' diyordu.
Ve bunlar dışında garip garip rüyalar. Çoğunda da hep bir kızla görüyorum onu.
Geçen sene okula gidiyordum,uğraşacak şeylerim vardı,aklımdaydı hep ama arkadaşlarımlayken eğlenebileceğim şeyler yapıyorduk kafam dağılıyordu. Bu sene okulumu dondurdum sınava hazırlanıyorum tekrardan,evdeyim ve tek başınayım. Annem,babam,abim akşama kadar işte,kardeşim akşama kadar okulda. Arkadaşlarımın hepsi başka memleketlerde. Evde bir başıma kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Ben onu çok seviyorum ama şu anda bakınca onunla olmamız imkansız gibi görünüyor. Ben çok acı çekiyorum.
Kimseye anlatamıyorum bu derdimi. Tek başıma da taşıyabilecek gücüm yok. Onu çok seviyorum. Onu unutmak da istemiyorum. Dualarımda ''Olmayacaksa unuttur ALLAH'ım'' derken bile istemeye istemeye diyorum. Ama böyle de olmuyor. Canım acıyor. Sizlere anlatıp biraz hafiflemek istedim. Okuyan herkese teşekkür ederim.
ah canm benmde vardı byle bırı arada başka arkadş meselelerı grdı velhasıl olmadı bızım iş.ikimizde hoşlanıyoduk ama yapamadık neyse 2 yıl unutamadm her gn ağlıyrm fln tam bttı dyorum karşıma çıkıyo bı kere bıle göz göze gelsek ben en başa dönuyodum falan.sonra dua etmeye başladm nolur olmıcak bırını kalbımden çıkar dye sureklı her gece.sonra başka bırı grdı hayatıma tamm sevgılı olmadk ama başka bırınden de hoşlanabldgmı farketmm ve o yıllık sevgm sankı bı anda bıçak kesılır gbı kesıldı .o yuzden uzulme cnm sonsuz olan bı acı yok hepsı unutluyo şmdı bakıyorum gerıde kalan 2 yılıma sankı hç olmamş gbı ama o gunlerde çektıklerımı allah bılır cnm.dua et sende herşeyn bı çaresı var
Benim de gözümden ırak canım. Arkadaşımın yakın arkadaşı,işte onlardayken görmüştüm,tatile gelmişti. Sonra duydum bizim memleketimizde bir okulu kazanmış. Cesaret ettim facebooktan ekledim,kabul etti,mesaj bile attım sohbet etmek için düşün. Ama o yani 1 defa konuştuk. O zamanlar sıkıntılı dönemiydi. Bizim memlektimizi kazanıp gelmişti alışmaya çalışıyordu. Konuşmalarında da belli etmişti zaten. Sonra ne mi oldu? Hiçbir şey. Ben onu geri çıkardım kendi ellerimle.
Bu yıl okulumu dondurdum ben de memlekette kalıp sınava hazırlanacağım ama görür müyüm diyorsan hiç sanmıyorum.
Ben de hayırlı değilse unutayım diyorum ama istemeye istemeye ediyorum o şekilde duamı da. Çünkü unutmak istemiyorum. O gelsin,olsun bir şeyler diyorum ama zaten sevdiği birisi varmış. İmkansız yani imkansız.
neden imkansız oldugunu anlamadım? neden konusmayı denemedin ki platonik olmayı kendin secmişsin canım git konuş bence birşey kaybetmezsin![]()
benim staj yaptigim yerde calisandi kendisi, facebooktan da ekliydi ama sonrasinda onemsenmeyince silmek zorunda kaldim.
simdi gozumden irak, haberinin falan da alamiyorum oyle uzaktan uzakten nereye kadar ben de bilmiyorum.
bu sekilde olacagini dusunmuyordum acikcasi, fazla takmam kapilmam diyordum ama baya baya asik olmusum ben.
ilk kez yasiyorum boyle bir duyguyu. unutayim Allahim hayirli degilse diyorum, olmuyor.
zaten mantiken onun bana gelmesi imkansizAllah yardimcimiz olsun ne diyelim.
kim ne derse desin bence gonul ferman dinlemeyecek. dualar bile yetmiyor bazen. sabretmeliyiz maalesef..![]()
ben de facebooku donduracaktim. o kisi yuzunden dondurmuyordum. simdi yine dondurmak istiyorum ama bu sefer tek yolumuzbazı kısımları ben yazdım sanıcaktım neredeyse bu kadar mı olur?
ben de aynı şekilde staj yaptığım yerde çalışan birinden hoşlandım. O da benden hoşlanıyor gibiydi aslında ama zaten farklı şehirler de yaşıyorduk başka sebeplerden de aramızda bir şey olması imkansızdı.
ben de kapılmam unuturum falan diyordum ama yok aklımdan çıkmıyor. şuanda görmüyorum bir daha görme olasılığım da yok. ben zaten facebook falan da kullanmıyorum. ama bir yerde karşılaşırız diye hayal kuruyorum hala ki bir de farklı şehirlerdeyiz. çok saçma bir durum ama unutayım demekle de unutulmuyor işte.
ben de sürekli konu sahibi gibi Allah ım aramızda bir şey olmıcaksa unuttur falan diyorum ama unutmak da istemiyorum aslında garip.
ben de facebooku donduracaktim. o kisi yuzunden dondurmuyordum. simdi yine dondurmak istiyorum ama bu sefer tek yolumuzolan facebooku da donduramam. aslinda tabii ki kavusmak istiyorum ama kavusma yoksa sonunda israrla istemek neye yarar
bu yuzden unutmayi da istiyorum boyle sevmek coook zor.
birbirimize dua edelim bari,
“Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86; Ebû Dâvûd, Vitir 29). burda da soylendigi uzere, birbirimize duamiz kabul olunca aynisi bize de verilir belki
ayni sekilde ben de isteksiz bi sekilde unutayim diyor olsam bile, su uzuntulu halimden iyidir unutmak.
dilerim kavusuruz biz de sevdiklerimize canim.. bu sene de mezuniyetim icin cok calismam lazim. o yuzden bu mesele bi an once
hallolsun istiyorum kafam rahat olmali![]()
bazı kısımları ben yazdım sanıcaktım neredeyse bu kadar mı olur?
ben de aynı şekilde staj yaptığım yerde çalışan birinden hoşlandım. O da benden hoşlanıyor gibiydi aslında ama zaten farklı şehirler de yaşıyorduk başka sebeplerden de aramızda bir şey olması imkansızdı.
ben de kapılmam unuturum falan diyordum ama yok aklımdan çıkmıyor. şuanda görmüyorum bir daha görme olasılığım da yok. ben zaten facebook falan da kullanmıyorum. ama bir yerde karşılaşırız diye hayal kuruyorum hala ki bir de farklı şehirlerdeyiz. çok saçma bir durum ama unutayım demekle de unutulmuyor işte.
ben de sürekli konu sahibi gibi Allah ım aramızda bir şey olmıcaksa unuttur falan diyorum ama unutmak da istemiyorum aslında garip.
Onu unutmak da istemiyorum.
Dualarımda ''Olmayacaksa unuttur ALLAH'ım'' derken bile istemeye istemeye diyorum.
mantıklı geldi mi size?
açıkcası şu an çektiğiniz acı zaman kaybından başka bir şey değil
ne acılar yaşadık, ne aşklar unuttuk
ne vazgeçilmezleri lanetle anıyoruz şimdi
boşverin, sinirlerinize yazık.
başkasını seven bir adama beslenen yersiz bir sevgi
bunu hak eden biri illa ki olacaktır.
hoşlanamıyorum demişsiniz aklınızda bu kişi varken nasıl olacak ki zaten?
Ne olursa olsun, ne kadar istersem istiyim yine de 'Kalbi başkasına ait birini asla istemezdim' unutmak, vazgeçmek gerek.
Canım mantıklı değil ben de biliyorum.
Sonu olmayan bir şey gibi görünüyor. Tabi bunu en iyi Rabb'im bilir ama bana olmayacak bir duaymış gibi görünüyor.
Bundan önce de sevmiştim birisini. 3-4 yıl hem de. Şimdi onu boş boş geçen yıllarıma bakıyorum,zaman kaybetmişim gerçekten. Ama bunun için öyle düşünemiyorum.
Başkasını sevdiğini daha 1 hafta kadar oldu öğreneli. Daha çok üzülmeye başladım.
Olmayacak bir şey ise unutmak en hayırlısı.
muhtemelen şu an size zaman kaybettirene bakıp ne safmışım ben diyorsunuzdur ve o'nu severken asla unutamazsınız gibi gelmiştir.
bunun için de aynı şeyi düşüneceksiniz ama yine zaman geçmiş olacak.
platonik aşk, aşk acıları vs bizim endimize yaşattığımız eziyetler, ne yazık ki.
ben de yaşadım ve yaşama ihtimalim hep var ama şöyle bir bilimsel gerçek var "duygusal acıların bize yaşattığı o derin sarsıntı sadece 12 saniye veya dakika (tam anımsayamadım şimdi) gerisi beynimizin bize oyunu.
giden sevgilinin yerine yenisi gelir
kaçan fırsatın yerine yenisi gelir
ama zaman geri gelmiyor
ben 33 yaşındayım keşke acı çektiğim o zamanlarda birileri bana "zamanla geçecek" diyene kadar "zamanına yazık" deselerdi.