Zirkonyum renk seçimi

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.301
18.808
248
28
Merhabalar. Zirkonyum taktırıyorum. Renk olarak a2 seçtik ama sarı olur mu diye çekindim. bu renge örnek diş bulamadığımdan aklımda bir şey canlanmıyor. acaba a1 ya da b2 mi seçseydim diye düşünüyorum. zirkonyum taktıran ya da diş hekimi olan var mı aranızda?

Ağız ve diş sağlığı teknikeriyim, zirkonyum kaplama rengi ağız içinde ki dişler ile uyumlu olması açısından kişiye özel seçiliyor. Doktorunuz a2 seçtiyse güvenin, biz de genelde hastalarımıza a2 kullanırdık. Zaten kaplama geldiğin de renginden memnun değilseniz doktora söylersiniz tekrar gönderirler.

Ağız ve diş sağlığı teknikeriyim, zirkonyum kaplama rengi ağız içinde ki dişler ile uyumlu olması açısından kişiye özel seçiliyor. Doktorunuz a2 seçtiyse güvenin, biz de genelde hastalarımıza a2 kullanırdık. Zaten kaplama geldiğin de renginden memnun değilseniz doktora söylersiniz tekrar gönderirler.
üst dişlerimde güldüğümde zirkonyumlar görünecek. uyumlu olsun tabii ama uyumlu olacak diye sarı sarı gezmek istemem. a2 sarı bir renk midir? internette hiç bilgi bulamadım. b1 yapmaz sanırım. a1 ya da b2 istesem nasıl olur? geçici dişlerimin rengi çok güzeldi beyaz beyaz. şimdi a2 sarı olursa hayal kırıklığı yaşayacağım

üst dişlerimde güldüğümde zirkonyumlar görünecek. uyumlu olsun tabii ama uyumlu olacak diye sarı sarı gezmek istemem. a2 sarı bir renk midir? internette hiç bilgi bulamadım. b1 yapmaz sanırım. a1 ya da b2 istesem nasıl olur? geçici dişlerimin rengi çok güzeldi beyaz beyaz. şimdi a2 sarı olursa hayal kırıklığı yaşayacağım
a2 için sarı renktir diyemem çünkü değil ama tabi ki a1 bir tık daha beyaz duruyor. Biz hastalarımızın memnun kalması açısından labaratuvar parlatma yapmadan önce kaplamayı gönderirlerdi rengini de orada detaylı görürdü hasta, beğenmezse renk değişikliği yapılıp cilası yapılıp tekrar gönderilirdi. Bu çoğu klinikte de bu şekilde yapılıyor. Emin olun ağzınız da ki geçici dişlerden çok daha güzel duracak. En kötü içinize sinmezse zaten doktorunuza belirtirsiniz tekrar gönderirler. Bu arada eğer dişler hala laboratuvardaysa doktorunuz ile iletişime geçip a2 sarı durur mu a1 yapabilir miyiz diyebilirsiniz. Ama doktor ağız içini gördüğü için doğru karar vermiştir diye düşünüyorum çünkü gereğinden fazla beyaz dişler de ağız içinde ki diğer dişler ile uyumlu olmuyor.

Back
X