Bende öyleyim karşı taraftan bekliyorum ama pek adım atacak gibi değiluyuyorum, uyuyorum ve uyuyorum
gerçekten kırıldıysam ve haklı olduğumu düşünüyorsam ilk adımı karşı taraftan bekliyorum.
Peki karşınızdakine karşı nasılsınızgerçeklerle açıklamalar yaparım kendime
olabildiğince basitleştiririm
ölümü bile "herkes birgün ölecek normal birşey "diye basitlerim
hani çoğu zaman işe de yarar
bayağı mesafeliyimPeki karşınızdakine karşı nasılsınız
En son beş te yazdım altı buçukta bir daha yazdım cevap vermedi sustum bende dababayağı mesafeliyim
karşı tarafı pişman edecek kadar
pişman olmayacak ise defolup gitsin derim
burada işte bekleyeceksin başka şeyler ile meşgul olEn son beş te yazdım altı buçukta bir daha yazdım cevap vermedi sustum bende daba
Kirildiysam gunlerce konusturmam, yuzune bakmam.
Karsimdaki buz keser, hata bende olsa bile yaklasir
Ama kendim de aşiri uzuluyorum, yataga girip agliyorum, uzuntuden kendimi mahv ediyorum (((
Bende böyle yapıyorum ama olmuyot yüz yüze olunca ya gitmek istiyor ya da mesaj da konuşmuyorAğlarım ben. Kavga ederim, yine ağlarım. Tahrik ederim bi daha kavga ederim, yine ağlarım. Zorla gönlümü aldırırım, yine ağlarım ve kapanış yaparım.
Duygularınız çok yoğunsa sonuna kadar yaşamadan bitmez. İçinize atmamak dışında her şeyi yapabilirsiniz.
Bende boşa bekliyoeumSuan o durumdayım bekliyorum beklouorum ama boşa beklıuorum.
Ne yalan söyleyeyim,çirkefleşirim. Çünkü; beni bi duygu patlaması yaşama durumuna getirmiş ve dinlemiyor demek bu. Epey çirkinleşirim o zaman. Kırgınlık kadar güçlü olan diğer duyguda öfke nihayetinde. Bi şekilde bunu dışarı vurmak lazım.Bende böyle yapıyorum ama olmuyot yüz yüze olunca ya gitmek istiyor ya da mesaj da konuşmuyor
Offf ama her konumun altında böyle mi olacaksınız lütfen bu şekilde olacak kişiler konularıma yazmasın rica ederim.Ekleme: adam iyiki size cevap vermemiş. Adam iyiki sizden ayrılmış? Sokak ortasında tekme tokat dövmek nedir yahu? Adam bıkmış sizden.hatta daha ileri gidip "o... Evlenirim seninle evlenmem" demiş. Bu sözden sonra bırakın yazmayı suratına bile bakmazdım. Ki hatalı olan sizsiniz. İyiki ayrılmışsınız,sevindim.
İşte bende çirkinleştim kendimi tutamadım o da çirkinleşti barıştık güzeldi her şey ama yine başa dönüyor bazı şeylerNe yalan söyleyeyim,çirkefleşirim. Çünkü; beni bi duygu patlaması yaşama durumuna getirmiş ve dinlemiyor demek bu. Epey çirkinleşirim o zaman. Kırgınlık kadar güçlü olan diğer duyguda öfke nihayetinde. Bi şekilde bunu dışarı vurmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?