Kalbim o kadar kırık ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Kalbim o kadar kırık ki nefes alamıyorum sadece ağlıyorum. Siz ne yapıyorsunuz böyle olunca. Kırgın olduğunuzda karşınızdakine nasıl davranıyorsunuz ??

GÜNCELLEME: sevgilimle şuan için küsüz. Yani bilmiyorum. Ben çok kötüyüm bana yardım edin burda sizlerden başka kimem yok benim ona karşı güçlü olmam gerek. Güçlü durayım sessiz olayım ki o da anlasın artık yaptıklarını. Ama hep canım acıyor diyorum ona

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçeklerle açıklamalar yaparım kendime
olabildiğince basitleştiririm
ölümü bile "herkes birgün ölecek normal birşey "diye basitlerim
hani çoğu zaman işe de yarar

gerçeklerle açıklamalar yaparım kendime
olabildiğince basitleştiririm
ölümü bile "herkes birgün ölecek normal birşey "diye basitlerim
hani çoğu zaman işe de yarar
Peki karşınızdakine karşı nasılsınız

Kirildiysam gunlerce konusturmam, yuzune bakmam.
Karsimdaki buz keser, hata bende olsa bile yaklasir
Ama kendim de aşiri uzuluyorum, yataga girip agliyorum, uzuntuden kendimi mahv ediyorum (((

Ağlarım ben. Kavga ederim, yine ağlarım. Tahrik ederim bi daha kavga ederim, yine ağlarım. Zorla gönlümü aldırırım, yine ağlarım ve kapanış yaparım.

Duygularınız çok yoğunsa sonuna kadar yaşamadan bitmez. İçinize atmamak dışında her şeyi yapabilirsiniz.

Bana yazdı ama yine kırıcı günlerce konuşmadan nasıl dayanabiliyorsunuz
Kirildiysam gunlerce konusturmam, yuzune bakmam.
Karsimdaki buz keser, hata bende olsa bile yaklasir
Ama kendim de aşiri uzuluyorum, yataga girip agliyorum, uzuntuden kendimi mahv ediyorum (((

Bende böyle yapıyorum ama olmuyot yüz yüze olunca ya gitmek istiyor ya da mesaj da konuşmuyor

Neden kendinize eziyet ediyorsunuz?
Bir de cevap vermeyince yazmışsınız.
Kendinizi hiç önemsemiyorsunuz.

Saldırırım.
Ağır konuşurum.
Hiç pişman da olmam.
Haklıysam eğer kendime her şeyi hak görürüm.
Zoruna gidecek olan beni kırmasın..
Kıranın da zoruna gitmesin bu hallerim.

Bende böyle yapıyorum ama olmuyot yüz yüze olunca ya gitmek istiyor ya da mesaj da konuşmuyor
Ne yalan söyleyeyim,çirkefleşirim. Çünkü; beni bi duygu patlaması yaşama durumuna getirmiş ve dinlemiyor demek bu. Epey çirkinleşirim o zaman. Kırgınlık kadar güçlü olan diğer duyguda öfke nihayetinde. Bi şekilde bunu dışarı vurmak lazım.

Ekleme: adam iyiki size cevap vermemiş. Adam iyiki sizden ayrılmış? Sokak ortasında tekme tokat dövmek nedir yahu? Adam bıkmış sizden.hatta daha ileri gidip "o... Evlenirim seninle evlenmem" demiş. Bu sözden sonra bırakın yazmayı suratına bile bakmazdım. Ki hatalı olan sizsiniz. İyiki ayrılmışsınız,sevindim.

Offf ama her konumun altında böyle mi olacaksınız lütfen bu şekilde olacak kişiler konularıma yazmasın rica ederim.

İşte bende çirkinleştim kendimi tutamadım o da çirkinleşti barıştık güzeldi her şey ama yine başa dönüyor bazı şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…