Kalbim o kadar kırık ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offf ama her konumun altında böyle mi olacaksınız lütfen bu şekilde olacak kişiler konularıma yazmasın rica ederim.
Konulara yazıp yazmayacağıma ben karar veririm.
Üst üste 2 gün konu açınca merak edip geçmişinize baktım.
Gerçekten ayrılmanız hem sizin hemde onun açısından iyi olmuş.
Fazla laçkalaşmış bir ilişki uzun sürmezdi zaten. Unutun,dünyadaki tek erkek o değil sonuçta. Ama gerçekten merak ediyorum,evlenmek istese evet diyecek misiniz? O sözden sonra.

Saldırırım.
Ağır konuşurum.
Hiç pişman da olmam.
Haklıysam eğer kendime her şeyi hak görürüm.
Zoruna gidecek olan beni kırmasın..
Kıranın da zoruna gitmesin bu hallerim.
Bu hareketi işte vaktinde bende yaptım şimdi burdaki kadnlar kendileri olaylar karşısında sabır taşına dönüyor gibi konuşuyor ya kadının kadına bunu yapması çok üzücü. İnanın benim artık bişey yapacak gücüm yok ona karşı çok derin kırgınlıklarım var ama hep kötü olan benim

Ne diyip demeyeceğime ben karar veririm lütfen bir insanın derdi varken geçmişi irdeleyip bir de siz kırmayın

Ne diyip demeyeceğime ben karar veririm lütfen bir insanın derdi varken geçmişi irdeleyip bir de siz kırmayın
E ben size güzelce soruyorum. Neyse siz bilirsiniz,siz mutlu olamayacağınızı bilin de,ben yine de uyarayım. İyi forumlar.

Vallahi bu durum tecrubeyle ilgili,
Benim kalbim kolay kolay kirilmiyor artik, eskiden yıkık yıkık dolasirdim. Şimdi vız gelip tırıs gidiyor.
Sakin kal, durumu basitlestir, baska seylere odaklan, zamana birak. Gecti bitti

Sabır taşı değil de duygularımızı kontrol edebiliyoruz diyeyim. Şahsen;
Kendimi hayatta ezdirmem,bana o sözleri sarfedecek,incitecek birine gözyaşını bırak pisliğimi sürmem. Sizde öyle olun.

Vallahi bu durum tecrubeyle ilgili,
Benim kalbim kolay kolay kirilmiyor artik, eskiden yıkık yıkık dolasirdim. Şimdi vız gelip tırıs gidiyor.
Sakin kal, durumu basitlestir, baska seylere odaklan, zamana birak. Gecti bitti
Uzun zamandır ölü gibiydim. Ben ona ne yaptım bilmiyorum da bazen çok iyi biri bazen çok tuhaf biri. Benim de dengelerimi alt üst ediyor. Mesela dün annesiyle ilgili bir konu açtım fark ettim ki o arada olmasa ben annesini çok seviyorum gerçekten değer verdiğim biri ama o araya girdiğinde her şey bozıluyor dengem bozuluyor. Seviyor mu sevmiyor mu anlamıyorum bitiriyorum gelip kafamı karıştırıyor. Keşke allah canımı alsa kurtulsam bu sevgiden de ondan da

Sabır taşı değil de duygularımızı kontrol edebiliyoruz diyeyim. Şahsen;
Kendimi hayatta ezdirmem,bana o sözleri sarfedecek,incitecek birine gözyaşını bırak pisliğimi sürmem. Sizde öyle olun.
Keşke öyle olabilsem ama yapamıyorum o benim için çok değerliydi sonradan değişti tanıyamadığım biri oldu.

İşte bende çirkinleştim kendimi tutamadım o da çirkinleşti barıştık güzeldi her şey ama yine başa dönüyor bazı şeyler
Barıştıktan sonra çok daha sevgi dolu olmalısınız. Ben dokunmanın yaraları iyileştirdiğine inanıyorum. Kalp kırıklığı bitmiyor, belki az konuşarak çok sarılarak daha çabuk sonuç alabilirsiniz. Şuan yeni bi çatışma varsa ilişki bunu kaldırabilir mi, kırgınlık mı büyük ilişkiye bağlılık mı onu tartmak lazım.

Keşke öyle olabilsem ama yapamıyorum o benim için çok değerliydi sonradan değişti tanıyamadığım biri oldu.
Psikolojik destek almayı deneyebilirsiniz.
Bu adam sizde takıntı olmuş,hırs yapmışsınız sanırım düzeltmek için.

O kaldırır ama ben kaldıramıyorum. Ona göre zaten her şey her sorun gelip geçici biz yine öutlu oluruz diyor. Ama unutamıyorum.

Psikolojik destek almayı deneyebilirsiniz.
Bu adam sizde takıntı olmuş,hırs yapmışsınız sanırım düzeltmek için.
Destek alıyordum ilişki danışmanına gidiyordum bizim ilişkide kriterlerimiz var baktığım zaman aslında çok güzel bir ilişkiniz var karşılıklı olarak hırçınlaşmışsınız demişlerdi. Maddi olarak sıkıntılı bir kaç ay geçirdiğim için bıraktım

Bence bu adamla daha fazla vakit kaybetmeyin ayrılın.
İlişkiniz çok laçkalaşmış. İleriye dönük birşeyler olsa bile adamın düzelip düzelmeyeceği belli değil.

O kaldırır ama ben kaldıramıyorum. Ona göre zaten her şey her sorun gelip geçici biz yine öutlu oluruz diyor. Ama unutamıyorum.
Neden devam ediyorsunuz o zaman? Alışkanlık mı, yalnız nasıl yapacağını bilememek mi? Aşık olunca bir şekilde unutuluyor. Birincil duygunuz nedir?

Neden devam ediyorsunuz o zaman? Alışkanlık mı, yalnız nasıl yapacağını bilememek mi? Aşık olunca bir şekilde unutuluyor. Birincil duygunuz nedir?
Aşk ama ben artık ağlamak istemiyorum öfkesiyle beni çok hırpalıyor sonra özğr dilerim diyip sarılıyor ama hırpalandım işte

Bilirim bu hastalikli saplantı halini, ben de yasadim. Karar vermek lazim, en önemlisi bu.
Konunun detayini net bilmedigimden yorum yapamiyorum malesef daha fazla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…