- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
-
Mantıklı bu sözler ama size nasıl acı çektiğimi anlatamam hayaller kurdurdu umut verdi1 senemi çaldı ben nasıl unutacagim dün biraz daha iyiydim ama bugün gene kalbim sıkışmaya başladıneden kendine bukadar eziyet ediyorsun..belliki o seni çoktan unutmuş...lütfen dünyada birtek o varmış gibi davranma...toparla kendini..sakın gelmesinede müsade etme..arama ve o arasada açma...
Mantıklı bu sözler ama size nasıl acı çektiğimi anlatamam hayaller kurdurdu umut verdi1 senemi çaldı ben nasıl unutacagim dün biraz daha iyiydim ama bugün gene kalbim sıkışmaya başladı
Ya canım 1 sene altı üstü, burada konulara bak lütfen.6-7 yıl birliktelikten sonra ayrılanlar var.Mantıklı bu sözler ama size nasıl acı çektiğimi anlatamam hayaller kurdurdu umut verdi1 senemi çaldı ben nasıl unutacagim dün biraz daha iyiydim ama bugün gene kalbim sıkışmaya başladı
İnstagram açtım dün kendime o izin vermiyordu. Yeni swaem açtım.ama Faceden silemiyorum bi türlü yapamıyorum whatsaptn engelleyemiyorum hiç bişey yapamıyoruminsanlar 5-10 yıl evli kalıp boşanıyor ve unutuyor sen 1 senelik ilişyimi unutamıcaksın..emin ol zaman herşeyin ilacı..sadece kendine yardım et unutmak için geresini hayat halleder...
Çok sevmisim ne yapayım çok değer vermişimbence bu kişi için lütfen kendinizi daha fazla incitmeyin ..netice de dünya bu adamın etrafında dönmüyor!!şuan ona bağlılık hissettiğinizden acınızı anlarım fakat o size bu saatten sonra pişman olsa dönse bile dönmeyin.ZATEN seven ADAM bırakmaz sevdiğine sahip çıkar
Kendime engel olamadım çok özledim dayanamadım çok çaresiz hissediyorum kendimi ben kimseyi istemiyorum ondan başka yapamam sevemem zaten ondan önceki iliskimde çok yaralamisti beni Allah a isyan etmiyorum ama çok yoruldum Allah affetsin ama ilk kez intiharı düşündümYa canım 1 sene altı üstü, burada konulara bak lütfen.6-7 yıl birliktelikten sonra ayrılanlar var.
Şu verdiğin tepkiye bakınca dünyada ki son erkek o, insanlığın soyu da sizin evliliğinize bağlı sanki.
Kendine değer ver. Niye yalvarıyorsun elalemin adamına?
Çok sevmisim ne yapayım çok değer vermişim
Yapamıyorum niye bu kadar acizim bilmiyorum çok gucsuzum ona muhtaç gibiyim çok sevmisim kendimi alamıyorumtmm işte şuan yaptıklarını görüyorsun bunları yaparak güçlen kendine gel değeri hakedene ver
Yapamıyorum niye bu kadar acizim bilmiyorum çok gucsuzum ona muhtaç gibiyim çok sevmisim kendimi alamıyorum
Canım sen iyi misin ? Alt tarafı 1 sene. Sevmeye sevmeye seninle birlikte olsa daha mı mutlu olacaktın ? Tamam anlıyorum acı çekiyorsun ama intihar ne demek ya ? Bu kadar mı acizsin ? Gururu harcamissin zaten onu boşver de bu kadar aciz durma. Belki döner ama nasıl biliyo musun güçlü durursan. Umrunda değilmiş gibi yaparsan. Zor biliyorum ama öyle olman gerekiyor canım. Toparlan lütfen. Çık,gez,dolaş. 1 hafta sonra alışmış olacaksın. 1 hafta oyala kendini.Kendime engel olamadım çok özledim dayanamadım çok çaresiz hissediyorum kendimi ben kimseyi istemiyorum ondan başka yapamam sevemem zaten ondan önceki iliskimde çok yaralamisti beni Allah a isyan etmiyorum ama çok yoruldum Allah affetsin ama ilk kez intiharı düşündüm
Inan denedim yapabileceğim sandım tam 1 hafta dayanabildim ptesi sabahı ağlayarak uyandım bütün gün ağladım donmicek bana biliyorum hiç umut yokmu dedim hayır dedi daha fazla oyalayamam seni dedi bundan sonra hayatıma kimse girmicek dedi ona son bi kez sarilmama bile izin vermedi dün iyiyidim bugün gene fenalasmaya başladım çok yaniyo canımCanım sen iyi misin ? Alt tarafı 1 sene. Sevmeye sevmeye seninle birlikte olsa daha mı mutlu olacaktın ? Tamam anlıyorum acı çekiyorsun ama intihar ne demek ya ? Bu kadar mı acizsin ? Gururu harcamissin zaten onu boşver de bu kadar aciz durma. Belki döner ama nasıl biliyo musun güçlü durursan. Umrunda değilmiş gibi yaparsan. Zor biliyorum ama öyle olman gerekiyor canım. Toparlan lütfen. Çık,gez,dolaş. 1 hafta sonra alışmış olacaksın. 1 hafta oyala kendini.
Uyku ilaçları içiyorum uyiyim aglamiyim diye ama artık onlarda kar etmiyo gözüm hep onu ariyo herşey onu hatırlatıyo eşyaları resimleri...nasıl dayanacağım canım cikiyo bu acı cikmiyo icimdenintihar etmek nedr?seni istemeyen bi erkek icin hmde..sen pesinden gittikce kendni bsey sanmis..oldugundan cok deger vermiceksn kmseye..bi dusun bak;adam baglarindan kopmus gbi senn istemedgn seyleri ypmaya bslamis hmde ertesi gün..sen bunun icin üzülüyosun..gecicek.bi sure snra nesini sevmisim kendmi ne hale dusurmusm diceksin.zaman......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?