Eger ilerisi icin evlilik düsüncen varsa bu adamla, Allah yardimcin olsun derim.
Sevgisini belli etmeyen maco bir adamla bir ömür gecirmek sana cok aci verecek. Simdi kör asIksin göremiyorsun. Sana ne desekte inanmayacaksin zaten, ama inan ki evlendikten 2-3 yil sonra bu macolugu sana zarar verecek. Birde Tekirdag'dasin, oralar serbest yerler, büyük ihtimalle sen rahat büyümüssündür, seni sIkar bu adam. Tabi senin sevgilini anlatmana göre yorum yapiyorum, dogru anlattigini varsayarak.
"Sevgisini belli etmemek". Bu cümleye dikkat et. Bazi insanlar sözlerle degil, esi, sevigilisi olana hareketleriyle, icraatlariyla sevgilerini belli ederler. Bazilari sözlere döker. Bazilari baska türlü. Iyi düsün bakalim, sevgilinin sevgisini belli etmeme sebebini? Acaba yeteri kadar sevmedigi icin mi sevgisini belli etmiyor, yoksa sevgi dilimi farkli?
Ayrica sevgisini belli edememek psikolojik sebeblerdende kaynaklanabilir unutma. Ailesi ile iliskilerine dikkat etmek gerekir, nasil büyümüs, aile icinde huzur varmiymis, sevgi görmüsmü, baba anneye sevgi göstermis mi? Abartma diyeceksin belki ama bunlar ilerisi icin cok önemli seyler.
Ben sevgiline hic kizmadim. Bence ya tam anlamiyla sevmiyor, yada akillica davranip seninle kisilik farkliliklari oldugu icin bir geleceginiz olmayacagini görüyor. Ama sen sevdigin icin göremiyorsun. Bende senin gibiydim, senin tabirinle maconun birine kapildim, benimki gerci cok belli ediyordu sevgisini, ama dereyi gecene kadarmis hersey. Evlendik, 5,5 sene cektim, sonra terk ettim. Iyi düsün, belki bugün ayrilmaniz cok hayirlidir senin icin. Kendini iyi tani. Maco bir adamla evlilik cooook zor bunu lütfen aklina sok. Bu tarz adamlar ne evde yardim eder, ne cocuga yardim eder, capkin olabilirler. Dua et Allah'a hayirlisini iste, illa onu istiyorum deme, belki senin icin cok hayirsizdir. Askin gecsin anlarsin.