Kalbim sökülüyor..

ben 25 o 50..sakın çapkın, genç kız peşinde, işe yaramaz biri olarak değerlendirme..

çok saygın-tanıntık mesleğe sahip, bana çok sahip çıkan ve yaş farkına rağmen beni kabullenen biriydi.. başlarda sorun görmedi yaş farkını.. ama belki de biterken sorun yaptı.. sorun değil de bahane...

Yaş farkına rağmen beni kabullenen biriydi ne demek ? Asıl senin onu kabul etmen sözkonusu.
50 yaşında bir adam 25 yaşında bir kızı havada karada kabul eder.
Kabul eder ama sonra ayak uyduramaz.
Fazla vık vık mesajlar,sitemler,özlemler,sürprizler filan o yaşta sıkar.Sonunda böyle biter.
Üzülme diyeceğim,yine de üzüleceksin elbette.Ama düzelir diye ümitlenme,bir an önce unutmaya çalış.

Son düzenleme:
Yaş farkına rağmen beni kabullenen biriydi ne demek ? Asıl senin onu kabul etmen sözkonusu.
Fazla vık vık mesajlar,sitemler,özlemler,sürprizler filan o yaşta sıkar.Sonunda böyle biter.
Üzülme diyeceğim,yine de üzüleceksin elbette.Ama düzelir diye ümitlenme,bir an önce unutmaya çalış.

bende katılıyorum..ve şaşırarak okudum..yani yaşı geçmiş biri olarak genç birini bulmuş ve kabul edilmiş yatsın kalsın şükretsin..çoğu erkek yaşı ilerledi diye evde kalmıomu:)

bende katılıyorum..ve şaşırarak okudum..yani yaşı geçmiş biri olarak genç birini bulmuş ve kabul edilmiş yatsın kalsın şükretsin..çoğu erkek yaşı ilerledi diye evde kalmıomu:)

Haklısınız hanımlar.. Şöyle "beni kabullendi" dedim, eğer afişe olursa ilişkimiz, adamın kariyeri biterdi.
Yani belki bitmezdi ama çok güzel kullanırlardı..

Çok genç bi kız ona göre zarardı tabi.

Bir de beni "yaşımı bilerek kabullendi" desem daha doğru olurmuş. En baştan açıkça konuşmuştum çünkü, ileride sorun yapacaksan şimdiden bitsin demiştim..

Aramıyoruz birbirimizi. Kendimi toparlamaya çalışıyorum sadece..

oldukça fazla bir yaş farkı var aranızda

baba ile ilgili derinlerde bir pürüzünüz olduğunu düşündüm...

umarım toparlarsınız ve sağlıklı başka ilişkiler kurarsınız.

Haklısınız hanımlar.. Şöyle "beni kabullendi" dedim, eğer afişe olursa ilişkimiz, adamın kariyeri biterdi.
Yani belki bitmezdi ama çok güzel kullanırlardı..

Çok genç bi kız ona göre zarardı tabi.

Bir de beni "yaşımı bilerek kabullendi" desem daha doğru olurmuş. En baştan açıkça konuşmuştum çünkü, ileride sorun yapacaksan şimdiden bitsin demiştim..

Aramıyoruz birbirimizi. Kendimi toparlamaya çalışıyorum sadece..

belli bir yaşa gelmiş bir insan bu kadında olur erkekte,genç yaştakiler gibi koşturup uğrunda herşeyi yapmaz yapamaz zaten bence..aramaması ondan olabilir..yaş farkına lafım yoktu gönül bu diye lafta var zaten yalış anlamada sadece böyle bi durumda onu sen kabullenmiş oluyorsun..
birde o yaşa gelmiş bir erkek için genç biriyle olmak şans onun için..başkalarındandan duymyşsundur belki kızı yaşındakini aldı diye ayıplayan var günümüzde..sakın yanlış anlama diyerek söylemek istiyorum ama bence arada çok yaş farkı kötü aslında..sana ne verebilirki ondaki baba şefkatine yakın bişeydir..asıl o senden bekler daha mutlu olsun diye..baksana aramıormuş bile..yaşınız hemen hemen aynı olsa arar mutlaka yapardı bişey belki..
çoğu kadın der işte yaşı küçük istemem olgun olmakıki anlasın beni..bence saçmalıktan başka bişi değil..ben şahit oldum ne yaşı çok ufaklar var(18 hatta) ama 30lulara taş çıkartır..akıl yaşta değil başta..bence sen yaş farkını kabullenmekle hata etmişsin..mutlu olan belki vardır ama niyet,bekleyişler istediği gibi olacağını sanmam..
yaşlansa koş yakalanbaç oynayalım desen gelemez:60:
şaka bi yana her şeyde vardır hayır..kendin için doğru olanı bulursun inşallah..:nazar:

biraz zaman alacak ama düzeleceksin
25 yaş epey bir fark
evlimi bu adam?

canım 25 yaş olucak bişey değil yani ilerde çok pişman olursun zararın neresinden dönersen kardır canın acıyo biliyorum ama atlatıcaksın emin ol

Son düzenleme:
canım 25 yaş olucak bişey değil yani ilerde çok pişman olursun zararın neresinden dönersen kardır canın acıyo biliyorum ama atlatıcaksın emin ol

zor bir ilişkiydi evet. yaş farkından ötürü.

gelecek de yoktu belki..

umarım bu bir kardır benim için.. bitişi avantajdır..şu an hiç öyle hissedemiyorum ama

canım bence evlenmek istediğin an biteceğine, şimdi bitmesi daha iyi olmuş. seninle muhtemelen evlenmek istemeyecekti; çnkü amdem eşinden ayrılmış, böyle de sevgili bulabilmiş, hayatına birini almak zor gelecektir ona bu saatten sonra. o yüzden sen yaşamak sitediğin çoğu şeyi yaşayamayacaktın. çocuk istemeyecekti belki de hemen ve sen çocuk isteyecektin, ne bileyim 25 yaş gerçekten çok fazla. seni mutsuz edebilirdi ilerde. hayırlısı olsun, bir an önce unutursun umarım :(

hayır eşinden ayrılmış..

1 ay olmuş bu konuyu açalı, hala aynı perişanlıktayım..

canım benim ayrılık acısı zordur acıdır ama elbet iyileşir yaraların...
görüşüyormusunuz peki hiç ?

o kadar çok iyi anlıyorum ki o kadar çok iyi biliyorum ki o acıyı..Narkozsuz ameliyat eder gibi kalbimize işkence yaptılar çok değil geçen yıl 2-3 ay süren yoğun bir hüzün ve depresyon yaşadım bu yüzden ama sonra olumlu düşündüm cnm kendime geldim şimdi bakıyorumda hakkaten o dönemler bitkisel hayattaymışım geri kalan herşey devam etmiş..İnşallah sende atlatacaksın görüşürsen eğer bu yaranı açıp açıp kanatmaktan başka bişey olmaz..Yeni bir düzen kur kendine..en kıymetlisi sensin unutma:13:

Back
X