Normal değil sanırım, beynimi esir alan bu düşünceden kurtulmanın bir yolunu bulmalıyım.
Yok kısmetse şuan birlikte olduğum kişiyle evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyorum. Tek yapmam gereken onu aklımdan çıkarmak. O da zamanla elbette olacaktır.
Yok kısmetse şuan birlikte olduğum kişiyle evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyorum. Tek yapmam gereken onu aklımdan çıkarmak. O da zamanla elbette olacaktır.
üzerindeki kum torbalarından kurtul.neden bitti? sevmeyi hak etti mi ? o mu gitti ? gittiyse zaten sevilmeyi hak etmemiştir.
seven insan göze alır,mücadele eder.
diğer taraftan hatalısın.kafanda ,gönlünde bitirmeden bir insanın günahına giriyorsun.aklın karışıksa hiç başlamayaksın.
çivi çiviyi söker diye düşünmyeceksin.
bence bu nişan işini erteleyin.en sağlıklısı.
Çok iyi bir analiz olmuş, aşkı değil huzuru seçtim ve çok iyi bir erkekle beraberim. Şimdi ihtiyacım olan tek şey onu unutmak ve mutlu bir gelecek kurmak.
Kızlar içim karardı, tamam vurmayın öldüm :) Sadece biraz zamana ihtiyacım var, herşey yoluna girecek. Şuan yapmam gerektiği gibi internetten nişan elbisesi bakmam gerek benim.:2:
Tekrar ediyorum eğer suanda birlikte olduğunuz adamı sevseydiniz aklınıza asla kimse gelmezdi. Beyin de kontrol edilebilir bir organ neticede.
Ayrılın.
Zamanla :)
Peki mutluluklar dilerim, Allah utandırmasın.
mantık evliliği yani
ama aynı zamanda aklında bir önceki olduğu sürece o kişiyi aldatmış oluyorsun.. aldatma illa fiziki bir eyleme dönüşme sonucu olmaz.
İkinciyi sandığın kadar çok sevmiyosan demek
Sevsen, birinci aklına bile gelmez gelse de iyi ki bitmiş derdin
Ayrılman daha dürüstçe olur hem kendine hem karşındakine
Kızlar,
Gerçekten çok sevip birlikte olduğum biri var. Hayatımı o kişiyle geçirip, onunla çocuk sahibi olmayı istiyorum. Kısmetse 3-4 ay içinde de nişanım var. Onun da beni sevdiğine eminim. Buraya kadar herşey yolunda bundan sonrası maalesef biraz karanlık.
Daha önce tanışıp "ruh eşim" dediğim ve her açıdan çok iyi anlaştığım biri vardı. Onunla çok değişik bir iletişimimiz vardı. 1,5 sene önce bir anda iletişimi kesip şuanda beraber olduğum kişiyle ilişkiye başladım. Bunun nedeni onunla evlilik gibi bir gelecek görmememdi. (o zaman işi yoktu vs.) Son bir kaç haftadır bir yanım sürekli onu düşünüyor, özlüyor. Onun da hala beni unutmadığını biliyorum, şarkılarla bana çeşitli göndermeler yapıyor.
Bunu aklımdan çıkarıp birlikte çocuk isimleri seçtiğimiz şuanki erkek arkadaşımla temiz ve düzgün bir gelecek hayalleri kurmak istiyorum. Parmağımda bir erkeğin yüzüğünü taşırken bir yandan başka bir erkeği düşünmek bana göre bir şey değil. Bundan korkunç bir suçluluk ve vicdan azabı çekiyorum. Yalnız bir yandan da şuanki erkek arkadaşımı çok seviyorum. Berbat bir haldeyim kızlar bana akıl verin, yol gösterin biraz ne olur?
Kızlar içim karardı, tamam vurmayın öldüm :) Sadece biraz zamana ihtiyacım var, herşey yoluna girecek. Şuan yapmam gerektiği gibi internetten nişan elbisesi bakmam gerek benim.:2:
vesvese gerçek değil.yoluna devam.
çok naif bir yorum yaptığımı düşünüyorum aslında.daha da ağır olabiliyor bazen,ruh halime göre.
fakat gülecek bir şey göremedim.aslına bakarsan anlattıklarının başı sonu da tutarsız oldu şimdi.
sen gerçekten üzüldüğüne emin misin ? üstelik iki adamı da bu şekilde ortada bırakırken?
bazen kadınların sırf yapmış olmak için ,sırf evlenmiş olmak için , sırf ele güne karşı ...vs evlendiklerini düşünüyorum.
desteklediğin için de teşekkürler.
Kızlar,
Gerçekten çok sevip birlikte olduğum biri var. Hayatımı o kişiyle geçirip, onunla çocuk sahibi olmayı istiyorum. Kısmetse 3-4 ay içinde de nişanım var. Onun da beni sevdiğine eminim. Buraya kadar herşey yolunda bundan sonrası maalesef biraz karanlık.
Daha önce tanışıp "ruh eşim" dediğim ve her açıdan çok iyi anlaştığım biri vardı. Onunla çok değişik bir iletişimimiz vardı. 1,5 sene önce bir anda iletişimi kesip şuanda beraber olduğum kişiyle ilişkiye başladım. Bunun nedeni onunla evlilik gibi bir gelecek görmememdi. (o zaman işi yoktu vs.) Son bir kaç haftadır bir yanım sürekli onu düşünüyor, özlüyor. Onun da hala beni unutmadığını biliyorum, şarkılarla bana çeşitli göndermeler yapıyor.
Bunu aklımdan çıkarıp birlikte çocuk isimleri seçtiğimiz şuanki erkek arkadaşımla temiz ve düzgün bir gelecek hayalleri kurmak istiyorum. Parmağımda bir erkeğin yüzüğünü taşırken bir yandan başka bir erkeği düşünmek bana göre bir şey değil. Bundan korkunç bir suçluluk ve vicdan azabı çekiyorum. Yalnız bir yandan da şuanki erkek arkadaşımı çok seviyorum. Berbat bir haldeyim kızlar bana akıl verin, yol gösterin biraz ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?