Kalbim suçlu, yüreğim suçlu, özlem çok fena, evliliğe hazırlanıyorum!

Normal değil sanırım, beynimi esir alan bu düşünceden kurtulmanın bir yolunu bulmalıyım.

Evet, yolu aramana gerek yok, herkes aynı şeyi söylüyor, ayrılacaksın, sonra düşüneceksin...

Yok kısmetse şuan birlikte olduğum kişiyle evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyorum. Tek yapmam gereken onu aklımdan çıkarmak. O da zamanla elbette olacaktır.

Zamanla :)

Peki mutluluklar dilerim, Allah utandırmasın.

Yok kısmetse şuan birlikte olduğum kişiyle evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyorum. Tek yapmam gereken onu aklımdan çıkarmak. O da zamanla elbette olacaktır.

mantık evliliği yani
ama aynı zamanda aklında bir önceki olduğu sürece o kişiyi aldatmış oluyorsun.. aldatma illa fiziki bir eyleme dönüşme sonucu olmaz.

Zamana bırakma, önce sana şarkılar gönderdiği yerden çıkart...

suankı adamı cok sevıorum ondan bebegım olsun
ama dıgerını özluyorum
SEN SUANKINI SEVMIOSUN CANIM YYA .. SEVSEN DIGERINI OZLEMEYE FIRSATIN OLMAZDI

üzerindeki kum torbalarından kurtul.neden bitti? sevmeyi hak etti mi ? o mu gitti ? gittiyse zaten sevilmeyi hak etmemiştir.
seven insan göze alır,mücadele eder.

diğer taraftan hatalısın.kafanda ,gönlünde bitirmeden bir insanın günahına giriyorsun.aklın karışıksa hiç başlamayaksın.
çivi çiviyi söker diye düşünmyeceksin.

bence bu nişan işini erteleyin.en sağlıklısı.

İkinciyi sandığın kadar çok sevmiyosan demek
Sevsen, birinci aklına bile gelmez gelse de iyi ki bitmiş derdin
Ayrılman daha dürüstçe olur hem kendine hem karşındakine

Kızlar içim karardı, tamam vurmayın öldüm :) Sadece biraz zamana ihtiyacım var, herşey yoluna girecek. Şuan yapmam gerektiği gibi internetten nişan elbisesi bakmam gerek benim.:2:

Çok iyi bir analiz olmuş, aşkı değil huzuru seçtim ve çok iyi bir erkekle beraberim. Şimdi ihtiyacım olan tek şey onu unutmak ve mutlu bir gelecek kurmak.

Kızlar içim karardı, tamam vurmayın öldüm :) Sadece biraz zamana ihtiyacım var, herşey yoluna girecek. Şuan yapmam gerektiği gibi internetten nişan elbisesi bakmam gerek benim.:2:

şaka mısın arkadaşım sen...git nişan elbisesi bak,kk ya da fikir sor hatta..neden açtın burda konuyu,senin derdin falan yok aslında,şımarıklık ediyosun sadece..

İki kişiyi birden çok sevmek mümkün mü? Bir mantık diğeri sevgi olabilir mi?

Bilmiyorum iki kişiye aynı anda aşık olmak imkansız gibi geliyor bana :44:

bu mantık çerçevesinde yaklaştığın sürece bence hiçbirşey yoluna girmeyecek..

birisi hala şarkılar yollarken o da beni unutmadı biliyorum derken.. nasıl da duygu yoksunu davranıp nişan elbisesi bakmam gerekiyor diyebiliyorsun..

nişanlanacak olduğun kişi bunu hak ediyor mu

SON DEDIGINDE SAGLIKLI DEIL... NISAN ELBISESI Bakcam demısın.. bence nısan surecını uzzat ELBISE fılan bakma..otekınden bı arın once

Tekrar ediyorum eğer suanda birlikte olduğunuz adamı sevseydiniz aklınıza asla kimse gelmezdi. Beyin de kontrol edilebilir bir organ neticede.

Ayrılın.

Zamanla :)

Peki mutluluklar dilerim, Allah utandırmasın.

mantık evliliği yani
ama aynı zamanda aklında bir önceki olduğu sürece o kişiyi aldatmış oluyorsun.. aldatma illa fiziki bir eyleme dönüşme sonucu olmaz.

İkinciyi sandığın kadar çok sevmiyosan demek
Sevsen, birinci aklına bile gelmez gelse de iyi ki bitmiş derdin
Ayrılman daha dürüstçe olur hem kendine hem karşındakine

ElmayRa, DonukPudra ve Cekirgee; arkadaşlarıma aynen katılıyorum hocam, ekleyecek bir şeyim yok.
Sizi kınamıyorum. Üzülerek katılıyorum üç arkadaşıma...
Zira nişanlanmak üzere olduğunuz insanı yeteri kadar sevseniz ya da aşık olsanız eskisi aklınıza gelmezdi bence de...

-şaban, kalk bakayım. anlat lale devrini
+efendim, lale devrinde laleler vardır. bu laleler laleli`de satılırdı. aah ahh nerede o eski laleler! di mi güdükçüm! hatta bunun şarkısı da vardır; laaleeeleer laleler laleler, laaleeeleer laleler laleler!
-otur, sıfır! sen söyle necmi.
*şaban`ın anlattıklarına aynen katılıyorum hocam, ilave edecek hiçbir şeyim yok. zaten lale devrinde de lahana`dan bahsedecek değildi ya.

vesvese gerçek değil.yoluna devam.

çok naif bir yorum yaptığımı düşünüyorum aslında.daha da ağır olabiliyor bazen,ruh halime göre.
fakat gülecek bir şey göremedim.aslına bakarsan anlattıklarının başı sonu da tutarsız oldu şimdi.
sen gerçekten üzüldüğüne emin misin ? üstelik iki adamı da bu şekilde ortada bırakırken?

bazen kadınların sırf yapmış olmak için ,sırf evlenmiş olmak için , sırf ele güne karşı ...vs evlendiklerini düşünüyorum.
desteklediğin için de teşekkürler.

evlilik biraz mantık işi katılıyorum. evleneceğim erkekle de mutlu olacağıma eminim. bu tarz kuruntulardan da zamanla kurtulacağımı düşünüyorum.

Ben bu durumları başka türlülerini gördüm..sonları fena olmasada başına gelen aileler çökmenin eşiğine geldi..mevla yardımcıları olsun..

Şu anki erkek arkadaşınızı ideal koca olarak görüyorsunuz, eski erkek arkadaşınız size aşkı hatırlatıyor aynı zamanda.
Her nekadar erkek arkadaşımı seviyorum deseniz de bir yanınız hep eksik kalacak.

ruh saglıgınnnndan endışe edıyorum... hemen kaçıyorum bu topıcden...
mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…