Kalbim suçlu, yüreğim suçlu, özlem çok fena, evliliğe hazırlanıyorum!

Sadece kendinizi düşünmeyin naçizane tavsiyem! Diğeri uygun olmamış olabilir, ayrılmış olabilirsiniz ama aklınız hala onda olduğuna göre karşınızdaki insana şuan haksızlık ediyorsunuz demektir, zamana ihtiyacınız varsa nişanlanmadan önce zaman verin kendinize, o insana da yazık etmeyin. Bunlar çok daha önemliyken siz ben evleneceğim ve çocuk doğuracağım diyorsunuz birde..

Son düzenleme:
kuruntu, vesvese ...biraz daha içsel bir durum bu.
zamanla kurtulayım derken içinde bulunduğun olası olumsuzluk halleriyle daha da tutkuyla ve özlemle geçmişi arıyor olmayasın sonra?

neyse bizi ne kadar ilgilendiriyorsa zaten.

Sevgiline konuyu anlat.Unutamadığını ama ilerde unutabileceğini söyle.Kabul ederse evlen.Etmezse boşver zaten sevmiyorsun.

Her insan imzayi atmadan once kesin emin olmak adina az veya cok boyle dusunceler icine girebilir.emindir ama daha da emin olmak ister.bundan kurtulmanizin tek yolu var.suanki nisanlinizdan ayrildiginizi ve eski sevgilinize dondugunuzu hayal edin.mutlu mu oldunuz ? Yoksa kotu mu hissettiniz ? Sonucta sebep ne olursa olsun eski sevgiliniz size sarkilar da ithaf etse yolunuza guller de serse bi kere ayrilabilmissiniz.o sizden siz ondan aylarca uzak kalabilmissiniz.bugun nisanlinizda ayrilip ona donseniz bile akliniz hep bu noktada takilacak."biz birbirimizden vazgecebilmistik" dusuncesi.ve eski sevgilinize donerseniz zamanla pismanliga donusecek cunku icinizden bir ses sevseydi hic ayrilmazdik diye fisildayacak.o zaman da nasil nisanlimdan ayrildim diye pisman olacaksiniz.
Yapmaniz gereken sey eski sevgiliniz her akliniza geldiginde yukarida anlattigim seyleri tekrar tekrar dusunmek.Zamanla akliniza yerlestigini ve hatta eski sevgilimi dusundugum icin ne kadar da aptalmisim,ondan bi cacik olmazdi diyeceksiniz )

Konu sahibi kafam karışık şarkılar göndermeler dedi (ki takipte ) sonra gelen yorumlardan kendi kendini telkin etti ve nişan elbisesi bakmaya gitti

Sen ki, birlikte olduğun kişiyi işi gücü vs. yok diye bi anda bırakıp başkasına koştun şimdi de muhtemelen o kişinin işi gücü var ve aklını çelmeye başladı.
Şimdiki kişinin de işinde sorun çıksa daha iyisini düşüneceksindir büyük ihtimal.
Veya ayrılmasan bile düşüncelerinle aldatacaksın onu.
İçim rahat değil diyordun bir kaç yorum sonra "amaaan gidipte nişan elbisesi bakayım haydee" kıvamına geldin.
Madem kendi kendini telkin edecektin neden konu açtın?
Şu an bunları da boşuna yazdığımı düşünüyorum ama neyse.

Valla işi gücü olmayan biriyle ayrılmanda sakınca görmedim ben ama keşke şu an ki erkek arkadaşın karşına çıkınca değil de çıkmadan ayrılabilseydin. Seninki kendini garantiye almak olmuş biraz.

Onun dışında kafa karışıklığın çok normal. Bir insanı bir anda terk edip başkasıyla evlilik yoluna girince insanın kafasında acabalar döner dolanır. Onunla olsa nasıl olucaktı diye. Diğeriyle normal bir ayrılık sürecinden geçseydin bu düşüncelere girmezdin.

Tavsiyem bir an once unutmaya çalış. Twitter da falan da takip etme.

Nisanlini terk et, adami belli ki sevmiyorsun. Sen mantik evliligi yapmak istemissin ama baka yapamiyorsun kardes. Nisanlinla evlenirsen yarin obur gun baska insanlardan hoslanirsin, sonra da niye evlendim diye pisman olursun.

Sevdigine git, kendine de ona da yazik etme derim.

Gönlün eski sevgilinde aklın nişanlanmakta olacağın sevgilinde. Öncekine şuan karşına çıkan erkeği görünce yol vermişsin işi yok gücü yok diyerek mantıklı da ama şimdi pişmanlık duyuyorsun sanırım ve bu senin önünü kapatıyor. Nişanlanmadan önce iyi düşün karşında ki insana da yazık.

tatlım eskıyı unut yenisiyle yoluna devam et.... sevgi degil sende ki bence eskisiyle olan yasanamamıslıklar içinde.... zaman zaman herkeste olabilir bu tarz gel gitler...
vesvese bunun adı....

Son düzenleme:
Bihter behlul repligi konu basliginiza ve icerige cok uyumlu olmus gercekten.
Bihter huzurlu oldugunu degil asik oldugunu secip intihar etmisti.
Ben siz adnan beyi yani nisanlanacaginizi secin.

Maddi konular yuzunden birinciyi birakmissiniz, bence hayat boyu maddiyatla imtihan olunacaksiniz ikinciyle evlenseniz bile.

Bence içiniz de ukte olmuş .. birde bensiz napıyor diye düşünüyorsunuz sizi unutmadğını düşünüyosunuz aynı şarkı vs ne biliyorsunuz ki belkide oda sizin gibi sevgili yaptı mutlu .. Arkadaşların dediği gibi onu takip etmeyi bırakın o yoluna devam ediyor ve eğer bir erkek çok sever ve unutamazsa siz ne derseniz deyin gelir dön der .. Sizde öyle bişey olmadğına göre kafa karşıcak bişey yok ... Kendi kendinizi kandırmayın özlemiyorsunuz sadece merak ediyorsunuz :)

Neden ağır? Nesi ağır?

3 ay sonra nişanlacaksınız ve siz hala baskasını düşünüyorsunuz, normal mi bu?

Normal değil.Ama hayat siyah veya beyaz değildir. Duygularını insanlar yönlendiremez.Bayan rahatsız olmuş yardım istiyor demek ki yanlış bir şeyler olduğunun farkında.İnsan psikolojisi o kadar değişik olaylarla değişebiliyor ki bunlar da öyle duyguları tetikliyor ki... Vicdan azabı çeken sevgilisine karşı suçluluk duyan birine sevgilisi için ''yazık adama'' demeyin bence. Kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…