Kardiyoloji - Kalp ve Dolaşım Sistemi Hastalıkları Kalbim tekliyor

Hangi kitapları okudunuz acaba?

Adem güneş "bırak ve rahatla"
Teşekkür ederim. Bende de 7 yıl önce başladı tek atım bişey di haftada ayda nadir. Ama en son bugün ayağa kalktığımda başlıyor. İki normal bir boşluk tekleme. Önce ne olduğunu bilmediğim için nadirdi ama öğrendikten sonra üzerine gittim defalarca holter bir çok şehirde doktor. Bir türlü rahat olamıyorum çünkü farklı versiyonları geliyor.

Merhaba, sizde olan bu durum düzensiz atım, tekleme hissi gibi miydi acaba?

Anladım. Şu anda nasılsınız tamamen geçti mi?
Evet geçti, daha doğrusu iki senede 3 defa oldu. Heyecan/üzüntü/yorgunluk gibi durumlarda. Başka bir şeyler düşününce geçti her defasında. Ondan önce haftalar boyunca her gece yaşardım ve sabaha kadar uyuyamazdım.

Sizin için çok sevindim. Eşim de buna benzer bir prıboem yaşıyor ama henüz bir çare bulamadık. Siz neler yaptınız bu konuda? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Sizin için çok sevindim. Eşim de buna benzer bir prıboem yaşıyor ama henüz bir çare bulamadık. Siz neler yaptınız bu konuda? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim, yalnızca adem güneşin "bırak ve rahatla" kitabını okudum, daha doğrusu içerisinde yer alan programı uyguladım. Siz de destek olursanız programı kolayca uygulayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…