Kalbim ve aklım ortak karar veremiyor :(((

Chipzinblack

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
154
3
16
35
İstanbul
Selam bayanlar
Uzun süredir kafamı kurcalayan bir sorun var
Sorun benim hissettiklerim daha doğrusu hissetmediklerim
Sevgilimle çok uzun bir süredir çıkıyoruz
Hemen hemen hergün yüz yüze görüşüyoruz
Fakat sanki artık onu tanımıyomuşum gibi hissediyorum. Yani ona yabancı gibiyim
O bazen bişiler anlatıyo, ben bi yere dalıp gidiyorum onu dinlemiyorum
Acaba ondan sıkıldımmı anlamıyorum. Onu oyalıyormuyum ?
Sevgilimle yaklaşık 1 yıldır biraz uzak gibiyiz. İşle güçlerden dolayı. Fakat bn bu süre içersinde sınıftan başka bi çocuktan hoşlanmaya başladım sanki
Buna hoşlantı denirmi onuda bilmiyorum çünkü çocuğun bana ilgisi varmış gibi geldi. Fakat benim sevgilim olduğunu biliyo. Bugün sevgilim beni okula getirdi. Sırf o çocuk görmesin diye sevgilimin elini tutmayı bıraktım. Anladı garip bişeler olduğunu. Pek üstünde durmadı.
O diğer çocuktanda pek hoşlandığımı zannetmiyorum fakat şuanki sevgilimede pek ilgili davranamıyorum elimde değil. Napçağımı bilmiyorum. Bazen aramıza uzun süreli ayrılıklar girdi. Ben ne o çocuğu nede sevgilimi düşündüm o ara. Napıyım karar veremiyorum offf offf
Ben şimdiden benim için doğru kişiyle tanışmak ve onla sonsuza kadar devam etmek istiyorum. Duygusal boşluktayım. Bazen aaa benim sevgilim varya diyorum. Unutuyorum bi sevgilim oldunu. Arkadaşım gibim i görüyorum yoksa kısa süreki bi duygusal boşluktamıyım. Kafayı yiycem

Sınıfındaki kişiye birşey hissediyor musun bilemem ama sevgiline karşı hislerinin bittiği aşikar.
Yoksa başkasına birşey hissedemezdin.
Ee aşk duymadığın biriyle devam etmek ne kadar doğru olabilir ki.

Bencede durum bu^^
Cunku sevgilini cidden sevsen ya da asik olsan bir baskasini dusunmezsin. Belki bosluktasin. Bence biraz kedine zaman ver..

Yazdıklarınızı okumadan önce telefonda konuştuk. Ve artık ona içimden gelmeden seni seviyorum demek zorunda kalmıycağımı anlattım. Üzülsün umrumda değil. Bende insanım. Yanlış olduğun bile bile devam edemiycem. En baştan beti ona kalbim ısınmamıştı. Bi şans verdim. Yıllarımı verdim. Ama boşmuş. Kalbimi kısa süreliğine tatile göndericem. Artık dinlenme vakti ...

Iyi olmustur. Biraz kendini dusunmen icin vaktin olur. Baska seylerle mesgul olursun. Bi bakmissin ozlemissin onu? Olabilir :). Hakkinda hayirlisi..

Tepkisi ne oldu peki

Tepkisi ne oldu peki

Her zamanki gibi ağladı beni suçladı. Kendini haklı çıkarmaya çalıştı. Beni suçlu hissetirmeye çalışıyo vicdan azabı çekme için. Ben biraz üzüldüm ağlamasına. Sonra'senin için birçok arkadaşımdan vazgeçtim bi düşün bunları bi düşün dedi' o bahsettiği arkadaşları beni liseden soğutan hayatımı zehir eden çocuklardı.
Sonra acımamın hiç bi önemi olmadığın gördüm. Doğru bi karar vermişim

Kaç yaşındasınız?
Ne kadardır birliktesiniz?
Zaten baştan beri içim ısınmamıştı demişsin boşa kürek çekmekten başka bi'şey olmamış.
Tabii bu benim fikrim zira ben birine başta ısınamadıysam kolay kolay gözüme hoş gözükmüyo hiç bi'şeyi:26:

Çok kızıyorum ya böylelerine mis gibi seni seven erkek arkadaşın var ilgilenen erkek arkadaşın var bunup da buluyosun ya ! Hiç mi okumuyosun burda severken aldatılanları ? Biz burda senin gibi erkek arkadaşımz olsun diye dua ediyoruz be !

İkimzde 19 yaşındayız. 3,5 yıldır birlikteydik. Belki iyi bi insandır diye çıkmıştım ama hisler olmadıkça olmuyo

Sevmkmi? Daha önce konu açmıştım ordada bahsetmiştim
Benle çıkarken beni aldattı
Benimle çıkmadan önce en iyi 2 arkadaşımada teklif etti
Aşırı kıskanç. Kendi yapınca abartıyosun diyo,ben bişe yapınca bağırıyo çağırıyo
Ayrıca 1 senedir beni genelde geri plana atıyodu. İşleri okulunu bana tercih etti. Hatasınında farkına vardı ama 1 yıl geçti aradan.

Seninle hemen hemen ayni seyleri hissediyorum. Isin kotu yani biz uzun suredir de degil 6 aydir beraberiz sadece. Bazen cok yakin hissedip asik oldugumu dusunuyorum ama bazende buz gibiyim. Is yerinde birinden hoslandigimi hissediyorum bazen. Ama o kisiyle de yuz yuze gelince begenmedigim bir suru sey goruyorum. Resmen duygusal bosluktayim. Asik olup evlenecegim adamin hayalini kuruyorum, sonra da yahu benim sevgilim var ya diyorum bende. Ne yapicam bilmiyorum. Ayrilsam uzulur muyum bunu bile bilmiyorum. Bosluktayim..

Gerçekten aynı şeyleri hissediyormuşuz. Bazen ona haksızlıkmı ediyorum aşık değilim diye düşünüyodum. Sonra kendime kızıyorum ona aşığım saçmalama diye. Başka bigünde hiç aşık değilim diyorum. Başkasından hoşlandığımı düşünüyorum,sonra ondan nasıl hoşlanmışım ya diyorum. Millet sevgilin var çok şanslısın diyo,ben düşünüyorum oha gerçekten sevgilim var benim ya diyodum

Bence bunlardan sonra daha da düşünme.
Daha yaşın çok küçük, güvenilir, düzgün birine harca senelerini.
Gerçekten değmez ve eğer ki ısınamadıysan bil ki bunda bir hayır vardır.
Ağlamasına falan da üzülme, acıma.
Daha çok küçüksün, masumsun yazık etme kendine.
Aldatmak ne demek ya şu yaşta?
Pişman oldu de mi yeminler etti de mi inanma aynı teraneye devam ediyordur o.

Ona karşı bişey hissetmememde bi hayır vardır diye düşünüyorum bende. Zaten aramızdaki ipler çoktan kopmuştu şimdi tamamen koptu. Artık kafamı dinliycem Yorumlarınız için saolun

işte bende tam o durumdayım nasılda benim yaşadıklarımın aynısı ya. bide benimki 1 yıllıgına yurtdışına gidiyo

Önceki konunu bilmiyordum. K. bakma ayrıl o zaman böyle biriyse.

Bunun adı duygusal boşlukmu yoksa gerçkten aşık olmamakmı karar veremedim. Benmksi aşık olmamak sadece bağlanmakmış.

benimde daha 4 ay oldu, başlarda herşey iyiydi ama şimdi şimdi bi arkadaş gibi benim için sadece arada bir konusuyoruz yani.başkada kimseden hoşlanmıyorum, sanırım benim beklentilerim çok büyük beyaz atlı prens diye bişey yok ama hep daha iyisini istiyorum, işin aslı benim geçmişimde biri var acayip kafayı takıp 4 sene ugrastıgım simdi o aklıma geliyo seviyo muyum aslında sevdgimi hiç sanmam ama takıntı olmuş artık onunla istemeden ilgileniyorum. şimdi de onun kadar değer verdiğim biri olsun istiyorum ama olmuyo, ne yapmam lazım bilemiyorum. ama biraz bekleyecegim o yurtdışındayken biraz kafamı toplayacagım. döndüğünde hala beni seviyosa ve bende özlemişsem o zman dvm ederiz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…