Kalbim ve aklım ortak karar veremiyor :(((

Bence ayrıl .. Naıl için ısınamadıysa 3.5 sene idare edebildin anlamış değilim . Eziyet etmişsin resmen kendine ve yazık etmişsin onca süreye ..

Böyle düşünebliyosan ortada ne sevgi ne aşk hiç biri kalmamıştır böyle ilişki olmaz olmamalı ..

İnsan 1 sene geçtikten sonra 1 senenin üzerine biraz daha zaman koyduktan sonra çok benimsiyo karşındakini .. Felaket alışıyo ve felaket seviyo .. çok bağlanıyo .. arada hiç böyle sözler bile olmamalı . Yok ben onunu için pek üzülmedim hiç umrum da da değil aman üzülsün o bana bunu yapmıştı falan gibisinden .. Bunlar varrsa o ilişki bitmiştir çoktan ..

senin erkenmiş arkadaşım bence sende ayrıl benimde 8 yıl oldu nişanlıyız ama bu duygusuzluk çok kötü karar verme aşamasındayım zaman geçtikçe birbirine geçen hak, anılar, çok olduğu için ilerde daha zor oluyo

Sanrm benimde beklentim yüksek olduğu için hep mutsuz oluyorum. Kusursuz erkeği arıyorum. Bulamazsam evlenmiycem. Boşa vakit harcayamam gerçekten aşık olmadığım kişi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…