• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim ve aklım ortak karar veremiyor :(((

Bence ayrıl .. Naıl için ısınamadıysa 3.5 sene idare edebildin anlamış değilim . Eziyet etmişsin resmen kendine ve yazık etmişsin onca süreye ..

Böyle düşünebliyosan ortada ne sevgi ne aşk hiç biri kalmamıştır böyle ilişki olmaz olmamalı ..

İnsan 1 sene geçtikten sonra 1 senenin üzerine biraz daha zaman koyduktan sonra çok benimsiyo karşındakini .. Felaket alışıyo ve felaket seviyo .. çok bağlanıyo .. arada hiç böyle sözler bile olmamalı . Yok ben onunu için pek üzülmedim hiç umrum da da değil aman üzülsün o bana bunu yapmıştı falan gibisinden .. Bunlar varrsa o ilişki bitmiştir çoktan ..

Seninle hemen hemen ayni seyleri hissediyorum. Isin kotu yani biz uzun suredir de degil 6 aydir beraberiz sadece. Bazen cok yakin hissedip asik oldugumu dusunuyorum ama bazende buz gibiyim. Is yerinde birinden hoslandigimi hissediyorum bazen. Ama o kisiyle de yuz yuze gelince begenmedigim bir suru sey goruyorum. Resmen duygusal bosluktayim. Asik olup evlenecegim adamin hayalini kuruyorum, sonra da yahu benim sevgilim var ya diyorum bende. Ne yapicam bilmiyorum. Ayrilsam uzulur muyum bunu bile bilmiyorum. Bosluktayim..

senin erkenmiş arkadaşım bence sende ayrıl benimde 8 yıl oldu nişanlıyız ama bu duygusuzluk çok kötü karar verme aşamasındayım zaman geçtikçe birbirine geçen hak, anılar, çok olduğu için ilerde daha zor oluyo

benimde daha 4 ay oldu, başlarda herşey iyiydi ama şimdi şimdi bi arkadaş gibi benim için sadece arada bir konusuyoruz yani.başkada kimseden hoşlanmıyorum, sanırım benim beklentilerim çok büyük beyaz atlı prens diye bişey yok ama hep daha iyisini istiyorum, işin aslı benim geçmişimde biri var acayip kafayı takıp 4 sene ugrastıgım simdi o aklıma geliyo seviyo muyum aslında sevdgimi hiç sanmam ama takıntı olmuş artık onunla istemeden ilgileniyorum. şimdi de onun kadar değer verdiğim biri olsun istiyorum ama olmuyo, ne yapmam lazım bilemiyorum. ama biraz bekleyecegim o yurtdışındayken biraz kafamı toplayacagım. döndüğünde hala beni seviyosa ve bende özlemişsem o zman dvm ederiz belki

Sanrm benimde beklentim yüksek olduğu için hep mutsuz oluyorum. Kusursuz erkeği arıyorum. Bulamazsam evlenmiycem. Boşa vakit harcayamam gerçekten aşık olmadığım kişi için

Back
X