• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim vs beynim(yardım edin)

fildisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
206
1
46
Sakarya
Cumartesi gunu son kez bulustuk.
Torpidoyu gösterdi ve orda fotoğraflarımız var dedi. Elime aldım.
Bakmadan çantama koyuyordum. Bize bak dedi. Bir tanesinde beni öpüyordu. Gözlerimdeki mutluluğu çok net görebiliyordum fotoğrafta. Birinde yanyana durmuşuz , ikimiz de musmutlu. Sanki hiç kötü şeyler olmayacakmış gibi. Cüzdanını uzattı sonra içinden fotoğraflarını al dedi. Onları atamam onlar benim için kutsal dedi.:2:
Onlara baktım ve burnumun direği sızladı. Yutkundum.
Sakin bir yere çekti arabayı. Kolundaki saati çıkardı.
"Ben onu sana almıştım" dedim ve kendimi tutamadım . Hıçkırarak ağlıyordum. Sarıldı bana. Burnumu öptü. Gözlerimi öptü. Üzülme herşey nasip dedi.:25:
Onun gözleri de benimki gibi ölü ölü bakıyordu. Belli ki uyumamıştı o da. Gece yarısı kalbindeki acıyla o da ağlamıştı belki.
Benim için artık hayat bitti dedi.
Onu ben bıraktım yüz üstü.
O kadar hayaller kurmuştuk ki. Onunla herşey güzel olacaktı. Çerkes adetlerini ağır saygı kurallarını yapardım ne olmuş ki. Annesiyle yaşayacaktık. Evin tek oğluydu. Benden 10 yaş büyüktü. Babası ölmüştü o askerdeyken. Öyle annesini tek başına bırakamazdık ya. O da bizim çocuklarımıza bkardı. Birlikte mutlu yaşardık.
Canımdı o benim. Nasıl da severdi kocaman elleriyle beni usul usul. Onunla can bulurdu bedenim. Kötü huyları , şiddeti, tehditleri hiç aklıma gelmiyordu. Sadece sevgisi...
En çok ona kızardım. İlgisine muhtaçtım. O benim tapınağımdı, geleceğimdi.
Çantamdan bana evlenme teklifi ederken aldığı yüzüğü çıkardım. O sende kalsın dedi. Almadı.
O kadar sıkı sarıldık ki birbirimize, son kez öptü. Sevenler böyle ayrılır dedi.
Ve ayrıldık.
Bu nasıl bir acı?
Biliyorum birlikte olmazdı, hep sıkıntılı olurdu evlilik. Ama ben neden bunları göze alamayacak kadar korkak oldum. Sevgimizi bıraktım.:43:
Bu acı geçer mi? Ömür boyu onu bıraktığım için pişman olur muyum? Mantık mı , kalp mi ?

Cumartesi gunu son kez bulustuk.
Torpidoyu gösterdi ve orda fotoğraflarımız var dedi. Elime aldım.
Bakmadan çantama koyuyordum. Bize bak dedi. Bir tanesinde beni öpüyordu. Gözlerimdeki mutluluğu çok net görebiliyordum fotoğrafta. Birinde yanyana durmuşuz , ikimiz de musmutlu. Sanki hiç kötü şeyler olmayacakmış gibi. Cüzdanını uzattı sonra içinden fotoğraflarını al dedi. Onları atamam onlar benim için kutsal dedi.:2:
Onlara baktım ve burnumun direği sızladı. Yutkundum.
Sakin bir yere çekti arabayı. Kolundaki saati çıkardı.
"Ben onu sana almıştım" dedim ve kendimi tutamadım . Hıçkırarak ağlıyordum. Sarıldı bana. Burnumu öptü. Gözlerimi öptü. Üzülme herşey nasip dedi.:25:
Onun gözleri de benimki gibi ölü ölü bakıyordu. Belli ki uyumamıştı o da. Gece yarısı kalbindeki acıyla o da ağlamıştı belki.
Benim için artık hayat bitti dedi.
Onu ben bıraktım yüz üstü.
O kadar hayaller kurmuştuk ki. Onunla herşey güzel olacaktı. Çerkes adetlerini ağır saygı kurallarını yapardım ne olmuş ki. Annesiyle yaşayacaktık. Evin tek oğluydu. Benden 10 yaş büyüktü. Babası ölmüştü o askerdeyken. Öyle annesini tek başına bırakamazdık ya. O da bizim çocuklarımıza bkardı. Birlikte mutlu yaşardık.
Canımdı o benim. Nasıl da severdi kocaman elleriyle beni usul usul. Onunla can bulurdu bedenim. Kötü huyları , şiddeti, tehditleri hiç aklıma gelmiyordu. Sadece sevgisi...
En çok ona kızardım. İlgisine muhtaçtım. O benim tapınağımdı, geleceğimdi.
Çantamdan bana evlenme teklifi ederken aldığı yüzüğü çıkardım. O sende kalsın dedi. Almadı.
O kadar sıkı sarıldık ki birbirimize, son kez öptü. Sevenler böyle ayrılır dedi.
Ve ayrıldık.
Bu nasıl bir acı?
Biliyorum birlikte olmazdı, hep sıkıntılı olurdu evlilik. Ama ben neden bunları göze alamayacak kadar korkak oldum. Sevgimizi bıraktım.:43:
Bu acı geçer mi? Ömür boyu onu bıraktığım için pişman olur muyum? Mantık mı , kalp mi ?

tek kelime= MANTIK

Bu aci gecer. 3 ay bilemedin 3 sene. Ama Evlenir de mutsuz olursan bir omur dert cekersin

sen mantığı seçmişsin zaten, seni bu noktaya getiren şeyler basit değilmişki bu kararı vermişsin.
şimdi üzülen kalbin başka birinin sevgisiyle çarpmaya başladığında yeniden kanatlanıp uçaçak...

Her zaman mantık derim ama yazdıklarını okuyunca arada ne kadar sevgi olduğunu görebiliyorum.

Bu durumda mantık dinlemezdim ben olsam. Bu kadar sevdiğim birinden böylesine kolay vazgeçemezdim.

İşin ucunda beraber yaşamak olacaksa,mantık diyorum.

Ve eklemeden duramıyorum : Böyle dramatize etmeye devam edersen unutman zor.

Anlatım tarzın,kullandığın sözcükler filan fazlasıyla dokunaklı.
Şu konuyu erkek arkadaşımla uzun zamandır beraberdik ama annesiyle oturacağımız için ayrılmak zorunda kaldık-şeklinde açsaydın farklı olurdu.
Şimdi böyle romansı yazınca,daha farklı oluyor.

Böyle yazman da böyle düşüncelere kapılmandan ileri geliyor.
Mantık tarafına gideceksen daha realist,daha kestirmeci düşünmen lazım.

bence herkesin aşkı kendi için özeldir, en yücedir, en çokdur, en büyüktür, terk ettiğinde veya edildiğinde acın hiç bitmeyecekmiş gibi gelir ama biter emin ol biter, bu dünyada en büyük acı ölümdür ki onun bile acısı zamanla hafifler aşk acısımı hafiflemeyecekki pehhhhhhhhhhhhhhhhh (iki kez böyle bir acı yaşamış biri olarak söylüyorum bunları)

ve bunu daha önce kkda yine yazdım
allah hakkına hayırlısını versin, bazen gönlündeki aslında hakkına hayırlı olmayandır ve allah sana bir şans verir bitirmen için o şansı iyi kullanmak gerek
kaldıki ortada şiddet varsa ki yazdığın şeylerin içinde geçen bir kelime bu, ilişkinin bitmesi daha hayırlı olur gibime geldi

masalısı aşklar büyülü kelimeler lütfen bunlara aldanmayalım

Seni durduk yere dövmüştü zamanında, çokta normal bırı değil gibiydi. hayırlısı.

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X