Kalbim yeniden atıyor.. :) sizceee ?

Gerçekten düzgün birisi çevrede bilinen birisi dediğim kişi kötü olsa önermez saf temiz bir çocuk
Cevrede taninan bilinen diye diye bi hal oldun merlin, anladik kariyer sahibi.. Ama evlilik yoluna zamaninda(kismen de olsa) girmis biri olarak bunun yeterli bi kriter olmadığını cok iyi bilmen gerekiyor..
Ayrica oyle 2 kerede biri hakkinda "saf, temiz, adam gibi" diye cikarimlar yapılmaz.. Zor bi süreçten gectin, simdi bi de o basarisizlik hissinden kurtulmak icin herkesten daha cok istiyorsun iyi bi evlilik yapmayi.. Ha bu dogru mu, kesinlikle degil, başarısız oldum diye dusunmek zaten yanlış.. Sakince tanimaya çalış, hemen bi isim koyma olaya ve duygularina.. Kariyeri evet bi arti olsun ama bu kadar basini döndürüp "hayranim" dedirtmesin..
Bir de, sana sayfalarca yazan çizen eden bi suru kadin var burda.. Hosuna gitmeyen bi yorum olunca "kiskancsiniz" demek yakışmadı..

Bence kalbinizin sesinize güvenin. Yavaş ve akıl üzerine kurulu bir iletişim olsun.
Hayırlısı :)

Yazdığınız yazılar çok çirkin. Kim sizi niye kıskansın. Anlamadığım sizi fal topiklerinde görüyorum. Ben de oraya sık sık girerim . Hep eski ilişkiniz üzerine fal baktırırken şimdi de buraya gelmiş sevmemişim demek ki diyorsunuz. Sevmediğiniz için mi üst üste bukadar konu açtınız. Diyelim ki sevmediniz neden konu açıp insanların vakitlerini çaldınız. Hani sevmemiştiniz????

yazdığın yorumları okuyunca üzüldüm senin adına
keşke başka birinin kariyeri adına burada bu kadar hava yapmasaydın
senin mesleğin kariyerin ne mesela???
çocuğun sadece hakim olması adam gibi adam yapmış gibi
bide diğer nişanlın ne iş yapıyordu bilmiyorum ama
tavırlarından anladığım kadarıyla amacın aaa merlin hakimlemi evlenmiş? dedirtmek gibi
bende eşimde kardeşlerimde kariyer sahibiyiz
bizde normal insanız bu kadar gözünde büyütme:KK70:bizde yemek yiyip, wc ye gidiyoruz.:KK70::KK70:

Ben de en başta eşime direk evlilik hakkında ne dusunuyosn dememistm de bak ben öyle gezip tozacagin biri değilim niyetin buysa hiç zaman kaybetmeyelim demistim o yüzden yadirgamadm seni☺

Bence senin kafan karışık biraz. Tam bir ay önceki konunu okudum. Galiba seviyorum onun yanında huzurluyum falan demişsin. Çok iyi düşün. Eskiyi unutamazsan yeniden de hayır gelmez. Acele etme.

Arkamdan neler konuşulmuş öyle :/ karşıdaki kişiyi tanımadan nasıl böyle acımasızca şeyler yazıyorsunuz ? Ban yiyen benim hakaret yiyen benim. Neyse burada adaleti aramayacağım.
Evet ben görgüsüzüm sayın hanfendiler eveeeet siz kariyer sahibisiniz doğru siz de her insan gibi yemek yiyip s...ıyorsunuz acaba neden bu kadar abarttım değil mi hahahahahaha çok komik ya değil mi ?
Bana klavye hanfendiliği yapmayın bu 1
2 evet falla ilgili köşeye takılıyorum zoruna mı gitti ?
Sen nerden biliyosun benim nişanla eski olayla ilgili baktırdığıma sen kimsin ? Nesin ?
Belki meditasyon olarak kullanıyorum belki hoşuma gidiyor.
Böyle ön yargılı olduğunuz sürece kocalarınızı neden kaybettiğiniz ve toplumda yalnızlaştığınız ve yafta yakıştırdığınız tartışılmaz ortada. "Hak verdim ben de bazıları gibi iğrenç oldum bakın ?" :) hadiyin iyi geceler bayan mükemmel çok çok bilmişler :KK45: laf gideceği yere gitti beni burada bilen de bilir nasıl açık yürekli olduğumu da. Ayrıca beni banlayanlara gelince şimdi sonsuza kadar banlayın beni ama karşıdaki küstahlara da bakın olur mu buradaki o iğrenç ve yılan yorumlarıyla nasıl kullanıcıları tahrik ettiğini de emi site yöneticileri ?:sus:

Son düzenleme:
Arkamdan neler konuşulmuş öyle :/ karşıdaki kişiyi tanımadan nasıl böyle acımasızca şeyler yazıyorsunuz ? Ban yiyen benim hakaret yiyen benim. Neyse burada adaleti aramayacağım.
Evet ben görgüsüzüm sayın hanfendiler eveeeet siz kariyer sahibisiniz doğru siz de her insan gibi yemek yiyip s...ıyorsunuz acaba neden bu kadar abarttım değil mi hahahahahaha çok komik ya değil mi ?
Bana klavye hanfendiliği yapmayın bu 1
2 evet falla ilgili köşeye takılıyorum zoruna mı gitti ?
Sen nerden biliyosun benim nişanla eski olayla ilgili baktırdığıma sen kimsin ? Nesin ?
Belki meditasyon olarak kullanıyorum belki hoşuma gidiyor.
Böyle ön yargılı olduğunuz sürece kocalarınızı neden kaybettiğiniz ve toplumda yalnızlaştığınız ve yafta yakıştırdığınız tartışılmaz ortada. "Hak verdim ben de bazıları gibi iğrenç oldum bakın ?" :) hadiyin iyi geceler bayan mükemmel çok çok bilmişler :KK45: laf gideceği yere gitti beni burada bilen de bilir nasıl açık yürekli olduğumu da. Ayrıca beni banlayanlara gelince şimdi sonsuza kadar banlayın beni ama karşıdaki küstahlara da bakın olur mu buradaki o iğrenç ve yılan yorumlarıyla nasıl kullanıcıları tahrik ettiğini de emi site yöneticileri ?:sus:
Ben yorumları okudum. Elbette kınar gibi konuşanlar olmuş olabilir ancak yorumlara "iğrenç", "yılan" gibi yakıştırmalar yapabilecek kadar kötü bir yorum yok bence. Fikirler belirtilmiş. Canım belki de kafan karışıktır veya duygusal olarak hassas bir dönemden geçiyorsundur. İnsanlar böyle dönemlerden geçerken daha hassas, kırılgan ve alıngan olurlar. Belki sen fazla alınmışsındır bu yorumlara. Boşuna hem kendin üzülme, hem de insanlara hakaret etme. Sevgiler..

Olumsuz yorum yapılınca ''kıskançsınız'' diyenleri cidden anlayamıyorum.
Sonuçta burası sanal bir platform kimse kimseyi tanımıyor, tanımadığı bir kişiyi neden kıskansın ki insanlar.

Back
X