Kalbimi mi dinlemeliyim babamı mı?

Oğlunu bize gönderme derken bayağı akraba yani. Babanı dinlemelisin.

Adım gibi eminim bu kişi kuzeniniz ama tepki çekmemek için akraba diyorsunuz. Yoksa sizin kadar muhafazakar bir aile akraba bile olsa Abu kadar vakit geçirip samimi olmanızı seyretmez. Kuzen olduğunuz için sürekli aynı ortamda bulunuyorsunuz doğal olarak. Ama dusundukleriniz mide bulandırıcı ve boş hayaller kuruyorsunuz.

Yurtdisinda demissiniz. Adamin (cocuk) avrupada yasadigini varsayarak yorumlayacagim. Orada yasayip, arada bir geldigi Turkiyede daha 21 yasinda akrabasinin kiziyla evlilik konuşan adamin sıkıntılı olma ihtimali yuksek.

Orada yasayip Tukiyede köyünden, akrabasindan kiz alip goturenlerin o kizlari mutlu ettigini çok sık duymadim.

Babanizi dinleyin.

Burdaki herkes gibi ben de babanızı dinlemeniz gerektiğini düşünüyorum kaldı ki sadece babanız değil tüm aileniz aynı fikirdeymis demek ki bir bildikleri var tecrübe sonuçta insan yaş ilerledikçe görebiliyor bazı şeyleri. Hiçbir anne baba evladinin mutsuz olmasını istemez sizin bu kişiyle mutlu olacağınızı düşünseler zaten engel olmaz hatta ön ayak olurlardı sizi evlendirmek için. ( Çok yakın akraba olmadığınızı varsayarak yazıyorum bunları)

Babani dinle derdim
Onceden olsa.. ama babanin argumani sacma.. dumduz biri uzak dur derken? Bildigi kotu birsey varsa cocuk ya da ailesiyle ilgili ok.. ama bu insanlara kulp takmaktir bence.. babalar biraz kizlarina kiyamaz buarada belkidw ondan

Buarada yasin bencede kucuk evlilik icin.. tek iyi yani evlensen cocuklarinla yas farkin az olur ama evlilik zaten eninde sonunda yaparsin…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…