Zannedersem yurt dışında olduğu için ve bizim kadar muhafazakar olmadığı için.Aileniz neden istemiyor?
Yani babam onun kadir kıymet bilmeyecek, böyle şeyleri düşünemeyecek biri olduğunu düşünüyor. Oysa ki ihtiyacın olduğunda yardım ederim, bir şey istersen getiririm vesaire diyen biri yani. Sadece herkesle samimi olmuyor ve çok az konuşuyor diye herkes onu öyle fikirleri olmayan, düz biri zannediyor diye düşünüyorum ben. Benimle epey anlaşıyorAileler istemiyorsa vardır bir bildiği klişesi bence her zaman doğru değil. Ama bu da kalbini dinle, aileyi hiç dinleme demek değildir. Bence burada önemli olan içinde bulunduğunuz şartlar. Ayrıca babanız ve aileniz neden istemiyor bu da önemli. Neden istemiyorlar? Dümdüz adam derken neyi kastediyorlar?
Yani akraba, bizi samimi görünce diken üstünde hale geldiler burnumdan getirdiler günlerdirAileden biri mi bu kişi, babaane,dede hepsi biliyor da aranızda birşey olmasında korkuyorlar?
Babanı dinle.. Ana baba evladının kötülüğünü istemez.Merhaba hanımlar, tazecik bir kaos ile size geldim.
Biri var, kuvvetle muhtemel bana karşı hisleri var. Benim de kendisine karşı güçlü bir hoşlantım var. Birkaç gündür sürekli beraberiz, sürekli imalar ile evlilik, sevmek üzerine konuşuyoruz beraber film vesaire izliyoruz geziyoruz. Ben tek bir mevzu dışında benim için biçilmiş kaftan diye düşünüyorum ama babam onun için "Dümdüz biri, uzak dur eğer tekrar bu kadar samimi olursan babasıyla görüşürüm bu durumu haberin olsun diye tehdit etti beni. Asla böyle bir rezillik yaşamak istemiyorum. Ne yapacağıma, ona karşı nasıl bir tavır sergilemem gerektiğine karar veremiyorum. Aramızda birbirimize itiraf ettiğimiz bir şey yok, işte başka hayatlar üzerinden evliliği, "Sen ne düşünüyorsun bu konuda" gibi konuşuyor, yorumluyoruz. Yani çok ince bir ip var aramızda her an kopabilir de daha da kuvvetlenebilir de. Bir yanım kopmasından korkuyor, bir yanım babanın bir bildiği vardır diyor. Annem dedem babannem babam, hepsinin aklı çıkıyor aramızda bir şey olacak diye. Benim penceremden çok iyi, nazik biri. Ama yanımda olduğunda ciddi anlamda gündelik hayatımda olan alışkanlıklarımı etkiliyor. O'nun yanında farklı davranıyor, tavizler veriyorum. Tutulduğuma eminim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrübelerinizi, tavsiyelerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
zannedersemle olacak iş mi ya, babanıza soramıyorsanız bile annenize açıkça sorun babanızın neden istemediğini. ayrıca babanız o kişi için dümdüz diyor siz de yurtdışı ve muhafazakarlık diyorsunuz. ne alaka yani? öyle olsa bize uygun değil der bişey der.Zannedersem yurt dışında olduğu için ve bizim kadar muhafazakar olmadığı için.
Neden bu ilişkiye bu kadar karşı olduklarını ailenize sormanızı tavsiye ederim. Bunu bilmeden yorum yapmak zor.Merhaba hanımlar, tazecik bir kaos ile size geldim.
Biri var, kuvvetle muhtemel bana karşı hisleri var. Benim de kendisine karşı güçlü bir hoşlantım var. Birkaç gündür sürekli beraberiz, sürekli imalar ile evlilik, sevmek üzerine konuşuyoruz beraber film vesaire izliyoruz geziyoruz. Ben tek bir mevzu dışında benim için biçilmiş kaftan diye düşünüyorum ama babam onun için "Dümdüz biri, uzak dur eğer tekrar bu kadar samimi olursan babasıyla görüşürüm bu durumu haberin olsun diye tehdit etti beni. Asla böyle bir rezillik yaşamak istemiyorum. Ne yapacağıma, ona karşı nasıl bir tavır sergilemem gerektiğine karar veremiyorum. Aramızda birbirimize itiraf ettiğimiz bir şey yok, işte başka hayatlar üzerinden evliliği, "Sen ne düşünüyorsun bu konuda" gibi konuşuyor, yorumluyoruz. Yani çok ince bir ip var aramızda her an kopabilir de daha da kuvvetlenebilir de. Bir yanım kopmasından korkuyor, bir yanım babanın bir bildiği vardır diyor. Annem dedem babannem babam, hepsinin aklı çıkıyor aramızda bir şey olacak diye. Benim penceremden çok iyi, nazik biri. Ama yanımda olduğunda ciddi anlamda gündelik hayatımda olan alışkanlıklarımı etkiliyor. O'nun yanında farklı davranıyor, tavizler veriyorum. Tutulduğuma eminim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrübelerinizi, tavsiyelerinizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Babanız onun kadir kıymet bilmeyen biri olduğu düşüncesine nereden ulaşmış? Bu kişi akrabanız mı, komşunuz mu, babanızın neyi oluyor? Bu yorumu yapıyorsa oldukça yakını olmalı ailenizin.Yani babam onun kadir kıymet bilmeyecek, böyle şeyleri düşünemeyecek biri olduğunu düşünüyor. Oysa ki ihtiyacın olduğunda yardım ederim, bir şey istersen getiririm vesaire diyen biri yani. Sadece herkesle samimi olmuyor ve çok az konuşuyor diye herkes onu öyle fikirleri olmayan, düz biri zannediyor diye düşünüyorum ben. Benimle epey anlaşıyor
Babam çocuğun babasına oğlunu bize gönderme benim kızlarım var tarzında bir şeyler söyleyecek muhtemelen. Yani bu hiç hoş değil bence. Dümdüz olması hiç kötü değil ben de düz biriyim mesela :')Birinci olarak Sevgili bile olmadan evlilik konuşmanız bana garip geldi. Görücü usulü olsa anlarım ama öyle de değil.
İkinci olarak çocuğun babasının öğrenmesi ne gibi bir sorun teşkil edecek ki? Normalde kızın babasının öğrenmesinden korkulur
üçüncü olarak çocuğun dümdüz biri olması kötü bir şey mi? Babanız damatta nasıl bir özellik arıyor? Ne arayıp da bulamadı
Akrabamız, senede birkaç gün gördüğü kadarıyla böyle söylüyor babam.Babanız onun kadir kıymet bilmeyen biri olduğu düşüncesine nereden ulaşmış? Bu kişi akrabanız mı, komşunuz mu, babanızın neyi oluyor? Bu yorumu yapıyorsa oldukça yakını olmalı ailenizin.
Ne kadar yakın?Yani akraba, bizi samimi görünce diken üstünde hale geldiler burnumdan getirdiler günlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?