Kalbimi mi dinlemeliyim babamı mı?

Babanızı dinleyin

Evlilik bunlardan sonra gelir. Burası bu kafayla ilerleyip pişman olan kadınlarla dolu. Babanı dinle.
Belki de haklısınız. Peki bu durumda karşı tarafa nasıl bir tavır sergilemeliyim?

Hislerim var bilmiyorlar diyorsunuz ama babanız hislerinizi öğrenmediği halde bu uyarıyı yaptıysa babanızı dikkate alın.
Peki karşı tarafa nasıl davranmam gerekiyor?

Belki de haklısınız. Peki bu durumda karşı tarafa nasıl bir tavır sergilemeliyim?
Yaşlarınızın daha küçük olduğu , evliliğin ciddi bir kurum olduğu sadece sevgi ile yürümeyeceğinden bahsedip araya mesafe koyabilirsin. Zaten kaderiniz de ise meslek , para ve olgunluk geldiğinde birleştirirsiniz hayatınızı.

Evet, haklısınız eğer mevzu buraya gelirse, açıklama yapmam gerekirse bu tarz bir açıklama iyi olabilir.

Anladım. Bildiğim tek şey anne babaların her zaman haklı olduğu ama bu yaşta onların dediklerini algılayabilir misiniz bilmem.
Her zaman mı haklılardır? Kalbim kabul etmek istemiyor çünkü gerçekten sevmiştim

Türkiye de yaşıyoruz ve baya zaman gerekli artık tr de
Karşı taraf yurt dışında yaşadığı için seneye bir mesleği olacak inşaAllah. O açıdan söyledim.

Dumduz biri ne demek?

Yamuk damat mi istiyor babaniz?
Bu yorum baya iyi :) Yani biraz insan içinde, ilişkilerinde daha ince düşünen biri olmalı diye düşünüyor muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…