- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Maalesef stres yaptogim o kadar cok sey var ki hangi birini hayatimdan cikaricamStres yapma. Strest çok stresli biseydir
Ama sen simdi hep stresli biriymişsin. Erken ölüyor böyle insanlar. Dikkat et. Biraz relax ol. Kadere inan. Hayat bir şekilde devam ediyorMaalesef stres yaptogim o kadar cok sey var ki hangi birini hayatimdan cikaricam
Kendimi bildim bileli stresli biriyimdirde suanki durumum tarif edilecek gibi degil
Valla kaderede inanmasam nasil sabrederdim bilmiyorum zaten cevremdeki herkes sen erken yaslanir erken olursun diyorlarlarAma sen simdi hep stresli biriymişsin. Erken ölüyor böyle insanlar. Dikkat et. Biraz relax ol. Kadere inan. Hayat bir şekilde devam ediyor
Merhaba hanimlar cok uzatmayayim basliktan anlayacaginiz gibi durum malum
Neredeyse 10 gun kadar hatta fazlada olabilir kalbim sikısirmiscasina icim daraliyordu ama anlatilmaz bi sekilde hatt ozellikle aksam hava kararmaya basladigi zamanlarda baslar yatincaya kadar devam ederdi
Tam kurtuldum dedim iki uc gundur yoktu tekrar baslafi suan sanki hani kotu bi haber alacaginiz zaman daralir bunalir nefes alamaz gibi hissedersiniz ya aynwn öyleyim
Ilk yasadigim zaman garipsemedim ama sonucta hepimizde ara ara olan bi durum gececek diye kasmadim kendimi ama 10 gune yakin devam etti hatta o zaman hic gecmeyecek devamli boyle kalicam doye dusunurken cok sukur gecti dedim ama simdi yine durum ayni
Benzer durumu yasayanlar var mi varsa gecsin diye ne denediniz yada nasil gecti psikologa gideyim diyede dusundum ama sonucta hem tarif edemiyirum o hissi hemde bu durum icin ne yapabilir ki
Lutfen bu konuda fikri olan varsa paylassin hem bana care olur hemde belki bu durumu yasayan baskalarida vardir
Suan ders calismam lazim ama birakin ders calismayi sakin nefesi bile zoraki aliyorum
Kardiyolojiye gittin mi? Once oraya, daha sonra psikiyatriye gitmelisin.Merhaba hanimlar cok uzatmayayim basliktan anlayacaginiz gibi durum malum
Neredeyse 10 gun kadar hatta fazlada olabilir kalbim sikısirmiscasina icim daraliyordu ama anlatilmaz bi sekilde hatt ozellikle aksam hava kararmaya basladigi zamanlarda baslar yatincaya kadar devam ederdi
Tam kurtuldum dedim iki uc gundur yoktu tekrar baslafi suan sanki hani kotu bi haber alacaginiz zaman daralir bunalir nefes alamaz gibi hissedersiniz ya aynwn öyleyim
Ilk yasadigim zaman garipsemedim ama sonucta hepimizde ara ara olan bi durum gececek diye kasmadim kendimi ama 10 gune yakin devam etti hatta o zaman hic gecmeyecek devamli boyle kalicam doye dusunurken cok sukur gecti dedim ama simdi yine durum ayni
Benzer durumu yasayanlar var mi varsa gecsin diye ne denediniz yada nasil gecti psikologa gideyim diyede dusundum ama sonucta hem tarif edemiyirum o hissi hemde bu durum icin ne yapabilir ki
Lutfen bu konuda fikri olan varsa paylassin hem bana care olur hemde belki bu durumu yasayan baskalarida vardir
Suan ders calismam lazim ama birakin ders calismayi sakin nefesi bile zoraki aliyorum
Acikcasi fizyolojik bisey oldugunu bic dusunmedimKardıyolojıye gıtmen gerekıyor öncelikle
Benım bır arkadasımdada bu tarz sorunlar oldu , once psıkologa gıttı gecmedı sonra kardıyolojıye gıttı holter takıldı ve kalp kapakcıgında bır p roblem oldugunu ogrendıler
Insallah panik atak degildir cunku duydugum yada okudugum kadariyla hep korktugum bi durumdu panik atak yasayan insanlara hep uzuldum sizde durum suanda nedirSenin yaşadığına benzer bir durumu hamileyken yaşadım ..hamileyken atanıp başka bir ilde göreve başladım kalp çarpıntısı nefes darlığı boğulma hissi gibi durumlar oldu ..hatta kardiyoloğa gittim herşeyim normal çıktı..panik atak başlangıcıymış benimki
sendede böyle olabilir mi
Gitmedim psikiyatridede genelde depresanlarla tedavi uygulandigi icin psikiyatri degilde psikologa gitmeyi dusundumKardiyolojiye gittin mi? Once oraya, daha sonra psikiyatriye gitmelisin.
bende hamileliğe bağlı korku ve hayatımdaki bazı değişimlere adapte olamama korkusu gibi şeyler vardı ilk gebeliğimde oğlum prematüre doğmuştu ve 2. si plansızdı yani korkuyla doluydum sağlıcakla doğurup doğuramama konusunda ama dediğim gibi son aylara doğru herşey yoluna girdi nabız atışlarımda tansiyonumda kendiliğinden indi yani ben stres yaptığım için vücudumun dengesi bozulduInsallah panik atak degildir cunku duydugum yada okudugum kadariyla hep korktugum bi durumdu panik atak yasayan insanlara hep uzuldum sizde durum suanda nedir
Ya bununla alakasi varmidir yokmudur bilmiyorum ama AÖF de okuyoru kaldigim dersler var ama ev isleri vs durumundan ders calismak icin cokta firsatin olmuyo o yetismeyen zamanda birde ygs hazirlanayim dedim tabi ygs ye hazirlandigimi cevrendemden kimse bilmiyorholter banada takıldı çünkü strese bağlı tansiyon yükselmelerim oluyordu..şükür ki ilaçlık bir durumumda olmadı stresle başedebildiğim noktada nabzımda tansiyonumda normale döndü..
ders çalışmam lazım diyorsun bu sende stres yaratmış olabilir
Sizin sıkıntılar psikolojikse ilac kullanmak zorundasiniz. Cunku bedenen belirtiler baslamis demektir. Psikolog yardimi da alabilirsiniz tabi ki.Gitmedim psikiyatridede genelde depresanlarla tedavi uygulandigi icin psikiyatri degilde psikologa gitmeyi dusundum
Cok gecmis olsun Allah bi daha yasatmadimbende hamileliğe bağlı korku ve hayatımdaki bazı değişimlere adapte olamama korkusu gibi şeyler vardı ilk gebeliğimde oğlum prematüre doğmuştu ve 2. si plansızdı yani korkuyla doluydum sağlıcakla doğurup doğuramama konusunda ama dediğim gibi son aylara doğru herşey yoluna girdi nabız atışlarımda tansiyonumda kendiliğinden indi yani ben stres yaptığım için vücudumun dengesi bozuldu
Maalesef stres yaptogim o kadar cok sey var ki hangi birini hayatimdan cikaricam
Kendimi bildim bileli stresli biriyimdirde suanki durumum tarif edilecek gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?