Kalbimi Sıkıyorlar Gibi....

Ah keske kafaya takmamanin bi formulu olsa bazi insanlara bakiyorum oyle rahatlar ki hicbiseyi umursamiyirlar bazen onlar gibi olmak istiyorum

Dikkat ediyorum evden adan z ye herseyi bi tek ben takiyorum ben duzeltmeye calisiyorum ben ortalik karisinca stres yapiyorum keske caresi olsada umursamasak

Bi donem psikologa gittim ama onun bile bu konulara pek bi faydasi olmuyor bazi konularda is insanin kendisinde bitiyor

Normalde masallahim var bunye olarak cok guclu bi yapiya sahibim

Ama bugun pek bisey yapmama ragmen merdivwnlerden inecwkken sanki bi an tum merdivenlerden yuvarlanacakmisim gibi geldi

Bazende bi yerde pat diye yığılip kalacakmisim hibi hissediyorum

İşte ben o yüzden gitmiyorum psikoloğa.

İş bende bitiyor bu konuda biliyorum.
Doğdum doğalı buydum ben.
Başkalarının yanlışlarını bile düzeltme çabam bitmedi.
Kardeşlerim yaptı ben sildim gibi.
Onlar zaten yeterince üzdü bir de ben yapmayayım gibi duygu durumlarım var.

Normali nedir ''Hata yapabiliriz'' duygusu.

Bendeki bu saçmalık nereden geliyor bilmiyorum.

Ya 6 taneyiz. İçlerinde bir tek ben mi böyle olurum?
Oldum işte

O son cumlenin altini ciziyorum ayni sekilde dusunuyorum sanki boynumun borcu dusunmek bende herkes gibi hata yaptoginda olabilir herkes hata yapar rahatligini hissetmek istiyorum

Hayatimin her karesinde 10 kere dusundulten sonra 1 adim atmaktan yoruldum

Bi yakinimi bile aradigimda telefon cevap vermiyorsa bi iki defa daha bu sekildeyse ya aradigim kisinin basina bisey geldi yada farkinda olmadan onu kiracak bisey mi yaptim doye dusunmekten kafayi yiyicem en sonunda

Burcun ne acaba?

Ayetel kursiyi 7 sagina soluna uste alta one arkaya evin icine bi kerede kendiniz okuyun bida olmayacaktir ins.bendede olmustu hocaya sordum boyle dedi

La havle çek abdest siz gezme bildiğin duaları oku bazen olur böyle mevsim degisiklikleride insanı etkiliyor belki son zamanlarda çok olumsuzluklar yaşadıysan depresyonda olabilir benimde sürekli içim agriyodu bildiğin kivraniyodum doktora götürdü annem ve ağır bi depresyon yaşadığımi soylemisti doktor ilaç verdi ve cok rahatladım öyle söyleyeyim bazen oluyor destek almak yarayabilir

Allah razi olsun kesinlikle tavsiyelerinizi degerlendirecegim

Demin bir konferanstan bir video izledimde bir donem herseyin ust uste gelmesinden kaynakli olabiliyormus

Bendede ailevi maddi manevi problemler var birde sinav stresi sardi bunlarda ustune yigilinca psikolojik olarak çöküş yasadim sanirim

Insallah soylediklerinizi yapacagim
Ayetel kursiyi 7 sagina soluna uste alta one arkaya evin icine bi kerede kendiniz okuyun bida olmayacaktir ins.bendede olmustu hocaya sordum boyle dedi

Bana da oluyodu depresyondasın muhtemelen

En iyisi bir psikoloğa gitmek
Bi donem gittim aslinda ama su varki bazi seyler degismeden psikologunda yardimci olamayacagi durumlar olusuyor

Psikiyatristide deprasan uzerine tedavi uygulandigi icin bagimlilik yapacagi korkusuyla dusunmedim tabi cok icinden cikilmaz duruma gelirsem mecburen giderim ama insallah durumum o denli ileri gitmemistir

Bir arkadasim gitti 3 yila yakin antidepresanlar hayatinda yer edindi belkide cekincem ondandir

Yibede tavsiyenuz icin tesekkur ederim

Hayata olumlu bak yaşaman gereken o kadar güzel şeyler var ki kendini bunlardan mahrum bırakma ve ne olursa olsun sev yaşamayı çünkü uzulucek kadar uzun değil hayat ve dolu dolu yasa hayallerin olsun nolursa olsun gül umarım cook mutlu olursun

Allah razi olsun ayni sekilde insallah sizde cok mutlu olursunuz

Ne yazik ki herkesin hayati puruzsuz sikintısiz gecmiyir belki bazen ust uste geliyor bazende ben fazlasiyla kafaya takiyorum en kucuk seyleri bile sonra hayat cekilmez hale geliyor insallah buvsaatten sonra elimden geleni yapio gerisini Allaha birakacagim Allah gereken teslimiyeti gostermeyi nasip eder insallah bana

Hep bir yrlerde biseyler eksik kaliyor sanirim insallah bu sefer hakkıyla tevekkul edebilirim :)

InşaAllah canım benim imtihan dünyası ve imtihanimiz bittiği zaman ölücez yani hayatta öyle şeyler var ki çok bunaldigin zaman git bi hastanenin bahçesinde otur ve sükret ben bunu çok yaptım mesela ve iyi geldi insanları gör ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın

Sahiden sagligimizi kaybetmeyinceye kadar elimizdeki nimetlerin farkinda okamiyiruz

Allah once imanimizi sinra sagligimizi muhafaza etsin insallah gerisi her sekilde gecer hicbir dertte mutlulukta ebedi kalmiyor bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…