- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ah keske kafaya takmamanin bi formulu olsa bazi insanlara bakiyorum oyle rahatlar ki hicbiseyi umursamiyirlar bazen onlar gibi olmak istiyorumİşte kendini bildin bileli yaptığın o stresler vücudundan böyle tepkilerle çıkıyor
Aynısını yaşıyorum ordan biliyorum..
Tek bir yolu var b.ktan dünyanın b.ktan insanlarını kafaya takmamayı öğrenmeliyiz!
Normalde masallahim var bunye olarak cok guclu bi yapiya sahibimCok aşırı uzuldugunuz sinirlendiginiz veya sizi cok cok ciddi bir sekilde rahatsiz eden bir dusunce yada davranis vardir muhtemelen.
Boynumdam itibaren kalbimin oldugu yere kadar morarma oldu dediginiz aksam olunca o korkunc hisleri yasadim.
Acile gittim sadece. kalp ritmime baktilar. bitkisel kaynakli cok basit bir sakinlestirici bir suruo ve kas gevsetici verdi doktor. o kadar basit ilaclar kendimi rahatlamami dusunmemei sağladı :)
Ah keske kafaya takmamanin bi formulu olsa bazi insanlara bakiyorum oyle rahatlar ki hicbiseyi umursamiyirlar bazen onlar gibi olmak istiyorum
Dikkat ediyorum evden adan z ye herseyi bi tek ben takiyorum ben duzeltmeye calisiyorum ben ortalik karisinca stres yapiyorum keske caresi olsada umursamasak
Bi donem psikologa gittim ama onun bile bu konulara pek bi faydasi olmuyor bazi konularda is insanin kendisinde bitiyor
O son cumlenin altini ciziyorum ayni sekilde dusunuyorum sanki boynumun borcu dusunmek bende herkes gibi hata yaptoginda olabilir herkes hata yapar rahatligini hissetmek istiyorumİşte ben o yüzden gitmiyorum psikoloğa.
İş bende bitiyor bu konuda biliyorum.
Doğdum doğalı buydum ben.
Başkalarının yanlışlarını bile düzeltme çabam bitmedi.
Kardeşlerim yaptı ben sildim gibi.
Onlar zaten yeterince üzdü bir de ben yapmayayım gibi duygu durumlarım var.
Normali nedir ''Hata yapabiliriz'' duygusu.
Bendeki bu saçmalık nereden geliyor bilmiyorum.
Ya 6 taneyiz. İçlerinde bir tek ben mi böyle olurum?
Oldum işte
O son cumlenin altini ciziyorum ayni sekilde dusunuyorum sanki boynumun borcu dusunmek bende herkes gibi hata yaptoginda olabilir herkes hata yapar rahatligini hissetmek istiyorum
Hayatimin her karesinde 10 kere dusundulten sonra 1 adim atmaktan yoruldum
Bi yakinimi bile aradigimda telefon cevap vermiyorsa bi iki defa daha bu sekildeyse ya aradigim kisinin basina bisey geldi yada farkinda olmadan onu kiracak bisey mi yaptim doye dusunmekten kafayi yiyicem en sonunda
Alakasinin oldugunu dudunmuyorum ama boğa sizinBurcun ne acaba?
Alakasinin oldugunu dudunmuyorum ama boğa sizin
Bulursan banada ogret ölürken kafamda 1 milyon derdin karosikligiyla gitmek istemiyorum cunku:)Aslan :)
Evet alakası yok demek ama bu ara bu konuya taktım.
Ben neden böyleyim diye sebebini bulma ihtiyacı içindeyim :)
Bulursan banada ogret ölürken kafamda 1 milyon derdin karosikligiyla gitmek istemiyorum cunku:)
Insallah birimiz bulsaydida ilki fark etmezdi ha sen ha benTamam önce hangimiz bulursak o söylesin o zaman anlaştık mı?
Ayetel kursiyi 7 sagina soluna uste alta one arkaya evin icine bi kerede kendiniz okuyun bida olmayacaktir ins.bendede olmustu hocaya sordum boyle dediMerhaba hanimlar cok uzatmayayim basliktan anlayacaginiz gibi durum malum
Neredeyse 10 gun kadar hatta fazlada olabilir kalbim sikısirmiscasina icim daraliyordu ama anlatilmaz bi sekilde hatt ozellikle aksam hava kararmaya basladigi zamanlarda baslar yatincaya kadar devam ederdi
Tam kurtuldum dedim iki uc gundur yoktu tekrar baslafi suan sanki hani kotu bi haber alacaginiz zaman daralir bunalir nefes alamaz gibi hissedersiniz ya aynwn öyleyim
Ilk yasadigim zaman garipsemedim ama sonucta hepimizde ara ara olan bi durum gececek diye kasmadim kendimi ama 10 gune yakin devam etti hatta o zaman hic gecmeyecek devamli boyle kalicam doye dusunurken cok sukur gecti dedim ama simdi yine durum ayni
Benzer durumu yasayanlar var mi varsa gecsin diye ne denediniz yada nasil gecti psikologa gideyim diyede dusundum ama sonucta hem tarif edemiyirum o hissi hemde bu durum icin ne yapabilir ki
Lutfen bu konuda fikri olan varsa paylassin hem bana care olur hemde belki bu durumu yasayan baskalarida vardir
Suan ders calismam lazim ama birakin ders calismayi sakin nefesi bile zoraki aliyorum
Ayetel kursiyi 7 sagina soluna uste alta one arkaya evin icine bi kerede kendiniz okuyun bida olmayacaktir ins.bendede olmustu hocaya sordum boyle dedi
La havle çek abdest siz gezme bildiğin duaları oku bazen olur böyle mevsim degisiklikleride insanı etkiliyor belki son zamanlarda çok olumsuzluklar yaşadıysan depresyonda olabilir benimde sürekli içim agriyodu bildiğin kivraniyodum doktora götürdü annem ve ağır bi depresyon yaşadığımi soylemisti doktor ilaç verdi ve cok rahatladım öyle söyleyeyim bazen oluyor destek almak yarayabilir
Bi donem gittim aslinda ama su varki bazi seyler degismeden psikologunda yardimci olamayacagi durumlar olusuyorBana da oluyodu depresyondasın muhtemelen
En iyisi bir psikoloğa gitmek
Allah razi olsun kesinlikle tavsiyelerinizi degerlendirecegim
Demin bir konferanstan bir video izledimde bir donem herseyin ust uste gelmesinden kaynakli olabiliyormus
Bendede ailevi maddi manevi problemler var birde sinav stresi sardi bunlarda ustune yigilinca psikolojik olarak çöküş yasadim sanirim
Insallah soylediklerinizi yapacagim
Allah razi olsun ayni sekilde insallah sizde cok mutlu olursunuzHayata olumlu bak yaşaman gereken o kadar güzel şeyler var ki kendini bunlardan mahrum bırakma ve ne olursa olsun sev yaşamayı çünkü uzulucek kadar uzun değil hayat ve dolu dolu yasa hayallerin olsun nolursa olsun gül umarım cook mutlu olursun
Allah razi olsun ayni sekilde insallah sizde cok mutlu olursunuz
Ne yazik ki herkesin hayati puruzsuz sikintısiz gecmiyir belki bazen ust uste geliyor bazende ben fazlasiyla kafaya takiyorum en kucuk seyleri bile sonra hayat cekilmez hale geliyor insallah buvsaatten sonra elimden geleni yapio gerisini Allaha birakacagim Allah gereken teslimiyeti gostermeyi nasip eder insallah bana
Hep bir yrlerde biseyler eksik kaliyor sanirim insallah bu sefer hakkıyla tevekkul edebilirim :)
Sahiden sagligimizi kaybetmeyinceye kadar elimizdeki nimetlerin farkinda okamiyiruzInşaAllah canım benim imtihan dünyası ve imtihanimiz bittiği zaman ölücez yani hayatta öyle şeyler var ki çok bunaldigin zaman git bi hastanenin bahçesinde otur ve sükret ben bunu çok yaptım mesela ve iyi geldi insanları gör ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?