Birilerine kırıldım, hatalıydılar ama sonra konuşmak isteyince dayanamadım.Canım sorun tam olarak ne anlatmak istersen tam anlayamadım cünkü birilerine kırılmışsın sanırım
Aslında açık ve net ama konu bir tane değil.Keşke daha az öz ve anlaşılır olsaydı.
Ben zaten hislerimi içimde tutabilen biri değilim.kırgınsan dile getir.yoksa saf yerine koyuyorlar daha beter üzüyorlar canım
Uzak duramıyorum işte.kin tutmak hoş birşey değil zaten. iyi bir haslet bu. Ama kendinize zarar veriyor ise bu durum. lütfen uzak durun bu kişilerden. insanların sizi uzmesine izin vermeyin.
sen uzaklaştığın için aradaki samimiyet değişiyor o yüzden olgunlaştıklarını sanıyor olabilirmisin canım?bende böyle oluyorda genelde.bende hemen kanıyordum sonra baktım olmuyor ciddi mesafe koydumBen zaten hislerimi içimde tutabilen biri değilim.
Affettiğim insanlar olgunlaşmıyorlar ama tepkimi koyup uzaklaştığım zaman olgunlaşmış gibi geliyorlar, kanıyorum hemen.
Evet belki de öyle.sen uzaklaştığın için aradaki samimiyet değişiyor o yüzden olgunlaştıklarını sanıyor olabilirmisin canım?bende böyle oluyorda genelde.bende hemen kanıyordum sonra baktım olmuyor ciddi mesafe koydum
şans verme sayına bağlı bu.bi insana defalarca şans verirsin aynı hatayı yaparsa mesafeni koyarsın en güzeli bu.herkes hata yapar ama defalarcada olmazki :)Evet belki de öyle.
Ciddi mesafeler koyduğum insanlar da var ama hata yapılabilir diye düşünen bir yapım var.
Geri dönülmez hatalar olmadığı sürece, sahip olduğum şeyleri kaybetmek istemem.
Biraz umursamam da gerekiyor ama yapamıyorum.
Doğru, defalarca olmaz.şans verme sayına bağlı bu.bi insana defalarca şans verirsin aynı hatayı yaparsa mesafeni koyarsın en güzeli bu.herkes hata yapar ama defalarcada olmazki :)
bunu o kişiyede söyledin mi peki?seni üzdüğü için özür diledi mi?Doğru, defalarca olmaz.
En azından birilerine son şansını verdim şu an.
Açıkçası sabrediyorum ama dediğiniz gibi gerçekten bu ikinci ve son olmalı.
Denge problemi var sanki.bunu o kişiyede söyledin mi peki?seni üzdüğü için özür diledi mi?
Çok güzel söylediniz, kesinlikle çok da alıngan bir yapım var.kin tutmamak emin ol guzel birsey,
bu kadar sert bir insana donusmek istemezdim ben de,
cunku gecmisteki hatalarından dolayı konusmamak tam anlamıyla "umursamamak" olmuyor...
tekrarlanan davranıslarda ya arana mesafe koy ve hic kaynasma olmamasına ozen goster,
herkesin cıvıttıgı bir nokta vardır, o noktayı yakaladıysan gecmesine izin verme,
ya da deger verdigin insanlarsa ve eskisi gibi koyverip zamanla samimiyetin arttıgı bir ilişki istiyorsan bu "samimiyetinize" guvenerek nelere kırıldıgını, uzaklastıgını onlarla paylas...
gereksiz alınganlık da yapıyor olabilirsin...
dostluklar alınan engebeli yollardan beraber gectikce saglamlastıgı gibi, ikili ilişkilerde hesapsız ve acık olmayla olusan guven ve karsılıklı kırılan kalpleri tamir ettikce de güclenebiliyor ; )
direk söyle.daha öncede bu sebepten tartıştık şimdi neden yapıyorsun de.bidaha yaparsan affetmek istemediğini söyle.ben çok kinci biriyim.kin yapan kişi haksızlığa uğradığı için kin yapar.sende haksızlığa uğradığını düşündüğün için biraz kin tutsan iyi olur :)Denge problemi var sanki.
Yani saçmalıyor, neden yaptığını anlamıyorsun.
Amacı ney, ne oluyor bilemiyorum.
Uyarıyorum, daha önce bu sebeplerden tartıştık, sonunda kopmuştuk.
Şimdi yine yaptığını fark ediyorum ve artık uyarmak yerine cevapsız bırakıyorum.
Direkt çarpmalı mıyım?
Nereye kadar gidecekse artık.Aha benden bi tane daha. Devam edelim bacım aferin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?