Kalbine giden yol midesinden geçmeyen erkek ?

Küçük kasabada kalmak gençlerin kabusu iş yok ,gelişme yok kendince o ilerlemiş ve haline şükrediyor ve o hayat tarzını sevmemiş bunada saygı duymak gerek

Küçük kasabada kalmak gençlerin kabusu iş yok ,gelişme yok kendince o ilerlemiş ve haline şükrediyor ve o hayat tarzını sevmemiş bunada saygı duymak gerek
Saygı duyuyorum da Gözünü seveyim abartmasın :)

Yani taktir edenler olmuş adamı da böyle tipler çok kasıntı oluyor. Kitabında zamanı vardır , temizliğinde.
Herşeye zaman ayırabilir insan istediği zaman.
Kirli pijama giysin, kirli evde otursun, ömrünce bir lokma ekmekle doysun o zaman.

Kadınların bir kısmı bu temizlik olayını çok abartıyor ve bundan dolayı başka önemli olayları kaçırıyor , ne dünyadan haberdar nede son olaylardan , ne bir gazete nede bir roman okur ne konuşacaksın böyle tiplerle , yemek ve temizlik mi? Kararında olanıda pek görmedim ,

Evet abartanlar var buna bende kızıyorum /temizlik hastalığı olanlar dışında, onların tedavi görmesi gerekiyor , ellerinde değil/
Ama normal süreç devam etmek zorunda.
Evinide temizlemelisin..

Ve hatta bazen insan sabahtan akşama kadar boşboş telefonda takılıp , tv karşısında uzanmak istiyor.
Herşey her an aynı olamaz.

anamızın karnından aşçı doğmuyoruzda bazı demiyeyim çoğu erkek anası gibi trip atacak sürekli memnuniyetsizliğinin pisliğini atacak.laf soksa bile onu yalayacak.kendi gerizekalı hatalarını atacak bir kadın arıyor.buna aykırı olan hiçbir evli erkek tanımadım baştan böyle olmasada zamanla illa ki buna dönüşüyorlar.annelerine kızsalar dahi bi onlar kadar her bka maydonoz oluyorlar.

bana tuhaf gelmedi... sevgiliyken yapılan pasta börek vs. çok gereksiz aslında... evlenince de abartmamak lazım.

ilerde çok rahat edersin. temizlik için temizlikçi tutarsınız... yemek istediğin zaman yaparsın.

bizim evde böyle...

Evde eve yaptığım baklava ya laf ediyor Ben zaten sürekli ona götürüp yedirmiyorum Uzakta zaten sevgilim Geldiğinde bi yeemk yapıyorum

Benim oğlum var 3 yasinda ben aliyim seni
hamaratsin ve üşengeç deilsin tam aradigim gelin kriterleri:)

Evde eve yaptığım baklava ya laf ediyor Ben zaten sürekli ona götürüp yedirmiyorum Uzakta zaten sevgilim Geldiğinde bi yeemk yapıyorum

gereksiz buluyor. çok zaman harcandığı için...

illa yapacaksan yaptım deme.

bayram öncesi anneme gidip baklava yapacağız desem eşimde laf ederdi. boş boşuna yoruldun. canının kıymetini bil derdi eminim. yapmadık o ayrı.

Cok normal geldi bana, benim esim de oyle cunku, mesela manti yapayim diyorum, saatlerce onunla mi ugrasacaksin markette haziri var zaten diye yaptirmiyor. Sacma geliyor ona saatlerce mutfakta vakit geçirmek, acikca da soyluyor 10 dk da yenen yemek icin butun gun ugrasilir mi diye.

sizin söylediklerinize tamamen katiliyorum.ne de güzel anlatmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…