O zaman şimdilik cinsel çekim diyelim, o da önemli agaOrayı karıştırmaDaha evli değiliz
Köyde büyüyenleri küçümsemiyorum Sevgilimin kitap okuması konusuyla köyde büyümesini de hiçç bağdaştırmadım zaten O köydeki hayatı küçümsüyor, meyve bahçeleri var annesinin anannnesiyle meyve toplamasını küçümsüyor Ne saçma işler diyor Yardım istedikleirnde şikayetleniyor Onların emeklerini küçümsüyor Bu yüzden çakma entel diyorum ya
Saygı duyuyorum da Gözünü seveyim abartmasın :)Küçük kasabada kalmak gençlerin kabusu iş yok ,gelişme yok kendince o ilerlemiş ve haline şükrediyor ve o hayat tarzını sevmemiş bunada saygı duymak gerek
Yani taktir edenler olmuş adamı da böyle tipler çok kasıntı oluyor. Kitabında zamanı vardır , temizliğinde.
Herşeye zaman ayırabilir insan istediği zaman.
Kirli pijama giysin, kirli evde otursun, ömrünce bir lokma ekmekle doysun o zaman.
Kadınların bir kısmı bu temizlik olayını çok abartıyor ve bundan dolayı başka önemli olayları kaçırıyor , ne dünyadan haberdar nede son olaylardan , ne bir gazete nede bir roman okur ne konuşacaksın böyle tiplerle , yemek ve temizlik mi? Kararında olanıda pek görmedim ,
Evde eve yaptığım baklava ya laf ediyor Ben zaten sürekli ona götürüp yedirmiyorum Uzakta zaten sevgilim Geldiğinde bi yeemk yapıyorumbana tuhaf gelmedi... sevgiliyken yapılan pasta börek vs. çok gereksiz aslında... evlenince de abartmamak lazım.
ilerde çok rahat edersin. temizlik için temizlikçi tutarsınız... yemek istediğin zaman yaparsın.
bizim evde böyle...
Hahah Çok teşekkür ederim :) benim adam değilse de kaynanam da bayılır bana sağolsunBenim oğlum var 3 yasinda ben aliyim seni
hamaratsin ve üşengeç deilsin tam aradigim gelin kriterleri:)
Evlenince öyle yaparım artık Şimdi annem bırakmıyoaman sen de ne istiyon bırak işte kafan rahat ne temizlik ister ne yemek
Evde eve yaptığım baklava ya laf ediyor Ben zaten sürekli ona götürüp yedirmiyorum Uzakta zaten sevgilim Geldiğinde bi yeemk yapıyorum
İnsan boş vaktinde ne yapacağına özgürce, baskı altında kalmadan karar verebilmeli. Okuduğu kitaplarda böyle özgürlükçü fikirler yok muymuş? Herkes fikrini söyler, bir kere söyler, iki kere söyler ama azarlamak küsmek abartı tepkiler.
Siz en iyisi onun tarzında cevap verin. İnsanın tüm boş vaktinde kitap okumak dışında yapacağı el becerisi gerektiren faaliyetler, gezmek dolaşmak, aylak aylak durmak gibi birçok faaliyetin insan benliğine faydaları konulu akademik bir makale yazın. Ünlü düşünürlere ve çeşitli başka çalışmalara referans veren bir makale. Sadece kitap okuyup konuşmalar dinlemenin beynin bilmem ne kısmını atıl bıraktığını vb. Okuyunca tek doğrunun kendi doğrusu olmadığını anlayabilir. Daha etkili olsun isterseniz önce bir dergiye gönderin, yayınlansın, oradan okusun.
Başka bir makale konusu, özenerek yemek yapmanın aslında sanat olduğu, özenle hazırlanmış bir yiyeceğin beş duyuya birden hitap eden tüketilebilir sanat eseri olduğunu vs anlatan, yine farklı yazarlardan da alıntılar yapan bir makale yazabilirsiniz. Bunu akademik olarak yazmak biraz zor olabilir. Ama bunu da edebi bir dille yazıp, edebi eserlerden alıntılar yaparak bir edebiyat dergisine gönderebilirsiniz. Veya hiç uğraşmadan, yazın, verin okusun.
Bu arada o sizi eleştirirken siz de armut toplamayın lütfen. Belki devamlı eleştirilmenin nasıl bir şey olduğunu biraz hissettirebilirsiniz. Neden hiçbir sanat dalıyla uğraşmıyorsun? Neden hiç sanata bir katkın yok? Neden hiç spor yapmıyorsun? Neden vücudundaki yağ oranını azaltıp kas oranını arttırmıyorsun? Bu sağlık için şöyle önemli böyle önemli. Neden çocukluk arkadaşlarınla sıcak ilişkilerin yok? Eski arkadaşlıkları sürdürmek, köklerine tutunmak şöyle önemli böyle önemli. Neden yeterince D Vitamini almıyorsun? Ve en önemlisi neden gözünün üstünde kaşın var diyebilirsiniz. Çok eleştiri yapıyorsun derse, en sevimli ve tatlı halinizle bizim tarzımız bu sanıyordum, birbirimizi geliştirmek için birbirimizi eleştiriyoruz sanıyordum diyebilirsiniz. Ama bu eleştiriler dışında çok iyi olup, ilişkinin yara almasını engelleyebilirsiniz. Siz ayarlarsınız artık, kötü bir şey olursa bana kızmayın sonra. Çok kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?