Kalbine giden yol midesinden geçmeyen erkek ?

Baklava hamurunu kendinmi aciyosun? Yoksa hazir yufkami?
Kendin aciyosan "Allahin emri peygamberin kavliyle seni dogmamis ogluma istiyorum"
Ama bekarim.
Bana koca bul senin kocani yapiyim
Kendm açıyorum tabi ki Hazırıyla övünecek değiliz kızlar benim annem çok beceriksizdi ben de çok hevesliydim 13-14 yaşımdan beri evde her gün yemeği ben yapıyorum Olsun o kadar nerdeyse 10 senelik tecrübem var

Ben de öyle düşünüyorum Kendisi de zaten saçmalıyorTaa liseye başlarken şehir dışınd aokumaya başlamış hep özel yurtlarda falan kalmış Her işi görülmüş kendi hep okumuş da okumuş Öyle kolay sanıyor her şeyi Annesiyle babasıyla bile aynı problemi Bi de köyde doğmuş büyümüş bi insan Annesi falan benden kat kat titiz becerikli bizim gibi şehirli kızların on katı da marifetli Onun marifetlerine de değer vermiyor Yani hayır bi sözümle de yola gelir ama o anlık Sözümden hiç çıkmaz Mesela evlensek kitap dese hayır şu iş yapılacak desem kalkar yapar da Ama söylenmesi çenesi de hiç bitmiyo Üç sene oldu alışamadı benim şu halima hala kendine benzetmeye çalışıyo

Demek ki neymiş baklava yaptığınızda , baklava yaptığınızı söylemeyeceksiniz; baklavanın geçmişini okuduğunuzu söyleyeceksiniz. :) Huyunu bile bile söylemeyin bari.
Hahahahha Bu yoruma bayıldım Sabah sabah iyi güldüm sağolun İyi fikirmiş ben böyle bişeyi laf sokma amaçlı kullanabilirim

Baklava açmayı gereksiz görmek için çok elit olmaya gerek yok. Bence aranızda kültür farkı var, sevgilin daha bireysel sen daha ailecisin. O daha geleneklerden uzakken sen gelenekçisin. Yani bilemiyorum, gelenekler insana saçma geliyor ise sonradan mantıklı ve değerli gelmez. Tam tersi olur, önceden önemseyenler sonradan önemsemeyi bırakabilir. Yani ya sen gelenekçi yapından vazgeçeceksin ya onu bu şekilde kabulleneceksin ya da yolunu ayıracaksın. Çünkü bunlar şimdi basit gibi kalsa da evlenince daha büyük sorunlar olarak geri döner.

Evet ben fazlasıyla gelenekçi hatta ve hatta ciddi anlamda geri kafalıyım, ama problem bu değil gelenekçi olmak kültürel işlerle uğraşmaya engel d değil Asıl problem sevgilimin şimdi üniversite hayatında kendini kaptırıp gittiği, üç beşk konferansa gidince kendini dünyanın kurtarıcısı sanması ve herkesten benzer davranışlar bekllemesi, gerçekten saçma O da gelenekçi hatta daha gelenekçi bi aileden gelip birden bire böyle havalara girmesi sürekli çaba göstermesi biraz zorlama zaten, lafa gelince sorsanız geleneklere benden daha bağlı, ama ben öğretiyorum birçok şeyi Eninde sonunda haklı olduğumu görüyorbirçok konuda Yani kafa yapımız uyuşmuyor değil Aslında tam uyumluyuz da onun şu an gösterdiği bu davranışlar ona da uymuyor bana da Gerçekten öyle biri değil Çakma entel diyişim bundan zaten

Gün içinde ne yaptın diye sorduğunda muhabbet esnasında falan bugün bulaşık yıkadım ev süpürdüm cam sildim şunu bunu yaptım şeklimde detaya giriyor musun? Belki bunları çok dillendiriyorsan haddinden fazla iş yaptığını düşünüyor olabilir. Evde biraz işim vardı şeklinde geçiştirebilirsin bu konuyu. Belki o zaman gözüne batmaz.

Hayır zaten öyle yapıyorum Ben yaptığım işler övünmüyorum ki Ayrıca mecbur olduğumdan yapıyorum Bana bugün neden şunu yapmadın dediğinde mesela Temizlik vardı yapamadım diyorum ona bile atarlanıyor

Ayhh ne kadirşinas olmayan bir erkek.. K asıntı belli ki sevgilin..

haha çok iyi ya
tam benim kafadan aferin ona:)) --sevgilim var yazmıyorum --
ama ona de ki kitabı da mezara götürmüyoruz :)))
ayrıca insanın sağlıklı olması için kitap okumanın yanı sıra başka şeylere de ihityacı var hobilere...gerektiğinde saçma sapan şeylerle uğraşıp kafa dağıtmaya:)

Böyle uzaktan uzaktan demeyle oömuyor işte Bi evlenelim Ben onu iki gün aç bırakayım üç gün evi temizlemeyeyim görür o Bakalım kitapla mı doyacak karnı Gerçi hiç gocunmaz da Ben inat etsem yapmıyom desem yemeği de temizliği de kendisi yapar Düşündüm de on numara adam bulmuşum yaa

heheh çok anlatma
ben ne anlatsam nazar değiyor başımıza bi iş geliyor artık ağzımı açmıyorum valla
maşallah çok mutlu olursunuz dilerim

heheh çok anlatma
ben ne anlatsam nazar değiyor başımıza bi iş geliyor artık ağzımı açmıyorum valla
maşallah çok mutlu olursunuz dilerim
Cidden ya herşeye acayip nazarım değiyor Allahım korusun Maşallah sevdiceğime Herkes nerdne buldun diyor Kıymetini bilmeli Çok sağoll sen de çok mutlu ol hep inşallah

Ne güzel ben bu adamı beğendim aslında doğru diyor öp başına koy benim eşim mükemmeliyetçi olunca böyle adamların değerini bilmek lazım

Benim ablamda baklava açar sarma sarar millete giderken hediye niyetine bile götürür
Çoğu da kıymet bilmez
Ve bende canım tatlı çekerse alır yerim, hiç uğraşamam
Ablama da kendi kıymetini bil bi sağ ol Allah razı olsun diyen yok hamaratım demek için mi didiniyosun derim
Köyde büyüyenleri küçümsediğin için belki sana kitap okumanı tavsiye ediyordur ( ;
Evlenince her gün nerde benim bol meşakkatli yemeklerim deyip kükrese daha mı iyi, bi çorba yap geç sorarsa kitap okudum dersin işte.

Köyde büyüyenleri küçümsemiyorum Sevgilimin kitap okuması konusuyla köyde büyümesini de hiçç bağdaştırmadım zaten O köydeki hayatı küçümsüyor, meyve bahçeleri var annesinin anannnesiyle meyve toplamasını küçümsüyor Ne saçma işler diyor Yardım istedikleirnde şikayetleniyor Onların emeklerini küçümsüyor Bu yüzden çakma entel diyorum ya

Benim de kalbime giden yol midemden geçiyor. Bunun erkeği, kadını mı var.
Ben bekarken okuldan ya da işten eve gittikten sonra evde güzel bir yemek bulmak mutlu ederdi ya da sevmediğim bir şey olunca tam tersi olabilirdi. O yüzden erkeği ilahlaştırmaya karşıyım bu konuda.
Ben de çalışıyorum, eşimden sonra giriyorum mesela, onun midesine giden yolu çok düşünecek vaktim olmuyor. Sen de bu konuyu bu şekle sokacağına "mutfağa merakım var" falan dersen daha güzel olur.
Kitap okumanın, seminere gitmenin ve mutfakla ilgilenmenin hepsinin yeri farklıdır.

Ne konuşuldu,kimse yazdı mı bilmiyorum ama
Erkeğin kalbine giden yol önce yatak odasından geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…