Büyük konuşmayim de Az çok kestirebiliyorum Biz evlensek bu adam beni oturtur Aşkım sen yeter ki faydalı işlerle uğraş ben temizlerim evi falan der Yapar bunu Öyle cins İyi tamam hoş da Ben yemek yapmayı seviyorum bazen boş oturmayı da seviyorum Allah alkah ölelim mş yaAdama neden kızıyorsun ki bence gayet iyi yani, tam benim kafadan desem yalan olmaz.Tabi ev işi falan da boş şeyler değildir ama herkesin istekleri, beklentileri farklı. He de geç sen ona, boş işlerle uğraşmışsın dediği zaman. Bunun dert edilecek bir yanı yok. Hani derler ya elin oğlu senin yaptığın pilava bakar diye, seninki onlardan değildir belki de.
Yani adam diyor ki pratik ol iki dakkada temizleyiver dip bucak girme ben zaten dibi bucağı görmüyorum diyorAnacım işte sorun da o . Titiz bi de aynısını benimki de yapar emin ol Bi de yapma der Nasıl bi dünyaysa hem yapma hem temiz olsun
Ahahaha Harikasın yaaMassallah hukukcu egosu simdiden olusmus b de avukat oldgunu falan dusunemiyorum. Yarin obur gun sizi de ezmesin mesleginizden dolayi :d
ayrica benim en tahammul edemedigim sey nankorluk galiba ya. Bana oyle dese baklavalari kafasinda bulmustu
Ama neyse illeride avukat olup zengin olursa sana hizmetci tutar ikiniz de rahat edersinizAhahaha Harikasın yaaben de çok fenayım yaptığı bi hatayı burnundan getiririm normalde ama bunu kötü niyetle yapmadığını bildiğimden bişey diyemiyorum ayy bi de gıcık oluyorum yaa
Ayy hiç gerek yokAma neyse illeride avukat olup zengin olursa sana hizmetci tutar ikiniz de rahat edersiniz
Beyefendinin tatil anlayışı Kültür ve kitap okuma kamplarıFazla entelide iyi olmuyormuş anam.. Hayır sorun istediklerinde değil sen onun istediğini yapmayınca küsüp azarlamasında. Tatile gittin diye azarlamak nedir yani.. O kadar da değil..
Allah razı olsun Çok tatlı sözler bunlar :)Rabbim benim kızıma da ileride(henüz 5 yaşında,şöyle 20 sene sonra falan:) sizin nişanlınız gibi bir eş nasib etsin.Hamarat olmanız taktire şayan,ne güzel ama mutlu olmanız lazım sizi potansiyel köle(!) olarak görmeyen,''Kadındır bana hizmet etmek zorundadır onun öncelikli vazifesidir!!!'' mentalitesinde olmayan bir eş adayınız var.Mutlu olmanız gerekirken üzülüyorsunuz.Hünerlerinizi sergileyin ama onun istediği gibi vizyonunuzu geliştirmeniz,sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmanız daha güzel.İleride çocuklarını güzel yetiştirecek,aydın bir eş istiyor karşısında.Ne mutlu size.O halde onun istediği gibi olun :9mutluluklar dilerim size.
Allah razı olsun Çok tatlı sözler bunlar :)
Çok teşekkür ederim siz de çok mutlu olun inşallahO zaman elindekinin kıymetini bil:)Bu arada benim eşimin de önceliği kadının çalışması,eğitim alması ve kendini yetiştirmesidir:)Güzel yemeklere hayır demez ama önşartı değildir:)Mutluluklar...
:)Amin.Hiç bir kadın üzülmesin,incinmesin,acı çekmesin inşallah.Çok teşekkür ederim siz de çok mutlu olun inşallah
başlıktaki kabaca bi tabir oldu :) demek istediğimi açıklayayım. Benim sevgilim yemek yemeyi de seven zayıf olmasına rağmen çok da yiyen bir insan, temizlik konusunda da çok titiz. Ben de titizim yemek yapmayı da severim, dışardan bakınca böylece uyumlu bi çift gibiyiz. Ama benim nankör sevgilime göre bi insanın "işe yaraması" "faydalı olması" demek yalnızca ve yalnızca eğitim ve kültürel konularda. Bir günde kitap okumuş ders çalışmış bi konferansa seminere katılmış vs isem o gün bana afferin, ama başka hiçbir şeye mi kıymet verilmez. Bayramdan önce bir gün teyzemin iki gün bizim ev olmak üzere üç gün bayram temizliğiyle uğraştım kendimi paraladım, beni övsün demiyorum eline sağlık demesine de gerek yok da Bi de eleştiriyor Ne uğraşıyosun seen bir kitap okusaydın ya vaktini boşa harcadın falan filan. Bekar evinde doğru düzgün bişey yem,yor diye bazı zamn buluştuğumuzda yemekler yaparım baklavalar börekler Bu devirde baklava açan kız mı var Yiyor teşekkür ediyor Ne gerek vardı daha fazydalı işlere baksaydın ya diyor İnsanın asabını bozuyor Bayramdan önce bi tepsi baklava açmıştım bitti bugün sabah erkenden kalktım yine açtım pişirdim 8 de bitti işim o kadar erken kalktım uğraşmışım Bana yine boş boş işlerle uğraşmışsın aferin dedi Sinir oldum yaa yaranılmaz bu adama Okul zamanı ben de tam bir inek öğrenciyim zaten evet Ama ev hanımlığı yönüm de var daha ne istiyosa Tek bana da yapmıyor bunu ablasına annesine babasına bile Babası kurban günü yardım istemiş diye babam da ne boş işlerle uğraşıyor bağışlayın gitsin şu kurbanı diyor Liseye kadar köyde yetişmiş bi oğlan nerden gelmiş de neleri beğenmiyo Çakma elit ben hoşlanmıyom bu entel triplerinden diyorum bozuluyor
Cok sert olmus bu yorumO kendini geliştirmiş sen annenle aynı yerde kalmışsın.aynı sosyo kültürel seviyede değilsiniz,dengini bulursa arkasına bakmadan kaçar zaten.baklavasınıda güllüoğlundan alır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?