Kalbine giden yol midesinden geçmeyen erkek ?

Büyük konuşmayim de Az çok kestirebiliyorum Biz evlensek bu adam beni oturtur Aşkım sen yeter ki faydalı işlerle uğraş ben temizlerim evi falan der Yapar bunu Öyle cins İyi tamam hoş da Ben yemek yapmayı seviyorum bazen boş oturmayı da seviyorum Allah alkah ölelim mş ya

Massallah hukukcu egosu simdiden olusmus b de avukat oldgunu falan dusunemiyorum. Yarin obur gun sizi de ezmesin mesleginizden dolayi :d

ayrica benim en tahammul edemedigim sey nankorluk galiba ya. Bana oyle dese baklavalari kafasinda bulmustu

Massallah hukukcu egosu simdiden olusmus b de avukat oldgunu falan dusunemiyorum. Yarin obur gun sizi de ezmesin mesleginizden dolayi :d

ayrica benim en tahammul edemedigim sey nankorluk galiba ya. Bana oyle dese baklavalari kafasinda bulmustu
Ahahaha Harikasın yaa ben de çok fenayım yaptığı bi hatayı burnundan getiririm normalde ama bunu kötü niyetle yapmadığını bildiğimden bişey diyemiyorum ayy bi de gıcık oluyorum yaa

Ahahaha Harikasın yaa ben de çok fenayım yaptığı bi hatayı burnundan getiririm normalde ama bunu kötü niyetle yapmadığını bildiğimden bişey diyemiyorum ayy bi de gıcık oluyorum yaa
Ama neyse illeride avukat olup zengin olursa sana hizmetci tutar ikiniz de rahat edersiniz

Fazla entelide iyi olmuyormuş anam.. Hayır sorun istediklerinde değil sen onun istediğini yapmayınca küsüp azarlamasında. Tatile gittin diye azarlamak nedir yani.. O kadar da değil..

Fazla entelide iyi olmuyormuş anam.. Hayır sorun istediklerinde değil sen onun istediğini yapmayınca küsüp azarlamasında. Tatile gittin diye azarlamak nedir yani.. O kadar da değil..
Beyefendinin tatil anlayışı Kültür ve kitap okuma kampları gidiyor beni de illa öyle şeylere yönlendiriyor Ona da gideirm de hep de olmaz ki

Rabbim benim kızıma da ileride(henüz 5 yaşında,şöyle 20 sene sonra falan:) sizin nişanlınız gibi bir eş nasib etsin.Hamarat olmanız taktire şayan,ne güzel ama mutlu olmanız lazım sizi potansiyel köle(!) olarak görmeyen,''Kadındır bana hizmet etmek zorundadır onun öncelikli vazifesidir!!!'' mentalitesinde olmayan bir eş adayınız var.Mutlu olmanız gerekirken üzülüyorsunuz.Hünerlerinizi sergileyin ama onun istediği gibi vizyonunuzu geliştirmeniz,sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmanız daha güzel.İleride çocuklarını güzel yetiştirecek,aydın bir eş istiyor karşısında.Ne mutlu size.O halde onun istediği gibi olun :9mutluluklar dilerim size.

Allah razı olsun Çok tatlı sözler bunlar :)

Allah razı olsun Çok tatlı sözler bunlar :)

O zaman elindekinin kıymetini bil:)Bu arada benim eşimin de önceliği kadının çalışması,eğitim alması ve kendini yetiştirmesidir:)Güzel yemeklere hayır demez ama önşartı değildir:)Mutluluklar...

O zaman elindekinin kıymetini bil:)Bu arada benim eşimin de önceliği kadının çalışması,eğitim alması ve kendini yetiştirmesidir:)Güzel yemeklere hayır demez ama önşartı değildir:)Mutluluklar...
Çok teşekkür ederim siz de çok mutlu olun inşallah

Demek ki neymiş baklava yaptığınızda , baklava yaptığınızı söylemeyeceksiniz; baklavanın geçmişini okuduğunuzu söyleyeceksiniz. :) Huyunu bile bile söylemeyin bari.

O kendini geliştirmiş sen annenle aynı yerde kalmışsın.aynı sosyo kültürel seviyede değilsiniz,dengini bulursa arkasına bakmadan kaçar zaten.baklavasınıda güllüoğlundan alır:)

övünmek gibi olmasın benim de elimden her iş gelir.
ama ben yemekle temizlikle tav olan erkeklerden iğreniyorum. hizmet arayan bi kıro gibi görüyorum onları.
ama ben içimden gelip ona bi yemek hazırladıysam teşekkür etmeyi de bilmeli tabii.
bi kadının zekasını çekici bulan erkekler hep varolsun. yerim onları öperem

Mutfak Aşktır ya.. mutfak gibisi yok. Mutfakta oyalanmayı, yemekler, börekler, çörekler, pastalar yapmaya bayılıyorum. Şu yaşımda olmama rağmen neler yapıyorum.. Kadın bu ya kadın! Herşeye yetişir. Mesela ben okula gitmeden sabah kalkıp 1,5 saat sporumu yapıyorum. Duşumu alıp kahvaltımı hazırlıyorum. Giyindiğim gibi okula gidiyorum. Okuldan gelince akşam yemeğimi hazırlıyorum. Hatta önceden pasta börek yapıp masanın üstüne koyuyorum gelen giden yesin diye.
Akşam yemeğim bittikten sonra kitap okuyorum veya film izliyorum. Bazen ise faydalı diziler.
Canım sıkılıyor pc başına geçiyorum vakit geçiriyorum.
Hafta sonları kesinlikle temizlik yaparım. Aşırı titizimdir. Temizlik biter bitmez yemek sonrası film izlerim.
Bu döngü böyle dönüyor. Çünkü zevk alıyorum kafamıza tüfek dayamıyorlar ki yap yap diye. Bu bir zevk.
Erkek dediğin yemeğine de, kültürüne de, herşeyine önem verecek. Sizinkisi biraz abartmış. Şu an kolay geliyor ama ilerde bu entelliğinden bir eser kalmayacak.

Baklava hamurunu kendinmi aciyosun? Yoksa hazir yufkami?
Kendin aciyosan "Allahin emri peygamberin kavliyle seni dogmamis ogluma istiyorum"
Ama bekarim.
Bana koca bul senin kocani yapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…