Kalbinin kötülüğü, yüzüne yansıyan bir görümce

İki kere rahatsızlığından bahsetmişsiniz hastalığı nedir ki bu kadar her dediğine he diyorlar ailesi şımartmış?

Aradaki mesafeyi nişanlınız ayarlarsa sorun yaşamazsınız...
Evlendikten sonra nişanlınız değişmezse sorun yaşanazsınız...
Evlendikten sonra aman sende ablama takmışsın her şeyi batıyor demezse problem yaşamazsınız...
Sizi saydırır ve yerinizi ailesine iyice gösterirse sorun yaşamazsınız...
Evlendikten sonra ailesine evinize karışma hakkı vermezse sorun yaşarsınız...
Evlendikten sonra ailesi aşırı derece kıymetli olmazsa sorun yaşamazsınız...

Ben evlendiğim hafta sorun yaşamaya başladım. Eşim gayet güzel yerlerini ve hadlerini bildirdiği için hiç bulaşamıyorlar. Hatta ben hiç biri ile görüşmüyorum.

Size tavsiyem ablası ile gayet mesafeli olun, ilk mesafeyi de umursamıyorlar fakat bı süre sonra karşılarında. BUz dolabı gibi biri olunca hafiften bı kenara çekiliyorlar.
Mesafeli olacağım evet. Çünkü gerçekten çok rahatsız edici bir karaktere sahip. İnsanın enerjisini sömüren birisi. Nişanlım ve ailesi alışmışlar buna sanırım. Aile tanışmasında annem de farketmiş ki bana 'ablası neden böyle' diye sormuştu.

Yok hayır o zaten telefonda karşı çıktı ama ben de çok aşırı masraf yapmak istemediğim için orta düzeyde bir gelinlikçiden tercihimi yaptım. Ona da laf etmiş mesajlarda.
yani dili hoş değil ama maddi konularda kardeşini gözetmesi normal.
bana sadece o tavrınız garip geldi.

Sorun şu ki - anne de sağlıklı değil. Diğer abla da zira öyle dolayısıyla bir ayağı tutan bu küçük ablası olduğu için tüm evlilik sürecini de oğlan tarafı için o yönetiyor.
Annesi ve ablası kıyasla melek kadınlar.
nasıl bir yere düşmüşsün tatlım valla iyice tart öç , hakkında hayırlısı olsun

yani dili hoş değil ama maddi konularda kardeşini gözetmesi normal.
bana sadece o tavrınız garip geldi.
Evet ben sizin yerinizde olsam ve konuyu okusam ben de öyle düşünebilirdim. İnanın ama içinde olunca farklılaşıyorsunuz :( hoş bir düşünce olmadığının farkındayım :(

nasıl bir yere düşmüşsün tatlım valla iyice tart öç , hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim. Anne ve ablanın sağlık sorunları herkesin başına gelebilir sonuçta en azından iyi insanlar ama hiç söz hakkı sahibi değiller işte. Hep o küçük abla :(

Aileler özellikle erkek aileleri evliliği direkt olumlu yada olumsuz etkiliyor, kendini bilmez insanlar heryerde ne yapacaksın, hastaysan git tedavi ol benim hayatımı cehenneme çevirme diyesin geliyor, benim kv de psikolojik hastayım der yapmadığı kalmaz, yaparken hasta değildir, insanın inanası gelmiyor o yüzden, kolayını bulmuş, görüşmüyorum 2 haftada 1 oda ölüm geliyor, yakında taşınacağız

Nasıl bir şey anlattınız?
Klasik problemler, ama benim eşim beni hiç ama hiç zorlamadı.
Hatta geçen gün taşınma durumumuz var, dedim yakın olucaz beni markette orda burda gorucek tabi konuşmayacağım hemen seni arayacak dedim.
Eşim asla sana konuş konuşma demem zorlamam, konuşmayacaksın tabi ki dedi.

Benim durum sizden farklı beni yolda görse aaa x diye yanıma gelse sizi tanımıyorum deyip kafamı ceviririm. Ben ne ölüme ne ölüme durumundayım. He böyle olmasını istermiydim tahmin edemiydim asla tahmin etmezdim.

Yanlız yarın itibari ile 10 aylık olacak bebeğim var.
Bebeğim üzerinden kimseyi vurmam. Ben çocuğuma sormadigi sürece yaptığı kisiliksizligi asla anlatmam sorarsa yaşı anlayacak duruma gelirse anlatırım.
Konuş, konuşma, git, gitme, sev, sevme demem.

Mesafeli olacağım evet. Çünkü gerçekten çok rahatsız edici bir karaktere sahip. İnsanın enerjisini sömüren birisi. Nişanlım ve ailesi alışmışlar buna sanırım. Aile tanışmasında annem de farketmiş ki bana 'ablası neden böyle' diye sormuştu.
Aynı ortamda olduğunuz zaman kendisi ile fazla ilgilenmeyin, soru sorarsa sadece sorusunun cevabını verin, diyelim size bı soru sordu ama cevap vermek istemediğiniz bı konu soruyu aynı şekilde ona yöneltin kelime oyunları ile, eşinizin olmadığı ortamda sizi gererse aynı şekilde sizde gerin, eğer özel gün bayramlar vs vs çok önemli ise eşiniz açısından gittiğinde eşinizin yanında olun ayrılmayın eşinizden, mesela ben görümceme bı kere yemeğe gittim başka evine asla gitmedim evlendikten sonra, eşim yolda beni tembihledi asla yanımdan ayrilmayacaksın sakın yardım ettiğini görmeyeyim dedi. Bende eşimin dedigini yaptım karı koca acayip bozuldular.
Eşinizin yanında fazla bulaşamıyorlar.

valla t
Teşekkür ederim. Anne ve ablanın sağlık sorunları herkesin başına gelebilir sonuçta en azından iyi insanlar ama hiç söz hakkı sahibi değiller işte. Hep o küçük abla :KK43:
valla tatlım böyle psikolojik sorunu olan bir kuzenim var gerçekten sorunlu yani normal değil ama hastaneye de gitmiyor tanısı da yok. , kız kardeşini annesini babasını kardeşlerini kullanıyor sürekli , kardeşinin evliliğine karışıyor sürekli aşırı derece de kıskanç ve onun dedikleri doğru herkes yanlış , salak salak fikirlerini insanlara empoze etmeye çalışıyor , karşı çıktığımda annesi kardeşleri alttan al boşver diyorlar da banane canım ben neden üzüleyim dedim en sonunda küstüm konuşmuyorum 3 yıldır yüzde yüz haklı olduğum konuda ailesi kızlarının ağzına bakıp suçlu çıkarttılar beni , o yüzden sorunlu insan her yere sorun çıkartıyor çok iyi bilirim. ya idare edeceksin kan kusa kusa ya hayatından çıkartacaksın tamamen pek bir ortası yok.

Aileler özellikle erkek aileleri evliliği direkt olumlu yada olumsuz etkiliyor, kendini bilmez insanlar heryerde ne yapacaksın, hastaysan git tedavi ol benim hayatımı cehenneme çevirme diyesin geliyor, benim kv de psikolojik hastayım der yapmadığı kalmaz, yaparken hasta değildir, insanın inanası gelmiyor o yüzden, kolayını bulmuş, görüşmüyorum 2 haftada 1 oda ölüm geliyor, yakında taşınacağız
Aynen öyle. Bir de hepsinde bir şey var ve bunu istedikleri zaman çok güzel kullanıyorlar. Bu devirde kim 100% sağlam ve hastalıksız ki? Herkesin az çok sağlık sorunları var.
İnanın yoruldum şimdiden.

valla t

valla tatlım böyle psikolojik sorunu olan bir kuzenim var gerçekten sorunlu yani normal değil ama hastaneye de gitmiyor tanısı da yok. , kız kardeşini annesini babasını kardeşlerini kullanıyor sürekli , kardeşinin evliliğine karışıyor sürekli aşırı derece de kıskanç ve onun dedikleri doğru herkes yanlış , salak salak fikirlerini insanlara empoze etmeye çalışıyor , karşı çıktığımda annesi kardeşleri alttan al boşver diyorlar da banane canım ben neden üzüleyim dedim en sonunda küstüm konuşmuyorum 3 yıldır yüzde yüz haklı olduğum konuda ailesi kızlarının ağzına bakıp suçlu çıkarttılar beni , o yüzden sorunlu insan her yere sorun çıkartıyor çok iyi bilirim. ya idare edeceksin kan kusa kusa ya hayatından çıkartacaksın tamamen pek bir ortası yok.
evet çok doğru bir tespit. Çok teşekkür ederim!!

40 yas üstü bekar sanki cuzzamli pes yani. Keşke fotoğrafın olsaydı senin kalbinin güzelliği mi tersi mi yüzüne Yansımış
Benim asla öyle bir niyetim yoktu. Bekar olmak kötü bir şey mi ki öyle ima ettiğimi düşünüyorsunuz? Ben de geç evlenen birisiyim ve bunu rencide etmek adına söylemedim. Sadece kendisi hakkında genel bilgi paylaştım.
Çok yanlış yerden anlamışsınız.

Ona benzer bir hastalık evet. Bunu neden iki kez söyledim biliyor musunuz çünkü ne yapsa ne dese, herkesi mutsuz ve huzursuz etse de sonuçta o 'hasta' ve ne yapsa yeridir mantığı ile ilerleniyor ailede.
Ben gen hastasıyım 4 genim sorunlu heterozigot+ homozigot genler var.
Bu kadar fazla gen sorunlu olunca,
Lupus vs vs vs o kadar çok araştırma yapıldı ki hic sorun çıkmadı o testlerde.
Genetik bı hastalığım asla yok. Ailem anne ve baba tarafımda da yok.

Doktor bana binbir çeşit soru sordu.

Sizi uyarmak istediğim konu, eşinizin ailesinde ablası dışında görümcenizde ki hastalık varsa genetik geçişlidir. Kız çocuğunuz da olabilir.
Ama ablası dışında kimsede yoksa oran düşer.

Mesela benim damarlarım tikaniyor, homosistein ara ara yükseliyor. Annemin amcasinin kızının kızında var. Bende de var.

Bu konular çok önemli olduğu için yazmak istedim.

Ben gen hastasıyım 4 genim sorunlu heterozigot+ homozigot genler var.
Bu kadar fazla gen sorunlu olunca,
Lupus vs vs vs o kadar çok araştırma yapıldı ki hic sorun çıkmadı o testlerde.
Genetik bı hastalığım asla yok. Ailem anne ve baba tarafımda da yok.

Doktor bana binbir çeşit soru sordu.

Sizi uyarmak istediğim konu, eşinizin ailesinde ablası dışında görümcenizde ki hastalık varsa genetik geçişlidir. Kız çocuğunuz da olabilir.
Ama ablası dışında kimsede yoksa oran düşer.

Mesela benim damarlarım tikaniyor, homosistein ara ara yükseliyor. Annemin amcasinin kızının kızında var. Bende de var.

Bu konular çok önemli olduğu için yazmak istedim.
Sadece kendisinde var diye biliyorum yani yakın ailede kimsede yok. Çok doğru bir konuya el bastınız çok teşekkür ederim. Kesinlikle çok önemli bir husus.
Çok geçmiş olsun bu arada.

Insanlara kizabiliriz ama 40 ustu ve hastalikla mucadele ediyor nedir inanilmaz uzucu. Dilerim o kadin hayatta cok mutlu coooook mutlu olur. Sen yaninda ol yarabbim cok amin.
Dediğim gibi - çok yanlış anlamışsınız olayı.
Olsun, yine de yorum için teşekkürler.

Back
X