Kalbinize gömdüğünüz ya da söyleyemediğiniz aşkınız var mı?

bizimkisi bir yaz aşkı ve masum bir birliktelikti...

ONU ÇOK SEVDıM....

oda bunun farkındaydı ben 17 o ise 19 yaşındaydı bakmaya bile kıyamadığım ela gözlerine vurulmuştum o bambaşkaydı benim için hiç daha önce birisine aşık olmamıştım biteceğini düşününce bile ağlıyordum bizimkisi böyle bir aşktı ama aramızda mesafeler vardı ben ankarada oturuyorum buraya geri dönmek zorunda kaldım oda üni. sınavını kazanıp burdura gitti ben ank.ya döndüğümde yıkılmıştım onsuz olamıyordum ondan başka hiçkimseyi hiçbirşeyi düşünmek bile istemiyordum o orda kendine yeni bir hayat kurdu ama buna rağmen ilişkimiz devam ediyordu bir gün hiç ummadığım anda beni aldattığını kendi ağzınla öğrednim ben onu görmek için her gün ağlayan ben o andan sonra yalnızca neden o kadar güvendim neden diyerek ağlıyordum herşey bitti o gün onu kalbime göndüm ve ondan başka hiçkimseyi sevmedim biliyorum karşıma onun gibi birisi asla çıkmayacak o benim ela gözelüm yaz aşkım antalya hatırımdı onu hala çok özlüyorum ama şimdi ne ben aynıyım ne de o aynı herşey bitti ama bir gün ben başkasını sevsemde başkasıyla evlenmsemde onu hiç unutmicam....
senağlama

var.çok sevmiştim ,hatta cevresindeki herkesle tanışmıştım.ruh ikizim diyordum ama o dönem askerde ayrı olsamda bırısı vardı ve kıyamadım.kendime ve ona yaptım .o ise bızı sürekli toplamaya çalışmıştı şimdi anlıyorum değerini ve verdiği değeri ama mazide kaldı

benimde içimde kalan biri var ama ben onu çok sevmemiştim o beni deli gibi seviyordu ben hayatımda öyle bi sevgi görmemiştim. annemden babamdan fazla sevdi bunu adım gibi biliyorum ki bunu kendisi de sürekli söylerdi. ben onun sevgisini onu terkettiğimde gördüm senelerce peşimden koştu ama istemedim. hiç kimseyi senin gibi sevemeyeceğim ve hiç kimsede seni benim gibi sevemeyecek.. yarın öbür gün evlencem yastığa başımı koyup karıma baktığımda neden yanımdaki sen değilsin diye soracağım kendi kendime derdi.. yıllar geçti anladım gerçekten haklıymış gerçekten kimse onun gibi sevemedi beni...

onla 8 ay kadar birliktteliğimiz oldu bana bi yalan söledi ve o yalanında sildim onu. ben onu, onun beni sevdiği kadar sevmemiştim o beni çok sevmişti.

Ne yazıkki benimde kalbime gömdüğüm biri var insan 6 yılını verdiği birini tabi kolay unutamıyor ama aradan 8 yıl geçti. Tek bildiğim şimdiki aklım olsaydı o kadar gözyaşı döküp fedakarlık yapmazdım.

Evet,söyleyemediğim bir aşkım oldu..Çünkü onu tanıdıkça anlaşamayacağımızı anladım ve ona sevdiğimi söylemeden ilişğimi kestim..

Ben çok cesur davranıp aşkımı itiraf ettim , meğer oda bana aşıkmışşşsırnaşık şey eğer söylemeyip kalbime gömseydim şu an onunla evli olmazdım Şeniz. saklamayın bağırın aşkınızııııııı:1hug:

benim ilk aşkım yani kimselere söyleyemediğim biri vardı.onu o kadar seviyordum ki bir gün iş gereği telefonla konuştuğumda onunla dizlerim titredi elim ayağım boşaldı.ben başka bir memlekette o ihtisas için ankara bulunuyordu.yıllar yıları kovaladı böyle geçti ama ben onu hep sevdim.onu görmememe rağmen kimseyi sevemedim.bütün teklifleri geri çevirdim.bir gün ben hastanede çalışırken bir arkadaşının çocuğu rahatsızlanmış onun hastaneye yatması gerekiyormuş.bu işlerle o ilgileniyordu.o gün servistede ben vardım yatışını ben yapacağım yani.onu uzun zaman sonra karşımda gördüğüm zaman şok olmuştum.inanılacak gibi değildi ben konuşamıyorum şapşal şapşal hareketler yapıyorum anlatması çok zor.ve inanılmaz bir şey oldu.o da bana aşık oldu nişanlıydı bir de düşünün artık..sonrası malum 1 yıl sonra düğün.5 yıllık evlilik.bütün aşk hikayeleri acı sonla bitmiyor arkadaşlar.MUTLU SON.

benimde aşkımı kalbime gömdüğüm zaman oldu. 7 sene önce aşkımdan ölüyorum ama onun beni sevmediğini düşünüyordum sessiz sakin bir şekilde aşkımı yaşıyordum sonra bir anda öğrendimonunda beni sevdiğini ve evlenme teklifi aldım ondan çok sevinmiş ve kabul etmiştim. bir hafta sonra cadı kaynanamın yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. bir ayrı bir barışık 3,5 senemiz geçti. tabi ne o nede ben işte benim sevdiğim kişi diyemiyorduk hiçkimseye. sadece birkaç arkadaşımız biliyordu gerisine ayrıldığımızı söylemiştik. veeee sonunda aşkım restini çekti ve evlendik. 3 senedir çok mutluyum aşkım iyiki seni sevmişim, iyiki senden vazgeçememişim.

Şuandaki sevgilimi huzurumu kimselere deişmem.bir melekle eleleyim...
AMA;
Bundan 2 yıl önce aldığım yarayı ölsemde evlensemde ahirette dahi unutmayacağım!!!Ben gülmeyi hayatı çok severken çocuk gibi şen şakrak iken;
gülüşlerim bi yana
bebeklerim bi yana gittii sayesinde..
Hala o aklıma geldıınde sımdıkı sevgılıme bıtanemee sarılır ağlarım uzun uzun.Oda şaşırır her seferınde neden durduk yerde ağlar bu kız die.kıyamam ben onaa..
Sevgilim; beni kötü rüyalarımdan uyandıran taptığım tek adam..Sevgi cok gusel bişey..
Ama ben aşık olmustum tam 2 yıl önce.Ama ne aşk.O çok farklı bı duygu,sarsıcı,yıpratıcı,mahvedici.ALLAHım bırdaha asla aşık olmıycam!!Oysa Sevgi huzurr....
Tam 2 yıl önce karar verdim
Tanrımdan dileğim sensiz yaşamak bilirimmmm ÇOOKKKKKKKK zor olacak cesaretim var!!!!dedim ve onu hayatımdan sonsuza dek cıkardımmmm.ALLAHımdan dileğim ölene kadar bir kerecık olsun o yuzunu görmeyeyım.lütfen..........

aşk insanı yaralayan canını acıtan bişey bence... hastaLık gibi... sevgi güzeL. huzurLu... 5 yıL n çektiğimi bi ben bilirim:( o kdr acıttı ki canımı... şimdi yeni bi ilişkim var 2 yıLdr, mutLuyum, herşeyden önemlisi yanında huzurLuyum... aLLah o günLeri yaşatmasn bida:((

çok şükür yok .şuanki erkek arkadaşıma tapma derecesinde bağlıyım ve cok sevıyorum ama ayrıldığımız dönemde onada söylemiştim olurda barışmasaydık yada ılerde ayrılırsak içimde tek uhte olacak benı kalpten alan tek ınsan o,yarın öbür gün o değilde başkasıyla evlenırsem bır gün gelipte çocugum oldugunda bıle aklımda kalacak tek ınsan.Rabbim bizi ayırma tek duam,senden tek ıstedıgım bu.

Bende nişanlımı unutamam aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Onu çooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum.Kalbime gömdüm artık onu sonsuza dek.

unutulmuo.. herşyde birz sen vrsın beni dost sandğm kişiyle aldatmasaydın bu kadar iğrenç olup yüzüme bakmasaydınız ikinizde... ama sebep bu değil biliyorum kişiliksizdiniz ikinizinde allah cezasını versin................

onu oraya gömdümm orada kalıcak bir ömür boyu hiç cıkamıcak aslında onu unutmam lazım cunku orayı haketmiyorr biliyorum ama benm saf kalbime söz geciremiyorum işteee :mymeka: offffff

Bende nişanlımı unutamam aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Onu çooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum.Kalbime gömdüm artık onu sonsuza dek.

Unutmadım onu çok seviyorum dedim size kızlar.:asigim:Bugün çok mutluyum bugüne kadar nişanlıma söylediğim bÜtün şeyleri anlayıp geri geldi ve ondan hiç beklenmdik davranışlar sergiledi bana ve aileme.Çok mutluyum çünkü onu o şekilde görmek beni çok şaşırttı.:nazar::nazar:Keşke en baştan söylediğim lafları söyleyip çekip gelseydim,İşe yarıcağını bilseydim yapardım.Gerçi bende bu kadar sert bir şekilde derdimi hiç anlatmamıştım ona hep sakindim....neyse lafı uzatmayayım.Öfkeyle kalkan zararla oturur lafı yalan oldu benim için bu saatten sonra.

sİZE söyleyeceğim şey kızlar;seviyorsanız ve gerçekten dönüşü varsa,haklıysanız onu kalbinize gömmeyin ve bekleyin.Seven insan gelir.Evliyseniz zaten yapcak bişey yok sizde seçiminizi yapmışsınız.:asigim:

Back
X