Kalça ağrısı neden olur?

Bebek büyüdükçe kemikler baskilaniyor ondan demişti drum bende hala geçmiş değil arada agriyor

Bende 15 haftalık hamileyim ayakta çok kalırsam oluyor yattığımda ve oyurduğumda çok ağrı yapıyor

Benimde ara ara oluyor. Kalçamın arka tarafında, belimde geliyor benimde o ağrı kalçama kadar uzanıyor. Otururken hissetmiyorumda eğilince çok kötü ağrıyor.

Ben de aynı durumdayım fakat bugün bu ağrı sızı bacagima vurdu inşallah bel fıtığı fln değilimdir

inşallah yoktur benim kaç sene önce bacağıma ağrı yapıyordu fıtıkmış ama şu an olduğunu sanmam bi görün doktora canım.

Merhaba aradan yıllar geçmiş ama araştırma yaparken yorumunuza rastladım ,maalesf aynı teşhis bana da konuldu 3ay yaptım doğum yapalı ,yerimden kalkmadım hiç tuvalete sandalye ile gidiyorum ,acaba sizin ne kadar sürdü normale dönmeniz

Merhaba yıllar geçmiş aradan ama yorumunuzu görünce yazmak istedim ,3ay oldu ben doğum yapalı maalesf aynı teşhis bana da konuldu hiç ayağa kalmadım tuvalete bile sandalye ile gidiyırz acaba ne kadar sürdü düzelmeniz ,cumartesi MR m var ödem bitti mi diye bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…