Kalça, basen bölümüm fazla nasıl eritebilirim?

dontt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
323
2
46
Ankara
17 yaşındayım 1.65 boyunda 56 kilodayım. 60 kiloydum 25 günde 4 kilo verdim; yediklerime dikkat ederek, 5 gün elma diyeti yaparak ve son bir haftadır günde 20 mekik çekerek.. Göbek eridi sayılır. Ama alt kısımdan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum, lütfen yardım edin! Annem, ablalarım ve halalarımın genelinin kalça kısmı geniş eğer aileden dolayıysa da bi çaresi yok mu? Çok berbat bir şey çünkü Hedef 48 kilo bu arada. Kalan kilolar için de Dukan diyeti düşünüyorum, önerir misiniz?

Son düzenleme:
Merhaba canım :) Bende 16 yaşındayım 1.62 boyunda 53 kiloyum benimde hedefim 48 kilo olmak kalça ve basen sorunum çok az var hem onu ortadan kaldırmak amacım hemde göbeğim var biraz onuda tamamen yok etmek.Benimde amacım 48 kg olmak istiyorsan beraber zayıflayalım. Bak ben bugün başladım sabah 07:30 da kalktım yeşil çay içtim ve 08:00 da evden çıktım koşuya ve egzersiz yapmaya gittim ilk önce koşu parkuruna gittim. 1 saat orada yürüdüm koştum daha sonra dönüşte parka girdim oradaki egzersiz aletlerinde 1 saat takıldım gerçekten çok faydası oldu onların. Umduğumdan fazla ve yediklerime dikkat etmeye başladım bugünden itibaren mümkün olduğu kadar su içiyorum.
Yarında aynı şekilde okullar açılana kadar bu döngüyü devam ettiricem sabah en az 2 saat sporumu yapıcam istiyorsan sende benim gibi yaparak kısa sürede istediğin kiloya ulaşabilirsin. Ve koşmanın basenlere ve kalçalara gerçekten çok büyük etkisi var yağları yakıyor bunu daha ilk günde farkettim incelmeyi yarında aynı şekilde devam edicem ve yatmadan öncede 100 mekik çekiyorum dün gece başladım:) İstiyorsan bana katılabilirsin canım :)

Teşekkürler öncelikle :) Tabiki çok sevinirim. Pazartesi bende başlıyorum yürüyüşe, zaten bu 25 gün içerisinde 4 defa gidebilmiştim havalar bozuktu o yüzden devamlı gidemiyordum, ama pazartesiden itibaren 1 ay boyunca haftanın 4 günü gitmeyi planlıyorum hiç aksatmadan.. Yeşil çayın tadı berbat tadı güzel olan bi bitki çayı arıyorum var mı bildiğin? Ve 100 mekik nasıl çekebiliyosun en fazla 25de kalıyorum ben

Son düzenleme:
Aslında bitki çaylarıyla pek aram yok açıkcası bilmiyorum tadı güzel olan bir bitki çayı fakat benim yeşil çay limonlu içerisinde limonda var tadı kötü mötü ama bi şekilde içiyorum gerçekten içtiğim andan itibaren etkisini göstermeye başlıyor yağların yakılmasına yardımcı oluyor hissediyorum. Limonlu olduğu için mi bilmiyorum ama bana tadı pekte kötü gelmiyor aslında iyi de denemez tabi :) Ama bir şekilde içiyorum işte herneyse 100 mekik nasıl çekiyorsun demişsin istikrar olunca oluyor ya o kadar zor değil bünye alışıyor git gide 100 ü 150 ye çıkarıcam sonra 200 e 300 e kadar gidicem inşallah onunda çok etkisi oluyor 25 de nasıl kalıyorsun anlamadım 25 de kalıyorsan biraz dinlen sonra yine devam et en azından 50 ye çıkar git gide çıkarırsın sende. Bugün tartıldım 53 kiloydum bide pazartesi tartılıcam bakalım yazarım sonucunu buraya.

Tamam o zaman limonlusundan alıyım pazar günü. Dediğin gibi yaparım inşallah zamanla arttırabilirim..

Evet arkadaşlar fazla uzatmıcam bu dediklerimi aynen uyguladım istikrarlı bir şekilde , ve istediğim herşeyden yedim ama tam olarak doymadım hiç bir zaman. O zaman 53 kiloydum ve şuanda 50 kiloyum kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum istediğim kiloya ulaşmam için yalnızca 2 kg daha vermem gerekiyor inanın bu şuan benim için çocuk oyuncağı o 2 kg yide vericem ve 48 kg olacam herkese iyi günler denemenizi tavsiye ederim . :)

Çook sevindim senin adına:) abur cuburu kestin mi peki?

Çook sevindim senin adına:) abur cuburu kestin mi peki?

Tam olarak kesmedim tabikide , ama azaltabildiğim kadar azalttım mesela canım çok çikolata istediğinde gittim 1 tane petito aldım onunla yetindim , yani yediğimiz yiyecekleri abartmanın bir anlamı yok bence. Tabiki de herşeyden yememiz gerekir sonuçta daha gelişme çağındayız fakat bilinmesi gereken bir şey var kararınca yemek lazım abartmanın bir anlamı yok aslında insanın karnı rahat doyar ama çoğu insan doyduğu halde yemeye devam eder önemli olan karnından önce gözünü doyurmak herşeyden ye ama gerçekten az ye ihtiyacın olduğu kadar.

Aynen öyle, bende petito yiyorum 70 kalori çok değil ara öğün niyetine:) İnşallah 48e ulaşırsın ben iri kemikli olduğumdan 50 yaptım hedefi

ayni sorun bende de var kizlarr kilom 45 ama basenler kiloma gore var yani pek hos gorunmuyo kafama taktim onlar yok olmali.2 gundur eliptik bisikletle 15 dk kadar sporumu yaptim yavas yavas artirmak niyetindeyim ama eliptik.bisikletinde basene pek faydali olup olmadigini bilmiyorum.deneyip gorucem artik.tarcinli karanfilli yesilcayi deneyin derim tadi harika 1 senedir ben sadece bunu iciyorum :) bi arada ip atliyodum gunde 100 acaba onun basene bi faydasi var mi acaba.

canım dukanı felan boşver ben 1 ay ay yarım yamalak yapmaya çalıştım en sonunda bitkin düştüm sonuc hastadene kabus dolu 3 gün yediğim serumların haddi hesabı yok.
benimde boyum 1.62 kilom 63.500 5 kg yazın ramazanda fark etmeden verdm ve daha ermem gereken 10 kg var benim fazlalıkların cogu basen kalca ve bacaklarda napıcam bilmiyorum

Son durumum: 55 kiloya düştüm protein diyetiyle, korumaya çalışıyorum pek mümkün olmasa da ama bakalım geri almazsam boyuma göre süper:) İri kemikli olduğumdan daha fazla düşersem vücut kötü görünüyor, kemikler incelmediği için ne kadar kilo versemde ince gözükemeyeceğimi anladım

arkadasım merhaba toplamda kac kılo verdın yanı 55 kıloya kac kılodan düştün

Bildiğim kadarıyla diyet ile bu kısımdan kilo verilmiyor. spor bile kesin çözüm değil. Çeşitli yöntemler var onları incelemek lazım.

diyet artı spor şart bölgesel fazlalıklar sporsuz asla gitmez kalça egzersizi ve plates çok işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…