- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yarin ortopedi yede gostercem bn bi ay bekleyememBaşka bi yerde daha kalça ultrasonu çektir canim için rahat etsin
Ya gercektnmi duzelir dimiKalça darlığının ne olduğunu bilmiyorum ama benim çocuklarımdan Birine de istemişti doktor.iki ay boyunca çift bez bağlayarak bacaklarının ayrık durmasını sağlamıştık.Sonra düzelmişti.Telaşlanmayın ileri boyutta olsa çift bez önermezler
Ozele goturmk en iyisi.bir de testten ziyade isini iyi bilen bir cocuk doktoruna gidip bastan asagiya muayene ettir. bir suru yerden bir suru kisiye gorunmektense alaninda iyi bir doktora kendini teslim etmek daha iyi bence. obur turlu her yerden az az ama tam bir sekilde tedavi alamiyorsun. USG zaten suphe varsa yapilir..
Ya gercektnmi duzelir dimi
Ya gercektnmi duzelir dimi
İki ay sonraki ultrasonda sorun çıkmadı.Hatta iki bezin arasına küçük bir el havlusunu rulo yapıp koymuştuk bacakları birbirinden mümkün olduğu kadar ayrık durması gerekiyormuş.içinizi ferah tutun eğer aynı şeyse bahsettiğimiz çok önemli değil.Ya gercektnmi duzelir dimi
İki ay sonraki ultrasonda sorun çıkmadı.Hatta iki bezin arasına küçük bir el havlusunu rulo yapıp koymuştuk bacakları birbirinden mümkün olduğu kadar ayrık durması gerekiyormuş.içinizi ferah tutun eğer aynı şeyse bahsettiğimiz çok önemli değil.
Amin insallah.cok zaolunKuzenimin kızında olmuştu bebekti bir aparat vardi bir süre onu kullandılar ve gecti. Suan okula basladi ve o zamandan bu zamana herhangi bir sorun olmadi. Sıkma canını allah tedavisi olmayan hastalik vermesin inşallah.
Bizdede vardı bahsettiğiniz durum,çift bez bağladık 1 ay kadar. Şimdi kızım 5.5 yaşında herhangi bir sorunumuz yok.Ya nolur ayni sey basina gelen bilen eden biri beni aydinlatsin aglamaktan icim cikti.bugun 2 aylik bebegimi dr goturdum.kalca cikigi testi istediler.tahlili dr goturdugumde dr bana "arkadaslar bisiden supelenmis cift bez bagla 1 ay sonra kontrole gel "dedi.neyden supelenmis kotu bisimi var dedigimde " yok kalca darligi " falan dedi.basina boyle bisi gelen varmi nedir bu kalca darligi
Cok tsk ederm insallah bizmkide gecicidirBizdede vardı bahsettiğiniz durum,çift bez bağladık 1 ay kadar. Şimdi kızım 5.5 yaşında herhangi bir sorunumuz yok.
Korkulacak birşey yok.
Daha ileri durumlarda farklı önlemler alınıyor diye biliyorum.
Siz çift bez bağlayın yeter.
Cok tsk ederm insallah bizmkide gecicidirBizdede vardı bahsettiğiniz durum,çift bez bağladık 1 ay kadar. Şimdi kızım 5.5 yaşında herhangi bir sorunumuz yok.
Korkulacak birşey yok.
Daha ileri durumlarda farklı önlemler alınıyor diye biliyorum.
Siz çift bez bağlayın yeter.
Aynen tatlim ınsallah bi sıkıntı yoktur şimdiden çok geçmiş olsun canimYarin ortopedi yede gostercem bn bi ay bekleyemem
Cok tsk ederim saolnAynen tatlim ınsallah bi sıkıntı yoktur şimdiden çok geçmiş olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?