Ah ah resmen beni anlatıyosunuzz . bıktım valla billa bıktım görenler yazıfsın abartma dıolar ama ben aynada kendımı beyenemedıkden sonra ne anlamı varki. üst tarafım la alt tarafım sankı baska ınsanlar. kot almak kabus oldu. Yaren ben sadece yürüyüş yabıyorum sabahları tempolu 1saat yürüyorum zaten yemek yeme problemım yok cok az yıyorum.midem küçüldü kopacak ama basenlerde hiçbi değişiklik yok.38beden gıyıyordum bu aralar kotlarım cok bollaşdı kılo vermedım ama ınceldım heralde.üst tarafım hiç kalmıcak yakında göğüs felanda yok zaten. Kabus bacaklarımdakı yağlar bıngıl bıngıll iğrenççç. 52 kıloyum ben boyumda .1.66 67 felan bacaklarımdan 2kılo versem yeter allahım cok seymı ıstıorummmm.
Sen şuan kaç kilosun ?
selam hıstory ben senın kılonu hıc gormemıs olayım emı.. ınanmıyorum sana yaa. keske 52 kılo olsam o zaman da basenlerım vardı ama boyle degıldı... bır tane kotum var oylece muzelık duruyor. ıcıne gırebılecegım gunu beklıyor. kot gıymeyelı coook uzun zaman oldu. esım spor gıyınıyor bende genelde spor severım ama sadece esofman gıyebılıyorum. sınır oluyorum yada klasık pantolaon ve uzun bır ıgrenc tunık...hepsı buu.. aldıgım heeerrr pantolonun belını ıcıne aldırdım ben.. yanı belı oyurmuyor ıgrenc duruyor. poposu cok guzel oturuyor hatta fazlasıyla... aynen gogus falanda yok.. bılmıyoırum kılo verınce gıdıpte gogus ve belden falan verırsem sadece kalca basen olarak dolasırım herhalde ust taraf dıye bırsey kalmaz...-tatlicadiarzu-senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?