kalca genislemesi gecici mi?

bosluk88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
52
12
Merhaba kizlar. Gebelikte alinan kilolar bi sekilde verilebiliyor ama genisleyen kalcamiz acaba zayiflayinca eski boyutuna donebilir mi?yani kalca kilodan mi genisliyor yoksa kemikler mi genisliyor. Hadi diyelim ilk dogumda genisledi eski haline donmedi ona da eyvallah.peki her dogumda gitgide genislicek mi yoksa bir kere zaten dogum yapip vucut dogum yapan kadin seklini alinca ilk genisleme diger dogumlara da yeter mi

Merhaba kizlar. Gebelikte alinan kilolar bi sekilde verilebiliyor ama genisleyen kalcamiz acaba zayiflayinca eski boyutuna donebilir mi?yani kalca kilodan mi genisliyor yoksa kemikler mi genisliyor. Hadi diyelim ilk dogumda genisledi eski haline donmedi ona da eyvallah.peki her dogumda gitgide genislicek mi yoksa bir kere zaten dogum yapip vucut dogum yapan kadin seklini alinca ilk genisleme diger dogumlara da yeter mi

Kalça genişlemesi dediginiz şey sanırım kilo alınca ortaya çıkıyor. Herkeste d3 aynı oranda olduğunu sanmıyorum. Basınla diye tabir ettiğimiz bayanlarda daha çok oluyordur sanırım. mesela ben eskiden de basenli değildim hala da ayniyim desem yeridir. Bence sizde takmayın aldığınız kiloları verince kalça falan kalmaz :)

kemık genıslemesıymıs o doguma hazırlarmıs kemıkler vucut kendını
doktora sordum
ben 3 ayda 10 kılo vermeme ragmen bıtek kalcam yayvan :)
dogumdan sonra duzelıyormus

kızlar az da olsa genişlik etkisi kalıyor diye biliyorum.. sonuçta doğum fiziksel bir olay az da olsa etkisi kalacaktır genişlik konusunda..tabi bu biraz spor ve egzersizle düzene girecektir.

Tesekkur ederim cevaplar icin. Sanirim dogumdan sonra eskiye yakin bir hal alir ama eskisi gibi olmaz gibi.en son 7cm genislemisti :)

X