S
sibelita
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sibelita
-
uf aynı sorun bende de vardıdüşük bel hem öle yapıyo hem de belin yan kısımları çıkıo çk kötü bi görntü canım bunun için önce estetiğe başvurma bence o kısımda kilo fazlan varsa önce onlardn kurtlmayı dene bide sıkılaştrcı hareketler var ben denemştm faydası oluo düzelio yani
e o bölge nasill siserrr diyoruuz nasil zayiflar degiillllllllmaz:
tsk ederim hatuncuuumda, acaba sadece liposaction in fiyatini ögrenenmen mümkünmü, gidi fln haric sadece popo+kalca???? valla ögrenebilirsen cok yardimci olmus olursun tsk ederim simdiden. .
o bölge sadece ve sadece yağ enjeksiyonuyla dolar, hem de kök hücreden zengin yağ enjeksiyonuyla... ablam tam bi ay önce yaptırdı, şimdi jenifer lopezi beğenmiyo haklı olarak:))) valla süper poposu oldu. tam vücud liposakşın oldu, gıdığına kadar aldırdı,,, alınan yağın içinden özel bi işlemle kök hücreler alındı... kalçanın çukur yerlerine dolduruldu...ameliyat genel anestezi altında 2,5 saat sürdü, dr. hüseyin güner yaptı, acıbadem maslak hast.de. , herşey dahil 12 bin ödedi ve çooooooooooooook mutlu, eriyip erimemesine gelince : kök hücreolduğu için fazla erimeyeceği söyledi dr....yine de bunu eniyi zaman göstericek, İNŞALLAH yardımcı olabilmişimdir
ablam yaptıralı 1 ayı geçti, şişlikleri indi; süper bi poposu oldu, inşallah erimez, dediğim gibi bunu zaman gösterecek! tam vücud lipo+ kök hücre enjeksiyonu 12 bin, acıbademmaslak da pahalı bi hastane , eeee dr. hüseyin günerin de fiyatları belli;ama sadece yağ enjeksiyonuysa fiyat düşük olabilir, inşallah sen de yaptırır ve mutlu olursun
bana kaç cc. enjekte edildiğinin sorulduğunu hatırlamıyorum? ablama sordum, tam hatırlayamamakla beraber 300 er cc. olabilir dedi.. erime payını düşünerek dr.elini bol tutmuş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?