beyube senin aldığın fiyatları ve dr leri öğrenebilirmiyim benimde kalça yanlar çukur yani yuvarlak deyil üçken ben aslında implant düşünüyorum ama bu konuda ameliyat olup bizi bilgilendirecek kimse yok yabancı sitelerde resim öncesi sonrası bulursanız kızlar haberleşelim neye benzeyecek hareketlerde problem çıkarmı yağ enjeksiyonumu silikonmu daha rahat bilenler yazsın lütfen
beyube senin aldığın fiyatları ve dr leri öğrenebilirmiyim benimde kalça yanlar çukur yani yuvarlak deyil üçken ben aslında implant düşünüyorum ama bu konuda ameliyat olup bizi bilgilendirecek kimse yok yabancı sitelerde resim öncesi sonrası bulursanız kızlar haberleşelim neye benzeyecek hareketlerde problem çıkarmı yağ enjeksiyonumu silikonmu daha rahat bilenler yazsın lütfen
oyacım ,ben bu konuyla ilgili okadar çok araştırma yaptımki beynim sulandı artık kafamçokkarıştı ama şunu anladım ne yaptırırsan yaptır en önemlisi doktor. ben fatih beyden ve hasan fındıktan fiyat aldım, birde muayene oldum. başka doktora gitmedim .çünkü gitmek istediğim diğer doktorların çoğu muayene ücreti alıyor .hepsine muayene ücreti vermeye kalksam nerdeyse bir operasyon ücretini mueyene ücretlerine harcıycam neyse arkadaşım, benim düşüncem yağ enjeksiyonu . yabancı sitelerde seyretmediğim operasyon okumadığım yazı kalmadı. şu popoya koyulan implant ameliyatınıda izledim ,sonuçlarınıda izledim ,sanırım biraz cesaret işi en azından benim için son görüntü oldukça iyi oluyor ama sonuçta her ikisininde hem avantajları, hemde dezavantajları var .ben nisan mayıs gibi ameliyat olmayı pilanladım olursam burada tecrübelerimi paylaşıcam. düşündüğüm birkaç isim var. o doktorlarıda burda deneyimlerini yazan arkadaşlardan buldum. naci çelik ilk etapta olmakla beraber ahmet karacalarlada bir kere görüşürüm heralde . sonra karar vericem ...yani doktor konusunda net değilim hala :uhm:
fiyatlatı yazmayı unuttum oyacım ,fatih dağdelen lipoya ayrı yağ enjeksiyonuna ayrı fiyat verdi ,lipo 6000 popoya yağ enjeksiyonu 4000 toplamı belli zaten .hasan fındık da aynı ayrı fiyat verdi ,5000 lipo 4000 enjeksion ...biraz indirim olabilirmi bilmiyorum ...sevgiler zemuszemus
popo kaldırma hakkında bilgisi olan var mı? gevşek ve toplansın sımsıkı olsun istiyorum ve de küçülsün.smartlipo yaptırdım çok da işe yaramadı çok az küçüldü.ve en ufak fazla yememde ve sporu bıraktığım anda direk yine o bölgeye gidiyor.liposuctionla da gevşeme olcağını söylüyorlar.popo kaldırma nasıl olur acaba?
popo kaldırma hakkında bilgisi olan var mı? gevşek ve toplansın sımsıkı olsun istiyorum ve de küçülsün.smartlipo yaptırdım çok da işe yaramadı çok az küçüldü.ve en ufak fazla yememde ve sporu bıraktığım anda direk yine o bölgeye gidiyor.liposuctionla da gevşeme olcağını söylüyorlar.popo kaldırma nasıl olur acaba?
popo kaldırma dediğin iple asma ise, kalıcılığı olmuyor diye biliyorum. arkadaşım bence br doktara muayene ol. lipoyla gevşeme olurması için çok miktarda yağ alması gerekir heralde. ben göbeğime yaptırdım lipo , gevşeme olmadı ...