Çocuk Hastalıkları Kalça USG sinde sorunla karşılaşanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Birde güneş çok önemli mutlaka tamamen soyup sadece ortez kalacak üzerinde başına şapka ile güneş banyosu balkona falan çıkıp kesinlikle camın arkasından değil uv ışınları camın arkasından geçmez dedi.Diğer arkadaşların dikkatine ....

canım ALLAH bir an önce bebişlerimizi sağlığına kavuştursun inşallah dediğin gibi beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok

özlemcim bende sizi merak ediyordum sizinki daha farklıymış altını nasıl alıyorsunki tamamen kapalı bu

kızlar kangru kullanımı sorun olurmu diye az önce doktorumuzu aradım tam tersine o kullandığımız aparatların görevini görüyor zaten aparat takılı halde kullanabilirsin yine dedi haberiniz olsun.

kızlar kangru kullanımı sorun olurmu diye az önce doktorumuzu aradım tam tersine o kullandığımız aparatların görevini görüyor zaten aparat takılı halde kullanabilirsin yine dedi haberiniz olsun.

evet canım ben kullanıyorum oda bacaklarını ayrık tuttuyor ama ortezle takınca çıkarması biraz zor oluyor

Ay hiç sorma Sevgi canım ya .Dr. üzerine basa basa söyledi tarif falan etti ama imkansıza yakın birşey bez gibi ya zaten bizimki esnek ön kısmını öne doğru getirip alttan bezi çekicen falan gibi ama olmuyor bende çıkarıyorum valla artık günde 10 dakikada birşey olmaz diye ümit ediyorum .

Ay hiç sorma Sevgi canım ya .Dr. üzerine basa basa söyledi tarif falan etti ama imkansıza yakın birşey bez gibi ya zaten bizimki esnek ön kısmını öne doğru getirip alttan bezi çekicen falan gibi ama olmuyor bende çıkarıyorum valla artık günde 10 dakikada birşey olmaz diye ümit ediyorum .

bize alt değştirirken çıkartın dediler zaten imkansız bizimkinde takılıyken değişmesi bende korkuyorum işe yaramazsa diye bide sizin kullandıklarınız bacakları baya ayrık tutyor bizimki okadar değil umarım doğru tedavidir

Canım daha öncede söylediğim gibi dr.lara güvenmekten başka yapacak hiçbirşeyimiz yok .Birde dua etmek .Sizin en azından ön kısımları açık bizim önüde kapalı olduğundan bezini bir açıyorum nasıl buruşmuş yavrum benim zeytinyağıyla ovuyorum .Havalar ısınmaya başlayınca ne olacak diye düşünüyorum .ınşşallah çektiğimiz sıkıntıların sonucunu alıcaz .
Sizin kontrol ne zaman ?

haziranın sonu canım inşallah düzelmiştir çok umutluyum aksi olursa hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum kendimi çok alışıtırdım düzeleceğine aksini düşünmek istemiyorum

ınşallah canım hiç kötüsünü düşünmeyelim de hep güzel haberlerle geleleim .Ne kadar oldu Sevgi sizin ki takılalı

haziranın sonu canım inşallah düzelmiştir çok umutluyum aksi olursa hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum kendimi çok alışıtırdım düzeleceğine aksini düşünmek istemiyorum

canım benim hepimiz umutluyuz ama kendimizi kontrol günlerine odaklamamalıyız ben doktora bu tip tedaviler kaç ayda düzeliyor diye sorduğumda sana şu kadar ay diyemem çünki kendini o güne hazırlayacaksın o gün geldiğinde allah korusun iyileşmemişse hayal kırıklığına uğrayacaksın kendinizi bir güne odaklamayın rahat olun dedi.haklı aynen dediğinide yapardım şu an sadece kontrol gözüyle bakıyorum tabi içimde o istek kesinlikle var ama rahat olmaya çalışıyorum

özlemcim bizim ortez takılalı bugün tam bir ay oldu 2 ay kullanıcaksınız sonra kontrol demişti doktor şirincek canım haklıısın ama işte elimde değil çok umutluyum inşallah umutlarım boşa çıkmaz bizede doktor bu çok uzun bir süreç düzelir düzelmez herşeyi düşünüceksiniz ve sabırlı olucaksınız dedi

Peki kızlar siz bir değişiklik farkediyormusunuz bacakalrında rahatladımı açılmaları .birde yaz geldi tam sıcaklara denk gelicez biz napıcaz yaa pişik falan olmaz dimi çorap üstüne takıyorum ben yazın kuzum pişecek çoraplarla

Peki kızlar siz bir değişiklik farkediyormusunuz bacakalrında rahatladımı açılmaları .birde yaz geldi tam sıcaklara denk gelicez biz napıcaz yaa pişik falan olmaz dimi çorap üstüne takıyorum ben yazın kuzum pişecek çoraplarla

bende pijama üzerine takıyorum canım çıplak takmayın dediler isilik oldu hep vucudu popsu görünmüyordu islikten doktor bir losyon verdi onla iyileşti kuzum ben farkediyorum çıkardığım zamanda bacakları ortez takılıymş gibi ayrık duruyor

sevgii meraklanma bitanem allahın izniyle düzelicekk
özlem sen takıyosun hala dimi derine aynı sevgininkindenmi

girl_impossible.gif
girl_impossible.gif
gördüm özlem yaa kıyamam yawrumaa allahım tez zamanda şifa versin inşallahh bitanemm
nasıl alıstımı derin ona

evet özlemcim ben de durmadan sormayayım diyorum da merak da ediyorum
nasıl gidiyor ?
huzursuzluk falan yaptı mı?
sen alıştın mı

Back
X