:)kalca ve basen icin diyet

spora devam ediyomusun canım ben yaklaşık bir haftadır kımıldamıyorum bile :)

Ya pilates yapmiyorum ilk uc gun yaptm. Ama yuruyus bi saat + 10 dk parktaki alet + 10 dk parktaki sabit bisikletle step aletini beser dk arayla.
Yani gunde en asagi 80 dk dsardayim .tabi bazi gunler arttiriyorum :)
Tabi yuruyusu hizli tempoda ve nefesle sabit yapyrm :)

Ya pilates yapmiyorum ilk uc gun yaptm. Ama yuruyus bi saat + 10 dk parktaki alet + 10 dk parktaki sabit bisikletle step aletini beser dk arayla.
Yani gunde en asagi 80 dk dsardayim .tabi bazi gunler arttiriyorum :)
Tabi yuruyusu hizli tempoda ve nefesle sabit yapyrm :)

maşallah canım ya bende dün akşam spora kaldığım yerden devam etmeye başladım:)

Ama bn ramazana hazrlk olsun hemde kazalarim cok o yuzden oruca erken basladm. Sporu yapamiyorum :( :( ama iftarda abartmamaya calisiyorumm.

allah kabul etsn canım ben borçlarmı hep tuttum hiç borcum yok çok şükür bende kandilleri boş geçmedim o günlerde tuttum

Yok canim yaa :( hastalandim bi hafta yataktan yeni kalktm.grip oldum yazin ortasndaa :( reflum de artti spor yapamyrmm.ama bgn piknikte ynmzdaki parkta 20 dk alet yaptm .eve de parktan yuruyerk gldm 15 - 20 dk da o desekk :)

iyiymiş canım:) ama benim dünkü hikayem daha komik daha önce sahilince gittiğim biyere dün arabayla gittik 6 kişiyiz 3 çifttik ben az buçuk tarif ederek sahili bulduk yakınlaştık diye arabayı park ettirdik indik allahım yürü yürü anca sahili bulabildik ama saat 1 sıraları herkes terle terle su çıktı neyse biraz oturduk gezdik falan akşam geri dönüyoruz önden biz gittik benim arkadaşın arabasaydı onla arabayı yakına getirelim diğerlerini alırız dedik en az yarım saat araba aradık koştura koştura bu sayede iyi spor yapmış oldum :1: :1:

iyiymiş canım:) ama benim dünkü hikayem daha komik daha önce sahilince gittiğim biyere dün arabayla gittik 6 kişiyiz 3 çifttik ben az buçuk tarif ederek sahili bulduk yakınlaştık diye arabayı park ettirdik indik allahım yürü yürü anca sahili bulabildik ama saat 1 sıraları herkes terle terle su çıktı neyse biraz oturduk gezdik falan akşam geri dönüyoruz önden biz gittik benim arkadaşın arabasaydı onla arabayı yakına getirelim diğerlerini alırız dedik en az yarım saat araba aradık koştura koştura bu sayede iyi spor yapmış oldum :1: :1:
Hahahhh :) cook guldum canim.isteseymissin bpyle spor yapamazmissin :)

Back
X