evet bende onu dusunerekten pasta boreklerı yıyıp dalıcam suya kulac ata ata yakarım her turlu yakarım gıdecek bu kılolar and içtim =)
Bende en kisa zamnda yuzmeyi ogrenmek istiyorum. :) su midemi bulandirmasa iyi de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende onu dusunerekten pasta boreklerı yıyıp dalıcam suya kulac ata ata yakarım her turlu yakarım gıdecek bu kılolar and içtim =)
Oy evet bende onu hic beceremiyorum canim ya cok acitiyoama bu diger harekete devam etcem bakalim iki hafta filan. Bi etkisi olursa solerim sanada :)
süper olur ozaman uzak falan demem yürüyüşlerimi park yönünde yaparım:) benimde belim sanırım sen gibi 66 falan basen 97 gelio oyüzden erimek şart gerçi kışın 105 geliodu ona göre gelişme var =)
Oo baya gelisme var hemde 8 cm inceltmissin cnm ya. Nasil yaptin onu :)
Bide bende gogus cok yok. E oyle olunca . Belim ince ama dar giyemiyorum gogus olmayinca . Hep bol gomleklerim![]()
buda biraz oldugumdan kilolu gosteriyo
![]()
Ay canim Allah sifa versin.bende 75 beden kullanıyorum cnm öyle fazla büyük deil çokta küçük deil ama:) ben dar gömlek giysemde boyu kısa basenler daha büyük gözüküyo mutlaka erimesi lazım ya:) nasıl yaptım pek bilmiyorum ama kan ilacı kullanınca genişliyorum onlar bitince normale yavaşdan dönüyorum:)
Ay canim Allah sifa versin.
Senin boyun kac :)
Hemen hemen ayni vucut olculerimiz var :)tam alın çizgim 1,63 ama saç yüksekliğiyle tepeden 1,65 olurum heralde =) amin cnm.
Hemen hemen ayni vucut olculerimiz var :)
Bugun yuruyusumu yaptim eve geldim.. Cok yorucu oluyo ve ben direk yemege otruyorm ne kadr az yemeye calssam danrmalde kahvalti yapmam.. Cok duzensiz beslenirim .reflude bu sebeple olustu biraz. Ama yuruyus yapiyorum birazda saglik icin :)
Ve bugun tartida 53.2 ciktim .gerci bugun yuruyusten gelince hemen tartlmak yerne yemek yiyip tartldim.bide adetliyim .e oyle olunca yuruyusn cok bi faydasi olmuyo ama en azindan su ve odem arttirmiyo :)
ohhh iyisin gerçekten ben bu akşam çok yürüyüş yaptım sayılmaz ehliyet başvurusu yapmaya gittim resim çektirdim falan oyüzden yürüyüşe pek vaktim olmadı şimdiye kadar 300 ip atladım 20 dakika daha spor yapıcam sabahda erken uyanabilirsem işe gitmeden en az yarım saat daha spor yapıcam bu akşam 1 kase çorba 2 kaşıkda patlıcan yemeği ile biraz salata yedim:)
Ben senin kadar dikkat edemiyorum canim yediklerima![]()
cok abur cubur yiyorum arti hic sebze yemiyorum. Ancak makarna pilav . Tavuk bile gogus disinda yemem. Oyle olunca hep abur cubur![]()
canım kalkıp yarım saat spor yapmadım gece yatmadanda kuruyemş yedim öyle yattım emin ol benden daha çok dikkat ediyosundur sevdiğim yemekler kızartma olursa daha memnun olurum tavuk göğüs eti kırmızı etde sade biftek köfte yerim yemek seçmemden vücut kan üretmiyo zaten oyüzden hiç moralini bozma yani![]()
ay canim ya hakkimizda hayirlisiboyle giderse durum hic iyi degil.
Amaaa ben bugun 10 dk parktaki hareket 10 dk yne parktaki sabit bisiklet 70 dk yuruyus yaptm :)
iki tabak makarna
1 kase pilav . Dayanamadm yam kase daha makarna yedim. Onun dsnda sabah sadece yarm kase corba papatya cayi ve bir dilim ekmek yedm .bu kadarcik. Makarnayi abartmasaydim iyiydi. Ama Allahtan yuruyusten once yemstm onlari
Evet canim ya..bu bi kac gundur 52.7 yi bile grdum. Bugun altinci gun ve yuruyuste hareketleride artirdik :)yürüyüşle yediğini yakmışsındır cnm ama az yemiş olsaydın kilodan yakmış olurdun:)
Evet canim ya..bu bi kac gundur 52.7 yi bile grdum. Bugun altinci gun ve yuruyuste hareketleride artirdik :)
Ve bugun annemin gnu vardi baya yedim ya![]()
![]()
![]()
yok boyle pismanlik. Kahvaltda yapmam nrmalde sadece yesil cayimi icerm bugun bide kahvalti yapinca...
Yuruyuse cikmadan tartilim dedim...
Bide ne goreyim 54,0 sok oldum .ama yuruyusten geldim yine 53 o kadar rahatladm kii :) :)
evet cnm ya bugun yuruyus yapamadm :)arada kaçamak olmadanda olmuyoki hem pişmanlık hem mutluluk:)
evet cnm ya bugun yuruyus yapamadm :)
Kandilin mubarek olsun canim :)
seninde kandilin mübarek olsun canım :) bugün bendede spor yok belki evde bişeyler yapmaya çalışırım![]()
Ay canim disarda o kadar kacirdim ki olcuyu soylemesi ayip baya yagli kofte vb derkeen. Yuruyusede cikamadmm![]()
Evet canim asla brakmak yook .kararliyim :)bu sabah pazartesi kaldığımız yerden devam ederiz bigün kaçırdık die bırakmak yok :)
Evet canim asla brakmak yook .kararliyim :)