Kalçadan iğne olamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-73
18
47
Bu yaşıma kadar kalçadan ne iğne verseler sıkıntı yaşadım. Tedavim yarım kaldı. iğne cildime girer girmez zipliyorum. Kalcami sıkıyorum.
Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve mutlaka kalçadan iğne verirler. Diğer tedavilerde umursamadım ama şimdi umursamama lüksüm yok .illa olmam lazım. Böyle olan var mı ?
Belimden aynı anda kaç Kortizon ignesi yedim,yanimdaki hasta çığlığı basarken ben rahattım. Koldan da rahatım.
Ama kalça olunca kabus

Kullandiginiz iğne proluton veya progestan mı? Bunların göbekten yapılanları da var. Onun dışında yumurta büyütme igneleri zaten göbekten yapılıyor

Tup bebek tedavisinde hic kalcadan igne olmadim, hepsi karindan oluyor. Ve kendiniz yapiyorsunuz. Ben de kendime asla igne yapamam diyordum, gunde 3-5 tane yaptim, cunku mecburdum. Yapamam demeyin, istedikten sonra her sey yapiliyor.

Kullandiginiz iğne proluton veya progestan mı? Bunların göbekten yapılanları da var. Onun dışında yumurta büyütme igneleri zaten göbekten yapılıyor
Daha tedaviye başlamadım. Ama ilk adetimle süreç olacak.forumu takip ediyorum. Kalçadan iğne vs diyorlar. Beni ne bekliyor bilmiyorum.

Daha tedaviye başlamadım. Ama ilk adetimle süreç olacak.forumu takip ediyorum. Kalçadan iğne vs diyorlar. Beni ne bekliyor bilmiyorum.
Kalçadan hiç kullanmayan da var herkese kesin verilmiyor yani. Verilse de göbekten yapılanları da var rahat olun
Doktorunuzla bunu görüşün zaten size uygun ilaçlar verir merak etmeyin.

AllAh yar be yardımcınız olsun demeye geldım .Siz guclu bır kadınsınıx popodan ıgneyıde halledersınuz.

Bende boyleyim surda bekleyeyim belki bir oneri gelir
Ben ufacik cocukken kendim gidermisim
Ama 9 yil once ölumden döndüm
Ilac agir geldi dert anlatmaya calisirken karga tulumba disari atildim daha kapida bayilmisim. Devlet hastahanesi aciliydi yatakli servise aldilar 8 saatte zor ciktim.
Dusunurken bile bayilacakmisim gibi oluyor
Serum kan verme sorun yok.
Bir oneri olsada cozsem iyi olur.

Seninki psikolojik galiba. Benim canım yanıyor. Nerde hata Yapıyorum diye düşünüyorum. Sen de mi kalçadan olamıyorsun

Seninki psikolojik galiba. Benim canım yanıyor. Nerde hata Yapıyorum diye düşünüyorum. Sen de mi kalçadan olamıyorsun

Evet ama muhtemelen bayilirim cunku aci esigim de dusuk
Serumda ilac hissi yok
Birde alerjji eklenince kaldiramiyorum

Ben saglik memuruyum ben bile çok korkuyorum kalcadan iğne yaptirmaya.En son yapildiğinda 6-7yaşindaydim.Adamin elinden cekmisim şıringayi,iğnesi kalcamda kalmiş.Çalişirken de iğnesi açik başkasinin elinde duran enjektöre bakamam.
Sıze tavsiyem derin derin nefes alip,kalcanizi sıkmamaya çalışmak.Kalabalik enjeksiyon yapilan yerlerde değil de daha sıra olmayan yerlerde yaptirin.

Kalçadan tek iğne oldum

O an başka şeye odaklı olacağınız için çok sıkıntı olmaz muhtemelen

Ama koldan ya da üst bacaktan yapılabiliyorsa söyleyin bazı iğneler oradan da yapılır ama kalça daha risksiz diye kalçadan yapılıyor

Sağlıkla kucağınıza alın

Olmayın da zaten. Lise 3'te kalçadan iğne yaptırmıştım uyuşukluk kaldı sinir cerrahisine gittim geçer dediler. Daha sonra 7 sene sonra ayak parmaklarımı hissetmemeye başladım doktora gittim sinire yakın yapmış ilaç orada kalmış kasları sinirleri zedelemiş... Doktorlar mecbur kalmadıkça kalçadan iğne yaptırmayın diyorlar

Bende kalçadan iğneyi hiçç sevmem. Çok zorlanırım. Kollarımdan ikişer tane yapsınlar resmen hosuma gider. Ama kalça olunca etim çekiliyor. Olabildiğince rahat olmaya çalışın. Bir de yaptiracaginiz hemşirenin eli hafif olur inşallah. Bazı kisiler gercekten hic hissettirmiyor yaparken. Belki bir iki hemşireden sonra elinin hafifliğini düşündüğünüz kişiye yaptırırsınız sürekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…