- 25 Ocak 2021
- 980
- -73
- 18
- 47
- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Tup bebek tedavisinde hic kalcadan igne olmadim, hepsi karindan oluyor. Ve kendiniz yapiyorsunuz. Ben de kendime asla igne yapamam diyordum, gunde 3-5 tane yaptim, cunku mecburdum. Yapamam demeyin, istedikten sonra her sey yapiliyor.Bu yaşıma kadar kalçadan ne iğne verseler sıkıntı yaşadım. Tedavim yarım kaldı. iğne cildime girer girmez zipliyorum. Kalcami sıkıyorum.
Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve mutlaka kalçadan iğne verirler. Diğer tedavilerde umursamadım ama şimdi umursamama lüksüm yok .illa olmam lazım. Böyle olan var mı ?
Belimden aynı anda kaç Kortizon ignesi yedim,yanimdaki hasta çığlığı basarken ben rahattım. Koldan da rahatım.
Ama kalça olunca kabus
Progestan vermediler mi?Tup bebek tedavisinde hic kalcadan igne olmadim, hepsi karindan oluyor. Ve kendiniz yapiyorsunuz. Ben de kendime asla igne yapamam diyordum, gunde 3-5 tane yaptim, cunku mecburdum. Yapamam demeyin, istedikten sonra her sey yapiliyor.
Daha tedaviye başlamadım. Ama ilk adetimle süreç olacak.forumu takip ediyorum. Kalçadan iğne vs diyorlar. Beni ne bekliyor bilmiyorum.Kullandiginiz iğne proluton veya progestan mı? Bunların göbekten yapılanları da var. Onun dışında yumurta büyütme igneleri zaten göbekten yapılıyor
Hayir, ona gerek olmadi. Ne icin veriliyor o? Ben en cok kan sulandirici ignelerden nefret ediyordum ama mecburen yaptim hepsini.Progestan vermediler mi?
Kalçadan hiç kullanmayan da var herkese kesin verilmiyor yani. Verilse de göbekten yapılanları da var rahat olunDaha tedaviye başlamadım. Ama ilk adetimle süreç olacak.forumu takip ediyorum. Kalçadan iğne vs diyorlar. Beni ne bekliyor bilmiyorum.
AllAh yar be yardımcınız olsun demeye geldım .Siz guclu bır kadınsınıx popodan ıgneyıde halledersınuz.Bu yaşıma kadar kalçadan ne iğne verseler sıkıntı yaşadım. Tedavim yarım kaldı. iğne cildime girer girmez zipliyorum. Kalcami sıkıyorum.
Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve mutlaka kalçadan iğne verirler. Diğer tedavilerde umursamadım ama şimdi umursamama lüksüm yok .illa olmam lazım. Böyle olan var mı ?
Belimden aynı anda kaç Kortizon ignesi yedim,yanimdaki hasta çığlığı basarken ben rahattım. Koldan da rahatım.
Ama kalça olunca kabus
Teşekkür ederim.AllAh yar be yardımcınız olsun demeye geldım .Siz guclu bır kadınsınıx popodan ıgneyıde halledersınuz.
Düşük olmasın diyeHayir, ona gerek olmadi. Ne icin veriliyor o? Ben en cok kan sulandirici ignelerden nefret ediyordum ama mecburen yaptim hepsini.
Kan sulandırıcı koldan mı?Hayir, ona gerek olmadi. Ne icin veriliyor o? Ben en cok kan sulandirici ignelerden nefret ediyordum ama mecburen yaptim hepsini.
Anladim, ama bana gerek olmadi. Insallah size de olmaz. ❤Düşük olmasın diye
Hayir, ben karindan yaptim hep. Ama bacaktan da yapabilirsin demislerdi bana. Onu hic yapamadim. Karnim mosmor oldu, yine de bacaktan vuramadim. O daha zor geldi.Kan sulandırıcı koldan mı?
Seninki psikolojik galiba. Benim canım yanıyor. Nerde hata Yapıyorum diye düşünüyorum. Sen de mi kalçadan olamıyorsunBende boyleyim surda bekleyeyim belki bir oneri gelir
Ben ufacik cocukken kendim gidermisim
Ama 9 yil once ölumden döndüm
Ilac agir geldi dert anlatmaya calisirken karga tulumba disari atildim daha kapida bayilmisim. Devlet hastahanesi aciliydi yatakli servise aldilar 8 saatte zor ciktim.
Dusunurken bile bayilacakmisim gibi oluyor
Serum kan verme sorun yok.
Bir oneri olsada cozsem iyi olur.
Seninki psikolojik galiba. Benim canım yanıyor. Nerde hata Yapıyorum diye düşünüyorum. Sen de mi kalçadan olamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?