- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Bunu ben de yaşadım. Zaten alerjim var bir de korku eklendi üstüne. Bu durumu normalde alerjimin olmadığı ilaçta yaşadım. Şimdi vitamin iğnesi bile olacak olsam acaba yine öyle şeyler yaşar mıyım diye korkuyorum. O günden sonra birçok defa kalçadan iğne yaptırdım ama acısı değil korkusu mahvetti.Bende boyleyim surda bekleyeyim belki bir oneri gelir
Ben ufacik cocukken kendim gidermisim
Ama 9 yil once ölumden döndüm
Ilac agir geldi dert anlatmaya calisirken karga tulumba disari atildim daha kapida bayilmisim. Devlet hastahanesi aciliydi yatakli servise aldilar 8 saatte zor ciktim.
Dusunurken bile bayilacakmisim gibi oluyor
Serum kan verme sorun yok.
Bir oneri olsada cozsem iyi olur.
Bunu ben de yaşadım. Zaten alerjim var bir de korku eklendi üstüne. Bu durumu normalde alerjimin olmadığı ilaçta yaşadım. Şimdi vitamin iğnesi bile olacak olsam acaba yine öyle şeyler yaşar mıyım diye korkuyorum. O günden sonra birçok defa kalçadan iğne yaptırdım ama acısı değil korkusu mahvetti.
Teşekkür ederimBu arada inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın. Allah gönlünüze göre versin.
Sonra solunumu nasıl açtılar? ağır bir tecrübe. Geçmiş olsunAcikcasi bazi yerlerde isime yaradi b12 onerdiler etrafimda sorun yasayan olmustu asil yapilmasi gerekeni ogrenmis oldum
Korkmuyorum ama fiziksel tepki veriyorum mrda ilac damarimi yakti artik kan aldiklarinda fiskiriyor zor duruyor birsuru mdahale gerekiyor
Benden cok saglikcilar ugrasiyor
Kotuyum diyen hastayi yogunum diye kaldirmak ama bayilinca yanindan ayrilmamak nasil birsey hala affetmiyorum
Ben o gun olebilirdim birden solugum kesildi sanki tasla tikadilar
Verdikleriilaç mr ilacı mıydı?Bende boyleyim surda bekleyeyim belki bir oneri gelir
Ben ufacik cocukken kendim gidermisim
Ama 9 yil once ölumden döndüm
Ilac agir geldi dert anlatmaya calisirken karga tulumba disari atildim daha kapida bayilmisim. Devlet hastahanesi aciliydi yatakli servise aldilar 8 saatte zor ciktim.
Dusunurken bile bayilacakmisim gibi oluyor
Serum kan verme sorun yok.
Bir oneri olsada cozsem iyi olur.
Kalçadan iğne konusunda ben de öyleyim.B12 iğneleri vurguluyorum bu aralar.Ole öle giriyorum o odaya ama kendimi serbest bırakınca hissetmiyorum bile.Hissetmesem de yine korkuyorum o ayrıBu yaşıma kadar kalçadan ne iğne verseler sıkıntı yaşadım. Tedavim yarım kaldı. iğne cildime girer girmez zipliyorum. Kalcami sıkıyorum.
Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve mutlaka kalçadan iğne verirler. Diğer tedavilerde umursamadım ama şimdi umursamama lüksüm yok .illa olmam lazım. Böyle olan var mı ?
Belimden aynı anda kaç Kortizon ignesi yedim,yanimdaki hasta çığlığı basarken ben rahattım. Koldan da rahatım.
Ama kalça olunca kabus
Aslında basıma ne geleceğini bilmediğim için sıkmıyordum hıc. Aniden canımı yakınca başladı. Belki ilaç yaktı belki hemşire kötüydü. Sonra hep sıktımKalçadan iğne konusunda ben de öyleyim.B12 iğneleri vurguluyorum bu aralar.Ole öle giriyorum o odaya ama kendimi serbest bırakınca hissetmiyorum bile.Hissetmesem de yine korkuyorum o ayrıyüz üstü yatin masaj yaptıracakmis gibi,derinnnn de nefes alın hissedilmiyor
Her türlü muayeneden mi korkardınızIğne vurulacaginiz zaman kalçaya yada iğneye değil nefesinize odaklanin burunda nefes alıp ağızdan verin ben muayene korkumu bu şekilde aştım (dr taktiği)
Sonra solunumu nasıl açtılar? ağır bir tecrübe. Geçmiş olsun
Verdikleriilaç mr ilacı mıydı?
Kalça kaba et tabi insan biraz tedirgin oluyo ama rahat olun önce bı nefes sonra sinek isirigi gibi bişey bitti gitti.Seninki psikolojik galiba. Benim canım yanıyor. Nerde hata Yapıyorum diye düşünüyorum. Sen de mi kalçadan olamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?