- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #8.061
kuru tuz kolay çıkar kız yapışmaz
hacı orta karandeniz çok istiyorum doğu karadeniz de olabilir ama gönlümde giresun var, o şehire sempatim çok
sen?
Arizona falan var listemde.
zaten geliyorsun gidiyorsun bi tur paylıyorsun alışkanlık yapmasa bari
Tamda tolinde bu işi itina ile yapıypr dicektim kendielri altta gri gri belirdihiçdedikodu yapamızazmı biz
kuru tuz kolay çıkar kız yapışmaz
Hacı bir numaralı rakibimsin ayağını kaydırmam lazım Ben Samsundayım Samsun çok güzel bi şehir bazı sebeplerden burayı yazmayacağım ama şiddetle tavsiye ederim.Ordu Sinop özelliklede Amasyayı çok istiyorum
hiç özelimiz kalmadı hep takip ediyor bizi tolii
:83: :83: :83:
kızım bölümlerimiz aynı mı ki3001de rakip olabiliriz. Rabbim en hayırlısı neyse orasını nasip etsin ne diyelim
bir yandan fazla hayal kurup çok üzülmekte var ya
ne haldeyim kursam bi dert kurmasam iki dert
zaten geliyorsun gidiyorsun bi tur paylıyorsun alışkanlık yapmasa bari
Tamda tolinde bu işi itina ile yapıypr dicektim kendielri altta gri gri belirdihiçdedikodu yapamızazmı biz
yuhne kadar şey kaldı benim önemrim yanında sönük hacı devleti üstüne yapmıcaklar ya altı üstü bi memur maaşı ne arizonası
memur maaşıyla arizonaya gidersin ama dönebilir misin bilmem
Niye gız, 3000 lira aylık maaş, Ankara'ya atansam ailemin yanında kira yok masraf yok, hadi kendi harcamalarım eve katkım maksimum 1000 lira olsa 2000 lira yine elime kalıyo, senede 24 bin yapar bence gidilir.
kıza bak hesap bile yapıyorNiye gız, 3000 lira aylık maaş, Ankara'ya atansam ailemin yanında kira yok masraf yok, hadi kendi harcamalarım eve katkım maksimum 1000 lira olsa 2000 lira yine elime kalıyo, senede 24 bin yapar bence gidilir.
Hayallerimi yıkmayın ya. Onlara tutunuyorum ben
Ne bileyim ben kendi,m gibi düşündüm bi an memurun en alt tabakası için savaşıyorumda ben alacağım 1800
Öyle dersen olur hacı ama ben yine düz mantık biriktireyim araba alayım ev alayım derdimyalnız bende de bir amerika sevdası var
kıza bak hesap bile yapıyorbiz mööendiss değiliz alacağımız en temiz para 2bin
sti yine fağkirmişiz la biz
Hemde ne fakir1800 lira alıcam diye seviniyorum ben
kıza bak hesap bile yapıyorbiz mööendiss değiliz alacağımız en temiz para 2bin
sti yine fağkirmişiz la biz
Hemde ne fakir1800 lira alıcam diye seviniyorum ben
Ben de öyle şeyler yok işte araba ev falan, onları almaya kalksam gidemem zaten ama benim tek hayalim gezmek. Bir çöpüm olmasın ama cebimde biletim olsun, gezgin ruhluyum.
Paylaşırım sizinle kankalar, benim bilet paramı verin yeter.Atanamazsam o Arizona bi tarafımda patlayacak tabi o ayrı.
ben bir sene biriktirsem anca rizeye yaylaya gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?