Kaldığımız yerden devam :)

siz burda geyik yaparken ben ders calıstım

Bizde çalıştık ki

Gittin mi hiç çok güzel bi yer özellikle Ünye.Benim herifcan oralıda gidiyoruz sık sık Ben çok seviyorum orayı

hacı 2050de dunya ekonomisinde brics ulkeleri söz sahibi olacakmıs. brics.i unutma

hacı 2050de dunya ekonomisinde brics ulkeleri söz sahibi olacakmıs. brics.i unutma

Brics ülkleri neymiş ya haya anasını yabancı yabancı terimler hangisi akılda kalacak.Sağol hacı

Dur bende sana burada konuştuğumuz şeyi diyeyim osmanlının ilk elektrik üreten birimi adana kurulmuş

Gittim, gittim, gezdim hep Karadeniz'i. Seninki de soru benim gibi geziciye.

Biliyorum yinede bi şansımı deneyeyim dedim gezmekten iyi okul felanbitirdin sen

hacı sizde mi çıkar bizde mi acaba. taktın bugün bricse
takarım hacı cok aklıma takıdı bugun var bir şey bu bricste ha bir de ab.ye fransanın bir adası mayotte mi neydi adası uye olmus

Brics ülkleri neymiş ya haya anasını yabancı yabancı terimler hangisi akılda kalacak.Sağol hacı

Dur bende sana burada konuştuğumuz şeyi diyeyim osmanlının ilk elektrik üreten birimi adana kurulmuş
Biliyorum yinede bi şansımı deneyeyim dedim gezmekten iyi okul felanbitirdin sen
he tamam attım hafızaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…