- 20 Ocak 2010
- 47.018
- 173.970
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #8.141
yerleştirsinler de hayırlısıyla veririz ya napalım amannn bıktırdılar iyice
öyle tabi canım sayemizde ösym zengin olduMevzu 10 lira değil mevzu insanlar sömürmeleri.Bu böyşe başlayacak dahada fazlalaşacakzaten ne veriyoruz 40 mı 50 mi ne.O kadar ne zahmetimiz var bizim bu sınavda kişi başı 50 nedemek.Birde üstüne tercih parası tamam mablası büyükdeğil ama hasızlık bu
UI olmakmı
öyle tabi canım sayemizde ösym zengin olduben b gireceğim 3 sınava 120 lira bayılıcam biliyor musun
ne bilim ya üff
Ösym nin bir oğluşu olsada varsamzingin kociş resimleri atarım sizede kıskanasınız diye
Ösym nin bir oğluşu olsada varsamzingin kociş resimleri atarım sizede kıskanasınız diye
ösymnın oglunu al da bizm de devlete kapagı atmamızı sağla bariyoksa bizden bi pık olmaz
kardeş, arkadaş artık hangi yakını varsa bi tane de bana ayarlarsın
Gell vefasizz gel vicdansizzz cagirmazdimm acil olmasaaaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bugün hiç ders calısAmadım
Sana inandım koştum geldim
ben bugün hiç ders calısAmadım
Gitme biir adimm öteyee gülüm her adim hasrett oluurrr ....boyleydi galiba
sağol kızcem inşallahKasma yawrum sıkma canınıbilgi birikimin hala sende soru çözmek taze tutmak bugün değil yarın çözersin
Calismadin bence :\ bilirim o bahaneleriiiii calisAmadimlariii
sağol kızcem inşallah
yok bebem ya sabah 9bucukta kalktım bir sürü iş vardı annemle yaptık 3 4 gibi ancak oturdum sonra yine iş çıktı ütü falan zaten yorgunluktan geberdim kaldı öyle
üff bu ne arabesk benim arabesk reparuarım fazla yok tıkandım.Az cıstak takılsak
sağol kızcem inşallah
yok bebem ya sabah 9bucukta kalktım bir sürü iş vardı annemle yaptık 3 4 gibi ancak oturdum sonra yine iş çıktı ütü falan zaten yorgunluktan geberdim kaldı öyle
Takma kafana o kadar arada bir kafa dagitmak superr olur hele ev isleri birebirr bunun icin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?