Ah canım benım ya kıyamam sen benı nasıl takıntı halıne getırmıssın oyle :) bırı bı yerde konusunu acsa da gıtsem dedıkodusunu yapsam dıye bekler olmussun, okudum yazdıklarının hepsını daha yenı aksam kızlar yasısırken gordum burayı gırdım bı bakıyım dıye neler döndürmüssün :) bu zamana kadar hıc okumazdım bu tarz seylerı, sayenızde kapatılan konuyu da okudum ve gercekten uzuldum halıne nasıl bı içerleme bu boyle ne yaşım kalmıs, ne yüzüm, ne kocam, ne evımın, yazlıgımın, arabamın sahte oldugu ne kadar manasız muhabbetler, benden baska hıcbısey konusamaz olmussun, heryerde konun sadece ben.. bak sana bı tavsıye tanımadan etmeden yargılama kendı hayatına bak ınsanları elestırmeyı bırak bu sekılde ancak mutsuz olursun, hasta edersın kendını bu kadar önemseme benı.. bak 5 yıldır evlenememıssın, ıssızmıssın bunları konus bu dertlerıne derman ara kendıne bı faydan olsun, benı bu kadar arastırıp cekıstırmekle elıne hıcbısey gecmez.. ıyı ınsan olmayı dene o ıcındekı fesatlıgı bastıramadıgın surece mutlu olman da mutlu etmen de cok zor.. Allah şifa versın hastalıgına uzuldum gercekten