Kaldığımız yerden devam :)

Yok sizin için demedim zaten :9::9:

Ne zaman bu kadar ifşa olduk ayol :60: biz burda eskiden fısır fısır konuları çekiştirirdik.Hiç bir üyenin ruhu duymazdı :9::9:

Valla bilmiyorum da tam da sevgilimi çekiştirmeyi planlıyodum sustum, bence o bile bulabilir buradan beni bu ne böyle:52:

Valla bilmiyorum da tam da sevgilimi çekiştirmeyi planlıyodum sustum, bence o bile bulabilir buradan beni bu ne böyle:52:

hahah dimi :60: :60: düşünsene birgün herficanlar çıka geliyormuş uu anam benim ki sakkın öyle bişi yapmasın :60: düşünem,yorum bile :60:

Aynen biraz uzaklaşalım topicten bizi unutsunlar :27:

Hiç kimse için rahatımı bozmam kalır çatır çatır dedikodumuda yaparım :27::27:

Kızlar bu arada iki hafta sonra bi düğüne gidicem şu 3 elbise arasında kararsız kaldım fikir verin banaaa:16: Bu arada saç rengim bakır, beyaz tenliyim. Hangisi daha iyi olur bana dersiniz?
$dügün1.webpEki Görüntüle 1089334 $dugun3.webp

Üff ortadaki çok güzel yaa.Kesinlike ortadaki bayıldım onda :16:

Ay di miii ben de ona bayıldım ama annem aklımı karıştırıyo, internetten sipariş vericem de şimdi, üstüne olmazsa kenardan göbeğin fırlar diyo. Aslında göbeğimde bi şey yok kalçalarım geniş biraz:1: Ama işte bedeni iyi ayarlamak lazım, tam oturması gerekiyo ya hani. Ama sanırım risk alıcam çok güzel ortadaki yaa:ssz:

Ay di miii ben de ona bayıldım ama annem aklımı karıştırıyo, internetten sipariş vericem de şimdi, üstüne olmazsa kenardan göbeğin fırlar diyo. Aslında göbeğimde bi şey yok kalçalarım geniş biraz:1: Ama işte bedeni iyi ayarlamak lazım, tam oturması gerekiyo ya hani. Ama sanırım risk alıcam çok güzel ortadaki yaa:ssz:

Yalnız basenin varsa ortadaki olmaz kuzu.O belden oturum aşağıda volanlanan bi model basenli isen dahada fazla gösterecektir :26:

Çok mu geniş basenlerin.Bide o boşluklardan et fışkırmaması lazım :26:

Yalnız basenin varsa ortadaki olmaz kuzu.O belden oturum aşağıda volanlanan bi model basenli isen dahada fazla gösterecektir :26:

Çok mu geniş basenlerin.Bide o boşluklardan et fışkırmaması lazım :26:

Yokkk çok değil, benzer bi elbisem var kotondan almıştım o hoş duruyo meselaa. Ama işte onu deneyip aldım bunda beden nasıl olur onu bilemiyorum:26: Ama risk alıcam sanırım:1:

Yokkk çok değil, benzer bi elbisem var kotondan almıştım o hoş duruyo meselaa. Ama işte onu deneyip aldım bunda beden nasıl olur onu bilemiyorum:26: Ama risk alıcam sanırım:1:

O zaman kesinlikle al canım.Olmadı iade edersin:34:

Ne kadarmış o elbide

O zaman kesinlikle al canım.Olmadı iade edersin:34:

Ne kadarmış o elbide

120 lira canııım, indirimdeymiş. Aslında aslına baktım fransızca bi sitede, türk parasıyla 1000 liraya geliyordu nerdeyse. Sanırım benim bulduğum çakması bilemiyorum:1: Uzun elbiseye 680 diyor. Bi gece için çok gereksiz yaa

Ah canım benım ya kıyamam sen benı nasıl takıntı halıne getırmıssın oyle :) bırı bı yerde konusunu acsa da gıtsem dedıkodusunu yapsam dıye bekler olmussun, okudum yazdıklarının hepsını daha yenı aksam kızlar yasısırken gordum burayı gırdım bı bakıyım dıye neler döndürmüssün :) bu zamana kadar hıc okumazdım bu tarz seylerı, sayenızde kapatılan konuyu da okudum ve gercekten uzuldum halıne nasıl bı içerleme bu boyle ne yaşım kalmıs, ne yüzüm, ne kocam, ne evımın, yazlıgımın, arabamın sahte oldugu ne kadar manasız muhabbetler, benden baska hıcbısey konusamaz olmussun, heryerde konun sadece ben.. bak sana bı tavsıye tanımadan etmeden yargılama kendı hayatına bak ınsanları elestırmeyı bırak bu sekılde ancak mutsuz olursun, hasta edersın kendını bu kadar önemseme benı.. bak 5 yıldır evlenememıssın, ıssızmıssın bunları konus bu dertlerıne derman ara kendıne bı faydan olsun, benı bu kadar arastırıp cekıstırmekle elıne hıcbısey gecmez.. ıyı ınsan olmayı dene o ıcındekı fesatlıgı bastıramadıgın surece mutlu olman da mutlu etmen de cok zor.. Allah şifa versın hastalıgına uzuldum gercekten
kızım hasta mısın bir derdin varsa bana özelden yaz.Ben daha bir kez bile senin albümlerine yorum yapmadım.Biri sordu kimdi muhabbeti dönen diye olayları yazdım.İstediğim yorumu da yaparım.Sen tek tek benim yazdıklarımı mı bulup topladın okudun kıyamam o kadar zahmete girmeseydin.seninle ilgili düşüncelerim net terbiye görgü durumun çok zayıf.Sürekli gösteriş ispat çabasındasın.Ve bence çok mutsuzsun.yoksa ne diye paranı kocanı ispatlamaya bu kadar instagram misali albüm açardın.Dediğim gibi senin albümüne şahsına hiç yazmadım.Yazanda tek ben değilim şu koca forum da 100 üye vardır en az senin hakkında yazan.bir bana sarman ilginç safir.Bana sarmak için resmen yer aramışsın.Hadi yolun açık olsun tatlım.git sende istediğin arkadaşınla geyikte beni çekiştir falan.Ne olacak bunlar geyik muhabbeti güler geçerim ben.:21:

kızlar pardon cevap vermek zorundaydım daha yazarsa özelden yazacağım mecbur geyikte tartışma çıkaranını ilk kez gördüm

kızım hasta mısın bir derdin varsa bana özelden yaz.Ben daha bir kez bile senin albümlerine yorum yapmadım.Biri sordu kimdi muhabbeti dönen diye olayları yazdım.İstediğim yorumu da yaparım.Sen tek tek benim yazdıklarımı mı bulup topladın okudun kıyamam o kadar zahmete girmeseydin.seninle ilgili düşüncelerim net terbiye görgü durumun çok zayıf.Sürekli gösteriş ispat çabasındasın.Ve bence çok mutsuzsun.yoksa ne diye paranı kocanı ispatlamaya bu kadar instagram misali albüm açardın.Dediğim gibi senin albümüne şahsına hiç yazmadım.Yazanda tek ben değilim şu koca forum da 100 üye vardır en az senin hakkında yazan.bir bana sarman ilginç safir.Bana sarmak için resmen yer aramışsın.Hadi yolun açık olsun tatlım.git sende istediğin arkadaşınla geyikte beni çekiştir falan.Ne olacak bunlar geyik muhabbeti güler geçerim ben.:21:

kuzum ben bakındım da anlamadım ya sen o mesajı hangi topiğe yazmıstın buraya mı:26:

Back
X