Kaldıramıyorum

Kaynanasavar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
811
964
23
37
Kimseyle konusamiyorum ama artik esimle ilgili duyduklarimi kaldiramiyorum... Hergun yeni bir pislik yeni bir olay... Ben nasil bu kadar kördüm onca sene nasıl bunlari göremedim... Ben nasıl bu kadar salağım... Aileme bir kısmını soyleyebiliyorum arkadaslarıma guvenemiyorum çıkıp bi dağ başında cığlık atmak icimdekileri dokmek istiyorum.. Gercekten kaldıramıyorum.. Soylenenler ve suphelerim o sacma hayal ürünü sandigim suphelerimin dogru olduguni teker teker ogrenmek beni bitirdi... Yasayan bir ölüyüm suan.. Arabaya atlayip herseyi geride birakip aglaya aglaga kimseyi tanimadigim bi yere gidip kaybolmak istiyorum... Allahım beni neden bu kadar ağır seylerle sınıyorsun ben bunları kaldıracak kadar güçlü degilim...

Kaldıramayacağıniz şeyler yapıyorsa ayrılmayi düşünmüyor musunuz? Çocuğunuz, maddi özgürlüğünüz var mı?

En azından bundan sonrasını görebiliyorsunuz.Böyle bakın olaya.

Eminim zordur şu an yaşadıklarınız,ama gençsiniz hala,önünüzde uzun bir hayat var.Lütfen böyle şeyler düşünerek kendinizi üzmeyin.

Kaldıramayacağıniz şeyler yapıyorsa ayrılmayi düşünmüyor musunuz? Çocuğunuz, maddi özgürlüğünüz var mı?

2 bucuk aydir davamiz devam ediyor cocuk yok maddi ozgurlugum var.. Ben sadece kumar ve siddet icin bosanmak istemistim ama okadar degilmis... zaten 1 sene nikahli 5 ay evli 2 ay ayni evde yasadik

Kaynanasavar merhaba..
Sorun her ne ise ölümden başka hepsinin bir çaresi var elbet.. Belki ayrılık belki birliktelik bilemiyorum..

Üzüntünüz öfkeniz çok taze olduğundan geçmeyecek gibi gelse de, herşey yoluna girecek emin olun. Umarım tez zamanda huzurunuza kavuşursunuz..

Insallah sevgi ask zaten kalmadi sadece bana onunla ilgili onun gecmisi ile ilgili cok fazla bilgi geliyor duymak istemiyorum ama malesef insanlar canimi yakmak icin anlatiyor

Canım sen zaten eşinden ayrılmıştın bildiğim kadarı ile..bu saatten sonra hakkında duysan ne,duymasan nee..ilgin onunla kalmadı zaten!hadi gel buralara,birlikte gezelim,kafa dağıtalım,dertleşelim:))

Canım benim kurtulduğun için sadaka ver hatta müzik aç kalk göbek at inan üzülmene değmez. İlk anda yaşadığın şokla elbet canın yanacak ama gün gelecek daha fazla maddi manevi kayıp yaşamadan bittiği için sukredeceksin. Zararın neresinden dönsen kar...

Canım sen zaten eşinden ayrılmıştın bildiğim kadarı ile..bu saatten sonra hakkında duysan ne,duymasan nee..ilgin onunla kalmadı zaten!hadi gel buralara,birlikte gezelim,kafa dağıtalım,dertleşelim:))

Dava devam ediyor 5 nisanda kurtulcaltim bilerek cevap vermedi mahkeme 2 hafta sure verdi hala cevap yok mahkeme 17 mayisa kaldi

Eşin suç sayılabilecek şeyler mi yapıyor?

Allah'tan ne yapmalıyım diye sormamışsınız. Tertemiz boşanıyormuşsunuz.
Elalem anlatırken ''Bi zahmet pisliğinizi başka yere dökün'' demelisiniz ki, çeneleri kesilsin.
Onlar ballandıra ballandıra kanatmayı severler.
Akılları sıra size destek olsun ''Bak ne pis bir beladan kurtuluyorsun'' fikrini size vermek isterler ama kanla beslenen vampir gibidirler.
Sert bir şekilde dinlemek istemediğinizi vurgulayın.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…