- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kaynanasavar
-
Esin hakkında ne duydun ki ?sakin ol öncelikle. Anlat istersen .
Kaldıramayacağıniz şeyler yapıyorsa ayrılmayi düşünmüyor musunuz? Çocuğunuz, maddi özgürlüğünüz var mı?
Ne yapmis erkekle mi aldatmis kadin mi pazarlamis yani burdan bircok sey cikabilirSize su kadarini soyliyim ben sadece beni aldattigini saniyordum gerisini yazamicam...
Kaynanasavar merhaba..
Sorun her ne ise ölümden başka hepsinin bir çaresi var elbet.. Belki ayrılık belki birliktelik bilemiyorum..
Üzüntünüz öfkeniz çok taze olduğundan geçmeyecek gibi gelse de, herşey yoluna girecek emin olun. Umarım tez zamanda huzurunuza kavuşursunuz..
Canım sen zaten eşinden ayrılmıştın bildiğim kadarı ile..bu saatten sonra hakkında duysan ne,duymasan nee..ilgin onunla kalmadı zaten!hadi gel buralara,birlikte gezelim,kafa dağıtalım,dertleşelim:))
Ne yapmis erkekle mi aldatmis kadin mi pazarlamis yani burdan bircok sey cikabilir
Hangisi 1. mi 2. miYazdiginza benzer seyler ama beni burdan da takip ediyor olabilir o yuzden cok acik yazamiyorum malesef
Eşin suç sayılabilecek şeyler mi yapıyor?Kimseyle konusamiyorum ama artik esimle ilgili duyduklarimi kaldiramiyorum... Hergun yeni bir pislik yeni bir olay... Ben nasil bu kadar kördüm onca sene nasıl bunlari göremedim... Ben nasıl bu kadar salağım... Aileme bir kısmını soyleyebiliyorum arkadaslarıma guvenemiyorum çıkıp bi dağ başında cığlık atmak icimdekileri dokmek istiyorum.. Gercekten kaldıramıyorum.. Soylenenler ve suphelerim o sacma hayal ürünü sandigim suphelerimin dogru olduguni teker teker ogrenmek beni bitirdi... Yasayan bir ölüyüm suan.. Arabaya atlayip herseyi geride birakip aglaya aglaga kimseyi tanimadigim bi yere gidip kaybolmak istiyorum... Allahım beni neden bu kadar ağır seylerle sınıyorsun ben bunları kaldıracak kadar güçlü degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?