- Konu Sahibi Kaynanasavar
-
Harika bir yorumEn güzel hayatlar, felaketi tecrübe etmekle başlar.
Şimdi kocaman açın kollarınızı ve geleceğinizi kucaklayın.
Gözünüz aydın, sefanız bol, yeniden doğumunuz kutlu olsun.
Durumunuza yukarıdaki gibi bakarsanız, geleceği düşündüğünüz an bile mutlu olabilirsiniz. Bırakın çöpler tenekede kalsın, kurcalamayın.
önceki konulari bi bak incele. anlarsin..Ben anlayamadim sizi
Ne guzel erkenden fark etmissiniz ve bosaniyorsunuz
Neden kahroluyorsunuz ki?
Baskasinin pisligi icin siz niye kafayi yiyorsunuz?
Gelip size anlatanlari da susturmak sizin elinizde , siraya mi girdi insanlar kapinizda? Bir sure gorusmeyin kimseyle , gidin kisa bir tatil yapin , kafayi dinleyin
Ve sukredi erkenden fark edip ayrildiginiz icin
Bunu da bir hayat dersi olarak alin kendinize , bundan sonraki hayatinizda daha secici olun
Ben anlayamadim sizi
Ne guzel erkenden fark etmissiniz ve bosaniyorsunuz
Neden kahroluyorsunuz ki?
Baskasinin pisligi icin siz niye kafayi yiyorsunuz?
Gelip size anlatanlari da susturmak sizin elinizde , siraya mi girdi insanlar kapinizda? Bir sure gorusmeyin kimseyle , gidin kisa bir tatil yapin , kafayi dinleyin
Ve sukredi erkenden fark edip ayrildiginiz icin
Bunu da bir hayat dersi olarak alin kendinize , bundan sonraki hayatinizda daha secici olun
En güzel hayatlar, felaketi tecrübe etmekle başlar.
Şimdi kocaman açın kollarınızı ve geleceğinizi kucaklayın.
Gözünüz aydın, sefanız bol, yeniden doğumunuz kutlu olsun.
Durumunuza yukarıdaki gibi bakarsanız, geleceği düşündüğünüz an bile mutlu olabilirsiniz. Bırakın çöpler tenekede kalsın, kurcalamayın.
Çocuk olmaması senin için çok büyük avantaj bu bile sevinilecek bir şey..
Bir anne için şükür sebebi olsa da kötü giden bir evlilik için olmaması da şükür sebebi..
Aranızda hiç bir bağ kalmayacak. Dava bitince ömrünün sonuna kadar görmeyeceksin. Ne onu ne onunla ilgili şeyleri önüne getirenleri..
Tertemiz bir sayfa açacaksın. "İnsanlar evladını kaybedip hayata devam ediyor. Bu ne ki?" diye düşünmelisin..
önceki konulari bi bak incele. anlarsin..
esinin Annesi yüzünden boşaniyor.
eşi bununladüğünde altinlari toplamak için evlenmiş sonra kaynanasi kızın bilezikleri almiş elinden. mehri olsada.
nmehri felan kimse anlamaz para için..
kadin duyduklari şok oluyor boşanmaya çalişiyor. bilmiyorum başka sebeplerde olabilir benim anladiğim kadariyla anlatiyorum.
çocuk da yok. 2 aylık evlilikte çok şey yaşatmiş..
psikolojisi yerinde olabilir mi HAYIR...
bence normal bunu yaşayan kaç kadinlarimiz var doğru mu anladim.?
cocuk yok..maddı olanagın var...eee bosandıktan sonra ne pıslıgı olursa olsun...dunyada yuzlerce pıslık ınsan var..bosanınca sıze yabancı biri olacak...bir varmıs bir yokmus...psıkolojik destekte alın...bırde kurtuldum dıye sukur secdesı edın...kurtulamayan nıce kadın var.
Guveneceksiniz sadece ince eleyip sık dokuyacaksiniz , merak etmeyin hayat devam ediyor ve siz de normale doneceksiniz bir sure sonraBundan sonra insallah birisime guvenebilirim
2 bucuk aydir davamiz devam ediyor cocuk yok maddi ozgurlugum var.. Ben sadece kumar ve siddet icin bosanmak istemistim ama okadar degilmis... zaten 1 sene nikahli 5 ay evli 2 ay ayni evde yasadik
2 bucuk aydir davamiz devam ediyor cocuk yok maddi ozgurlugum var.. Ben sadece kumar ve siddet icin bosanmak istemistim ama okadar degilmis... zaten 1 sene nikahli 5 ay evli 2 ay ayni evde yasadik
Size gelip simdi anlatanlara neden daha önce söylemediniz diye başlayarak ağızlarının payını vermeliydiniz. Mahkemede geri adım atmayın madem para için evlendi çeksin cezasını elinizden ne geliyorsa yapın. Sabredin kurtulacaksınız. Psikolojik açıdan yardım alabilirsiniz kendinizı yıpratmayin
Ama tamam da zaten süreç başlamış ve siz boşanmak işçin bir adım atmışsınız.
Sorun ne olursa olsun artık neyaptığı ne ettiği ile uğraşmayın bırakın gitsin.Sizi ilgilendirmez.Bundan sonraki süreci mümkünse avukatlarınız halletsin.
Neden bu kadar paralıyorsunuz kendinizi,yapmayın kendinize bunu
Ama tamam da zaten süreç başlamış ve siz boşanmak işçin bir adım atmışsınız.
Sorun ne olursa olsun artık neyaptığı ne ettiği ile uğraşmayın bırakın gitsin.Sizi ilgilendirmez.Bundan sonraki süreci mümkünse avukatlarınız halletsin.
Neden bu kadar paralıyorsunuz kendinizi,yapmayın kendinize bunu
maddi manevı sıkıntın yoksa boylesı için nıye ağlıyosun al evladını hayatını yaşa.erkeksiz yaşanır boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?