- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi Kaynanasavar
-
Allah'tan ne yapmalıyım diye sormamışsınız. Tertemiz boşanıyormuşsunuz.
Elalem anlatırken ''Bi zahmet pisliğinizi başka yere dökün'' demelisiniz ki, çeneleri kesilsin.
Onlar ballandıra ballandıra kanatmayı severler.
Akılları sıra size destek olsun ''Bak ne pis bir beladan kurtuluyorsun'' fikrini size vermek isterler ama kanla beslenen vampir gibidirler.
Sert bir şekilde dinlemek istemediğinizi vurgulayın.
Allah yardımcınız olsun.
Canım hiç üzülme, bak bosuyorsun da zaten.
Bırak kendi pisliğinde boğulsun. Hepimiz hata yaparız, yanılmış olmak çok insanca. Daha güzeli yanıldığını anlayıp geri dönmen. Hayat çok güzel, kimseyi konuşturup da canını sikma
Boşanıyor muşsunuz, artık onunla bir bağınız kalmayacak. Üzülmeyin artık. Nereden bilecektiniz?!
kötülükten ya da başka insanların üzüntülerinden dertlerinden beslenen ve bundan mutlu olan zavallılar onlar sakın kulak asmayın
+++Allah'tan ne yapmalıyım diye sormamışsınız. Tertemiz boşanıyormuşsunuz.
Elalem anlatırken ''Bi zahmet pisliğinizi başka yere dökün'' demelisiniz ki, çeneleri kesilsin.
Onlar ballandıra ballandıra kanatmayı severler.
Akılları sıra size destek olsun ''Bak ne pis bir beladan kurtuluyorsun'' fikrini size vermek isterler ama kanla beslenen vampir gibidirler.
Sert bir şekilde dinlemek istemediğinizi vurgulayın.
Allah yardımcınız olsun.
Aldatıyor mu sizi? Ne duydunuz kimden duydunuz?Kimseyle konusamiyorum ama artik esimle ilgili duyduklarimi kaldiramiyorum... Hergun yeni bir pislik yeni bir olay... Ben nasil bu kadar kördüm onca sene nasıl bunlari göremedim... Ben nasıl bu kadar salağım... Aileme bir kısmını soyleyebiliyorum arkadaslarıma guvenemiyorum çıkıp bi dağ başında cığlık atmak icimdekileri dokmek istiyorum.. Gercekten kaldıramıyorum.. Soylenenler ve suphelerim o sacma hayal ürünü sandigim suphelerimin dogru olduguni teker teker ogrenmek beni bitirdi... Yasayan bir ölüyüm suan.. Arabaya atlayip herseyi geride birakip aglaya aglaga kimseyi tanimadigim bi yere gidip kaybolmak istiyorum... Allahım beni neden bu kadar ağır seylerle sınıyorsun ben bunları kaldıracak kadar güçlü degilim...
Tez vakitte hayirlisiyla kurtulursunuz inşallah. Neyse ki erken farketmişsiniz sanırım sizin üzüntünüz ben böyle bir adama nasıl inandim da güvendim pişmanlığı. İşin iyi yanından bakın şükür ki daha fazla vakit geçirmeden gerçek yüzünü gördüm diyin.2 bucuk aydir davamiz devam ediyor cocuk yok maddi ozgurlugum var.. Ben sadece kumar ve siddet icin bosanmak istemistim ama okadar degilmis... zaten 1 sene nikahli 5 ay evli 2 ay ayni evde yasadik
Katılıyorum.Biri size o kişiyle ilgili bir şey derse bile dinlemeyin.Ağza sakız olmasın boşanma sürecinizde bu olaylar.+++
Aynen
“cınımm bık kırtıldın ne pislik ıdımmışşş” görünümlü çerezlik muhabbetler... konuşa konuşa doymazlar konuşmalara
2 bucuk aydir davamiz devam ediyor cocuk yok maddi ozgurlugum var.. Ben sadece kumar ve siddet icin bosanmak istemistim ama okadar degilmis... zaten 1 sene nikahli 5 ay evli 2 ay ayni evde yasadik
Size su kadarini soyliyim ben sadece beni aldattigini saniyordum gerisini yazamicam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?