Kaldıramıyorum

Malesef zor durumda olana bi tekme atmaya merakli insan dolu duymamaya calisiyorum ama mumkun degil
Her şeyden önce zor durumda değilsin.Hayat insanı belirli zorluklardan geçirir.Senin şu an ki zorluğun bu olmuş.Güvenmiş sevmiş tertemiz duygularla evlenmişsin.Yanlış olduğunu anlamış.Ayrılma kararı almışsın.Duyduğun olumsuz şeyler,seni üzmemeli,aldığın kararın ne kadar doğru olduğunu görüp,kurtulduğuna mutlu olmalısın.Bundan sonraki ömrünü daha da kötü hem de ondan çocukla bağın hiç kopmayacak şekilde geçirebilirdin de.
Hataların hata olduğunu yaşayamadan göremeyiz.Önemli olan ders çıkarıp,aynı hataya düşmemek.Önüğne bak yeni sayfa aç.Ve en değerli benim de.

Zaten suan avukat ilgileniyor ben mahkemeye katilmadim... Sinirim kendme nasil bu kadar salak olabildim
pek ısebeb ne soyler mısın senı burdan neden takıp edecek? bılıyormu burada takıldıgını? kadınmı pazarlıyor tam olarak? bunu yapan erkek cok nasılsa!! burda evet kadın pazarlıyor desen bıle senı tkaıp edıyosa snn kım oldugunuzu nerden bılsın kendısı gıbı bırsuru zampara var ortalıkta. e buraya grıdıgın nıckıde bılmıyorsa sebebı soyleyebılırsn

Onun yaninda da surekli bu siteyi takip ediyordum ve yaninda otururken muhtemelen nickimi de gormustur...

Eski esimin bugun mahkmeye benim iddialairma karsi savunma yazmasi gerekiyordu yazmadi... 5 nisanda mahkeme oldu mahkeme esime 2 hafta cevap hakki tanidi bugun 4 te adliyeye gidip baktim hala cevap verilmemisti son 1 bucuk saat icinde gittimi bilmiyorum sabah adliyeyi arayacagim... Amaci ne cozemedim cevap vermezse iddialarimi kabul etmis olucak... Avukatim sehir disinsa o yuzden kendim gidip baktim

Onun yaninda da surekli bu siteyi takip ediyordum ve yaninda otururken muhtemelen nickimi de gormustur...
haklısın da senı bılse zaten bunca zaman actıgın konulardan taki pederekte anlar yanı. birebir aynı yasantılar ıste esım boyle dedısoyle dedı dıyorsunuz.oda burayı okusa aa bunları ben demıstım dıyerekte kendısı oldugu analr ama bellıkı takıp etmıyor. yoksa sımdı ye actıgınz herkonuda benm yaptıklarımı nıye yazıyorsun dıye baskı yapardı sana. hem erkek mılletı bakmaz bence buraya . o burayı ıste kitap okuma saglık arastırma yemektarıflerı bılmem ne gıbı normal bı sıte sanıyordur .eger sen burda akdınların coguevlılıktekı sorunalrını paylaıyor eeslerını analtıyor demedıysen buranın ne oldugunu bılmez yanı. savunmaya gelınce nasıl yanı karım hakkımda ne soyluyorsa dogrudur demek ıcınmı kabul etmıs yoksa mahkeme ertelensın ıptal olsu ndıye sallamamısmı oluyor? sen sartsız talepsız bosanmak mı ıstıyorsun? bızım bı yakında hamıleydı hamıleyken aldatıldı o durumda adliliyeye gıttı nerdeyse yalın ayak kosa kosa. hakımlerın savcıların ayagına kapanmıs allah askına hıcbısey ıstemıyorum benı sadece bosayın tek seferde bosayın bu herıfle benı aynı evde barındırmayın hamıleyım kendımede cocugumada zarar verırım nolur benı bosayın baska bısey ıstemıyorum cocugumu dusurucem uzuntuden vs deyip yalvarmıs. bosadılar valla hemen yardımcı oldu adlıyedekı savcılar . boyle ısı uzattıklarında sende bunu yap artık baska turlu sakız gıbı sunduruyolar bı bosanmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…